Victoria Beckham

Derfor fjernet hun Davids initialer

Victoria Beckham setter en stopper på fansens spekulasjoner.

MED TATOVERING: Victoria Beckham viser frem tatoveringen på håndleddet under London Fashion Week i 2009. Nå er den helt borte. Foto: Shutterstock/NTB
MED TATOVERING: Victoria Beckham viser frem tatoveringen på håndleddet under London Fashion Week i 2009. Nå er den helt borte. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Svært observante fans oppdaget tidligere i høst at Victoria Beckhams (48) tatovering på høyre hånd nærmest hadde bleknet fullstendig.

I en video på Instagram demonstrerte Beckham en ny leppestift hun hadde lansert og i den forbindelse la hun på en fargeprøve på håndleddet sitt, rett ved tatoveringen.

Det var da fansen la merke til at tatoveringen, som hun tok som en hyllest til ektemannen David Beckham (47), var så godt som borte fra håndleddet hennes. Det skapte reaksjoner blant Victorias fans.

BLEKNET: Her kan man se at tatoveringen som en gang var så synlig tydelig har bleknet. Foto: Skjermdump Instagram
BLEKNET: Her kan man se at tatoveringen som en gang var så synlig tydelig har bleknet. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

I programmet «The Today Show» denne uken viser Victoria nå frem det helt tatoveringsfrie håndleddet og kommer også med en forklaring som kanskje beroliger fansen, ifølge People.

- Jeg fikk disse tatoveringene for lenge siden og de var bare ikke spesielt fine lengre, sier hun.

STJERNEMØTE: Denne selfien, av Pia Tjelta og David Beckham, er det flere som har fått med seg. Dette er historien bak. Video: Kåss til kvelds, NRK Vis mer

- De var bare litt tykke og de blødde litt, og de var ikke like pene. De så bare ikke så fine ut. Det betyr ikke noe mer enn det, fortsatte hun.

Hun slår med det hardt tilbake mot dem som trodde det var trøbbel i ekteskapet.

- Mediene begynte å spekulere om jeg forlot mannen min? Nei. Jeg var bare litt lei av tatoveringen. Det er så enkelt, sier hun.

Et langt ekteskap

Victoria og David Beckham kan se tilbake på et langt ekteskap. De har vært sammen i over 20 år, men førstnevnte har tidligere vært ærlig om at alt ikke er rosenrødt til enhver tid.

- Folk har funnet opp ting om forholdet vårt i 20 år. Vi innså begge to at vi er sterkere sammen enn som to individer, uttalte hun til britiske Vogue i 2018.

BECKHAM: En lettere oppgitt David Beckham la ut dette klippet av sin kone Victoria, som benytter enhver mulighet til å få trent litt. Video: Instagram / @DavidBeckham Vis mer

Da paret kunne feire 23 år sammen skrev hun også på Instagram at «folk sa det ikke ville vare».

«De sa han ikke var morsom, de sa jeg aldri smilte, de sa det ikke ville vare. I dag feirer vi 23 år som gift», skrev Victoria den gangen.

LES OGSÅ: - Nesten ikke noe bevegelse i ansiktet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer