SJOKKERER IGJEN: Charlie Sheen dukket tirsdag opp på et tak i Beverly Hills med en diger machete. Til høyre står en av Sheens to kjærester, Natalie Kenly.   Foto: All Over Press
SJOKKERER IGJEN: Charlie Sheen dukket tirsdag opp på et tak i Beverly Hills med en diger machete. Til høyre står en av Sheens to kjærester, Natalie Kenly. Foto: All Over Press Vis mer

Derfor fikk Sheen sparken

- La oss ta det åpenbare først: Din klient har hatt en farlig og destruktiv oppførsel, starter det elleve sider lange brevet.

Publisert
SEHER.NO: Skandaleavsløringene fra Charlie Sheens privatliv har kommet tett som hagl etter at «Two and a half men»-stjernen kollapset under en fest i sitt eget hjem.

Og for rundt to uker siden bestemte TV-kanalen CBS å stanse produksjonen av resten av «Two and a half men»-sesongens episoder. Det skjedde etter at Sheen skjelte ut seriens skaper, Chuck Lorre, og kalte han en dum, liten dritt.

Nå har produsentene satt ned foten for godt, og gitt Sheen sparken fra suksesserien, skriver People.


CBS og Warner Bros. uttaler at de har valgt å avslutte samarbeidet med «Two and a half men»-stjernen, og at de oppfordrer Sheen til å få den behandlingen han trenger.

- Det er tydelig at Sheen ikke har noen intensjon om å godta den intensive behandlingen tilstanden hans krever. Det er også tydelig at han ikke tror han har et problem og at han vil fortsette å oppføre seg på en destruktiv måte, står det ifølge People i et brev skrevet av Warner Bros. til Sheens advokat Marty Singer.

- La oss ta det åpenbare først: Din klient har hatt en farlig og destruktiv oppførsel og virker som å være veldig syk, starter det elleve sider lange brevet, hvor Warner Bros. legger ut om hvordan de har forsøkt å hjelpe Sheen etter beste evne de siste ukene.

Til tross for bekymringsmeldingene, slutter ikke Charlie Sheen å sjokkere. Like etter at det ble kjent at han hadde fått sparken fra TV-serien, klatret Sheen tirsdag til toppen av en bygning i Beverly Hills, dro opp en massiv machete som han veivet rundt med mens han drakk rett fra en flaske Tiger Blood.


På spørsmål fra pressen om hva han synes om oppsigelsen, svarte skuespilleren bare:

- Endelig fri, endelig fri.

Men selv om Sheen har fått sparten fra TV-serien, har han flere jern i ilden. På sin Twitter-side søker han nå om en praktikant.

- Jeg skal ansette en #winning praktikant med #tigerblood. Søk her, skriver 45-åringen og legger ved en link til søknaden.

Bli fan av Seher.no på Facebook her


Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Han ga meg angrepiller og narkopipe


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer