Kendall Jenner:

Derfor fikk kjærestene aldri være med

Supermodellen holdt kjæreste-kortene tett til brystet i «Keeping Up With the Kardashians».

PRIVAT: Kendall Jenner har holdt kjærlighetslivet sitt unna familiens realityserie. Foto: Richard Young / Shutterstock / NTB
PRIVAT: Kendall Jenner har holdt kjærlighetslivet sitt unna familiens realityserie. Foto: Richard Young / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Siden 2007 har det rullet 20 sesonger med den verdenskjente realityserien «Keeping Up With the Kardashians» på skjermen.

Seerne har blant annet blitt invitert med inn i Kourtney (42) og Scott Disicks (38) kaotiske forhold, Kims (40) skitne skilsmisse med Kris Humphries (36), Tristan Thompsons (30) utroskap mot Khloe (36) med Kylies (23) daværende bestevenninne Jordyn Woods (23), og ikke minst - bruddet mellom Kris (65) og Bruce (71), som i dag heter Caitlyn Jenner.

Men én person har imidlertid holdt kjærlighetslivet for seg selv.

Nå avslører produsenten av realityprogrammet hvorfor Kendalls (25) kjærester aldri har vært å se i serien.

POPULÆR: Kendall Jenner har 122 millioner følgere på Instagram, og hos Ellen DeGeneres forteller hun om populariteten. Video: TV3 / Rød Løper Vis mer

Hadde en regel

I motsetning til resten av familien har modellen vernet forholdsvis godt om privatlivet sitt - i hvert fall så godt det lar seg gjøre når man er verdenskjent.

Tidligere har hun vært koblet til superstjerner som Harry Styles (27), A$AP Rocky (32), Nick Jonas (28) og Ben Simmons (24). Mange har lurt på hvorfor disse forholdene ikke har vært en del av familiens realityserie.

Og ifølge Buzzfeed og britiske Mirror melder at årsaken er enkel.

Ifølge showets produsent, Farnaj Farjam, har den 25 år gamle multimillionæren gjort det klart at med mindre hun har vært sammen med noen i mer enn 12 måneder, vil de ikke komme med i familiens realityshow.

- Kendall har alltid hatt denne regelen. Hun følte at hun måtte være sammen med noen i minst ett år før hun lot dem være en del av showet. Dette fordi hun ikke alltid vet hvilken hensikt folk har, forklarer Farjam i podkasten «The Daily Dish».

REALITY-KLAR? Superstjernene Kendall og Kylie Jenner poserte på det som så ut til å være «Paradise Hotel». Sannheten viser seg med 99% sikkerhet å være en annen. Video: Rød Løper Vis mer

Bekreftet forhold

Det siste året har Kendall vært koblet til basketballspilleren Devin Booker (24), og de to har blitt tatt på fersken på blant annet dater en rekke ganger.

I helgen overrasket hun mange av sine 169 millioner følgere, da hun på Instagram-story delte flere kjærlige bilder hvor hun og kjæresten holder godt rundt hverandre.

KJÆRESTER: I helgen feiret Kendall Jenner og Devin Booker ett år som kjærester. Foto: Skjermdump fra Instagram
KJÆRESTER: I helgen feiret Kendall Jenner og Devin Booker ett år som kjærester. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Paret, som ser ut til å være klare for å dele mer av hverandre med omverden, ble først koblet til hverandre i fjor. De ble først fotografert i april i fjor da de var på roadtrip fra Los Angeles til Arizona.

- Hun (Kendall, journ.anm.) og Devin har mange felles venner. De er bare venner akkurat nå, men man vet aldri med Kendall, uttalte en kilde til People den gang.

ETT ÅR SAMMEN: Dette er blant bildene Kendall delte av seg og Devin i helgen. Foto: Skjermdump fra Instagram
ETT ÅR SAMMEN: Dette er blant bildene Kendall delte av seg og Devin i helgen. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Måneden etter ble duoen nok en gang observert sammen, denne gangen kjørende nær flyplassen i Los Angeles.

Paret skal allerede da ha hatt har en svært flørtende tone med hverandre i sosiale medier, og i ettertid ble de fotografert sammen på restaurant flere ganger.

PINLIGE SPØRSMÅL: De tidligere turtelduene Kendall Jenner og Harry Styles møtes til duell i James Cordens «Spill Your Guts». Det er ikke alt de ønsker å svare på. Video: Viaplay / Rød Løper Vis mer

Hintet på Valentinsdagen

De skal også ha hintet om at de faktisk var et par allerede tidligere i år i forbindelse med Valentinsdagen. Den gang delte modellen også et bilde av de to, hvor hun hadde lagt ved en emoji i hjerte.

- Det som først virket som en flørt er nå et forhold, sa en kilde til People den gang, og fortsatte:

- De er eksklusive og Kendall er veldig lykkelig med Devin.

Ifølge kilden skal også Kendalls familie like hennes nye kjæreste. Han skal også ha blitt invitert til Tahiti i forbindelse med Kim Kardashians 40 årsfeiring i fjor høst.

LES OGSÅ: - Ikke meningen at det skulle holdes hemmelig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer