- Derfor fikk jeg lov å være utro av kona

40 år etter er Roger Daltrey fortsatt gift med kvinnen som inspirerte Jimi Hendrix til «Foxy Lady».

GIFT I 40 ÅR: Roger Daltrey fikk lov å være utro av kona Heather Taylor da han turnerte med «The Who». Fortsatt er de gift og har tre barn sammen.  Foto: REUTERS
GIFT I 40 ÅR: Roger Daltrey fikk lov å være utro av kona Heather Taylor da han turnerte med «The Who». Fortsatt er de gift og har tre barn sammen. Foto: REUTERS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «The Who»-vokalisten Roger Daltrey sang «I hope I die before I get old». Nå er han 67 år, har seks barn og fem barnebarn.

Roger Daltrey var gift i tre år med modellen Jackie Rickman, som han fikk sønnen Simon med. Men de to ble skilt i 1968 rett etter at han fikk sønnen Mathias etter en affære med den svenske modellen Elisabeth Aronsson. Seinere fikk han også ett barn til utenfor ekteskap.

Da Daltrey igjen giftet seg med den amerikanske modellen Heather Taylor i 1971 inngikk de en avtale om at han skulle få lov til å holde på med andre.

- Det var ikke noe åpent ekteskap, men i starten av forholdet vårt satte hun aldri restriksjoner på meg. Jeg var i et av de største rockebandene i verden, og var borte i fire måneder av gangen. Forventer du at jeg på den tiden skulle komme tilbake og si: «Ja, kjære. Jeg var en snill gutt?», sier Daltrey i det åpenhjertige intervjuet med Daily Mail.

40 år seinere er han fortsatt gift med kvinnen Jimi Hendrix laget «Foxy Lady» om. Daltrey insisterer på at han har tatt seg sammen etter at de tre barna de har fått sammen ble store.  

- Hun er den mest ekstraordinære kvinnen jeg kjenner, sier Daltrey om sin «Foxy Lady».

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Skilsmissen tok 14 år

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer