Jason Momoa:

Derfor fikk ikke «Game of Thrones»-stjerna nye roller

Jason Momoa åpnet opp om tiden etter «Game of Thrones»-suksessen.

I NEW YORK: Med sine 193 centimeter er det vanskelig å ikke legge merke til Jason Momoa - spesielt når han spaserer nedover New Yorks gater iført denne bowler hatten. Foto: NTB Scanpix
I NEW YORK: Med sine 193 centimeter er det vanskelig å ikke legge merke til Jason Momoa - spesielt når han spaserer nedover New Yorks gater iført denne bowler hatten. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Se og Hør): Det er vanskelig å ikke legge merke til Jason Momoa (38).

Spesielt når «Game of Thrones»-stjernen kler seg i bowlerhatt og spaserer ned New Yorks gater ved siden av sin chice kone Lisa Bonet (50), slik han gjorde denne uken.

HOW JIMMY FALLON: Jason Momoa fortalte til Jimmy Fallon at folk ikke trodde han snakket engelsk. Foto: NTB Scanpix
HOW JIMMY FALLON: Jason Momoa fortalte til Jimmy Fallon at folk ikke trodde han snakket engelsk. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Jason, som nå kanskje er mest kjent for rollen som «Aquaman» i «Justice League» har fått en stor fanbase, og det virker som folk elsker hans rufsete stil. På sine 193 centimeter ruver han høyt over kona Lisa, som er 157 centimeter.

- Snakker du engelsk?

Jason var også gjest på talkshowet til Jimmy Fallon denne uken, der han fortalte at det ikke var lett for ham å få roller etter «Game of Thrones»-suksessen.

- Folk trodde ikke jeg snakket engelsk, lo Jason, som spilte «Khal Drogo» i TV-serien. Han fortsatte:

- Det er kanskje ikke så lett å plassere en fyr som «Khal» i en romantisk komedie for eksempel.

Men da Hollywood fant ut at amerikaneren snakket engelsk, kom blant annet rollen som «Aquaman» i «Justice League» side om side med Ben Affleck, som spiller «Batman.»

I 2018 kommer en egen film om «Aquaman,» der rollefiguren til Jason så klart er hovedperson.

- Har egen kokk

I et intervju med Mens Health avslører Jason at å komme i superhelt-form ikke er så vanskelig som man kanskje skulle tro.

- Man har personlige trenere som følger med en hvor enn man er. Og sin egen kokk, sier han.

For tiden har Jason akkurat spilt inn filmen «Braven» i Newfoundland i svært kalde omgivelser. I et ferskt intervju med Mens Health forteller han om noen av de svært krevende stuntene han måtte gjennomføre.

- Det var bikkjekaldt. Vi hadde hendene i snøen. De var fulle av frost. Det var som et helvete. Så smertefullt, sier han.

Jason la ut en video på Instagram tidligere denne måneden der han akkurat har landet i Newfoundland for å filme tredje sesongen av TV-serien «Frontier». Skuespilleren er ikledd samme bowlerhatt, og viser frem et rufsete snøvær, mens han innrømmer at han har glemt jakken sin.

I hardt vær

Men Jason har ikke bare fått medvind siden suksessen. I 2011 spøke ham om voldtekt under tegneseriemessen Comi-Con i USA, og det falt ikke i god jord.

I en paneldebatt sa «Game of Thrones»-stjerna om at han er så glad for alt det ekstreme han slipper unna med, som en fiktiv karakter i et fantasyunivers.

- Jeg elsker den sjangeren, fordi det så mange ting man kan gjøre. Som å rive ut tunga på noen å komme unna med det, eller å voldta vakre kvinner, sa Momoa, ifølge The Guardian.

Det ble ikke vel mottatt, og Jason måtte legge seg langflat, og komme med en unnskylding.

- Voldtekt og seksuell trakassering kan ramme hvem som helst, og blant egen familie og venner har jeg selv sett hvor vondt det kan gjøre. Kommentaren var virkelig smakløs, unnskyld, skrev han på Instagram.

- Forelsket i Lisa hele livet

Jasons kjærlighet overfor kona Lisa har vart siden han var liten gutt. Han visste nemlig at hun var kvinnen i hans liv etter å ha sett henne på The Cosby Show på 90-tallet.

- Jeg ville ha henne helt siden jeg så henne på TV da jeg var åtte år gammel, sa Momoa på TV-programmet «The Late Late Show with James Corden» ifølge Mashable.

Det er 12 års aldersforskjell på ham og kona, som forøvrig er ekskjæresten til Lenny Kravitz. Paret har to barn sammen - datteren Lola (10) og sønnen Nakoa-Wolf (9).

LES OGSÅ: To ting vekker oppsikt på Khloes Halloween-bilde