Iselin Guttormsen:

Derfor fikk hun bli med

Influenseren var den første som forlot fjorårets «Skal vi danse». Nå er hun med i «all stars»-sesongen.

ETT ÅR SENERE: Iselin Guttormsen var med i Skal vi danse i fjor, nå gjør hun comeback - bare ett år senere. Foto: Morten Eik / Se og Hør
ETT ÅR SENERE: Iselin Guttormsen var med i Skal vi danse i fjor, nå gjør hun comeback - bare ett år senere. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert

Tirsdag kunne TV 2 endelig avsløre hvilke tidligere «Skal vi danse»-deltakere som returnerer til den nye «all stars»-utgaven.

Felles for årets kjendiser er at de alle har kommet høyt opp i sesongen de først deltok i, men ett unntak er det.

Sexolog og influenser Iselin Guttormsen (35) var med i fjor, men ble den aller første til å forlate konkurransen, dette på grunn av en skade.

Det ble en tårevåt seanse da hun på krykker måtte meddele at «Skal vi danse»-eventyret var over for hennes del. Det tok ikke lang tid før ideen om å returnere på et senere tidspunkt ble lansert.

KJENDISMANAGER: David Eriksen jubler over at Iselin Guttormsen, som er i stallen hans, skal være med i høstens «Skal vi danse». Men hun var ikke den eneste som ble spurt. Video: Klaus Fjellro/Rød Løper Vis mer

Nå har hun fått plass i «all stars»-sesongen, noe flere ser ut til å undre seg over. I ulike kommentarfelt på sosiale medier er det flere som setter spørsmålstegn ved hvorfor hun er med i år.

Dette sier TV 2

Se og Hør har vært i kontakt med TV 2 for å høre hva de tenker om reaksjonene.

- Hvorfor har TV 2 valgt å inkludere Iselin Guttormsen i årets «all star»-cast?

- Årets sesong er «Skal vi danse: all star» med tidligere vinnere, finalister og publikumsfavoritter. Iselin Guttormsen er en publikumsfavoritt som fikk mye oppmerksomhet rundt sin sjokkexit i fjor, og som vi ønsket å gi en ny sjanse i år, sier Kathrine Haldorsen, programredaktør i TV 2, til Se og Hør.

SUPERDUELL: Jørgine «Funkygine» Vasstrand og Alexander Hetland sto for en av tidenes «Skal vi danse»-dueller i 2019. Da gikk Alexander seirende ut av duellen. Til høsten kan Jørgine få sin revansj. Video: Klaus Fjellro/Rød Løper Vis mer

TV 2 svarer også på hva de tenker om reaksjonene og kritikken som kommer knyttet til valget.

- Vi setter stor pris på engasjementet fra seerne, uttaler Haldorsen.

- Må benytte meg av anledningen

Da Se og Hør møtte Guttormsen under pressedagen til «Skal vi danse» på Clarion Hotel Oslo i Bjørvika, ble deltakeren konfrontert med det faktum at hun er den «all star»-deltakeren med minst erfaring.

- Det er helt riktig det, svarte en smilende Guttormsen.

EXIT: Under tirsdagens presentasjon av høstens «Skal vi danse»-deltakere ble Helene Olafsen introdusert som programleder og Katrine Moholt som deltaker. Og skal vi tro Katrine, har hun eldet sin siste «Skal vi danse»-sending. Video: Klaus Fjellro/Rød Løper Vis mer

Videre svarte hun på hva slags strategi hun vil bruke for å nå opp.

- Jeg må jo benytte meg av den anledningen - at folk kanskje blir litt sjokkerte. At de ikke helt trodde at jeg hadde dette i meg, sier 35-åringen og følger opp:

- De har sett disse andre her før, så lista der er ganske høy. Jeg kan kanskje ha den fordelen at folk får en ekstra «wow»-faktor, fordi de ikke har sett meg på dansegulvet før, bortsett fra jiven da.

- Hvem ser du på som din største konkurrent?

- Alle er så flinke. Du vet aldri hvem som vinner eller ryker ut. Det er like sjokkerende hver gang - i hvert fall hvem som ryker, svarer Guttormsen og legger til:

- Jeg kan si det sånn at jeg heier på jentene i år. Jeg vil ha en kvinnelig seier, så om ikke det blir meg, så en av de andre jentene. Det er fader meg på tide!

LES OGSÅ: Første gang på fire år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer