Hayden Panettiere:

Derfor fikk eksen full omsorg for datteren

- Det mest hjerteskjærende jeg noensinne har måtte gjøre.

SÅRT TEMA: Hayden Panettiere kommer med stikk til eksen Wladimir Klitschko. Foto: Picture Perfect/REX/NTB
SÅRT TEMA: Hayden Panettiere kommer med stikk til eksen Wladimir Klitschko. Foto: Picture Perfect/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2018 gikk Hollywood-stjernen Hayden Panettiere (33) og den ukrainske proffbokseren Wladimir Klitschko (46) hver til sitt etter ni år sammen.

I løpet av denne tiden rakk de både å forlove seg, samt bli foreldre til datteren Kaya (7).

Kort tid etter bruddet ble det kjent at Klitschko hadde hovedansvaret for datteren og at de bodde sammen i hans hjemland Ukraina.

- Hayden har ikke vært mye sammen med Kaya. Men hun vet at det beste for barnet ikke er å være hos henne akkurat nå. Det er en trist situasjon, fortalte en kilde til Us Weekly den gang.

«Veldig opprørende»

Panettiere, kjent fra TV-serier som «Heros» og «Nashville», har tidligere åpnet opp om at hun lenge slet med både narkotika og alkoholavhengighet.

Som gjest i Red Table Talk avslører skuespilleren nå hvorfor hun lot eksforloveden få ansvaret for datteren. Å signere papirene beskriver hun som «det mest hjerteskjærende jeg noensinne har måtte gjøre i livet mitt», skriver People.

«Du trodde dette var en avtale hvor det kom frem at du mente at datteren din hadde det best hos sin far», spør programlederen Panettiere for å avklare hva som skjedde.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer