Hayden Panettiere:

Derfor fikk eksen full omsorg for datteren

- Det mest hjerteskjærende jeg noensinne har måtte gjøre.

SÅRT TEMA: Hayden Panettiere kommer med stikk til eksen Wladimir Klitschko. Foto: Picture Perfect/REX/NTB
SÅRT TEMA: Hayden Panettiere kommer med stikk til eksen Wladimir Klitschko. Foto: Picture Perfect/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2018 gikk Hollywood-stjernen Hayden Panettiere (33) og den ukrainske proffbokseren Wladimir Klitschko (46) hver til sitt etter ni år sammen.

I løpet av denne tiden rakk de både å forlove seg, samt bli foreldre til datteren Kaya (7).

Kort tid etter bruddet ble det kjent at Klitschko hadde hovedansvaret for datteren og at de bodde sammen i hans hjemland Ukraina.

- Hayden har ikke vært mye sammen med Kaya. Men hun vet at det beste for barnet ikke er å være hos henne akkurat nå. Det er en trist situasjon, fortalte en kilde til Us Weekly den gang.

«Veldig opprørende»

Panettiere, kjent fra TV-serier som «Heros» og «Nashville», har tidligere åpnet opp om at hun lenge slet med både narkotika og alkoholavhengighet.

ALKOHOL: Øyvind «Vinni» Sauvik var gjest på «Lindmo», og der fortalte han om at han begynte å drikke i veldig ung alder. Video: NRK Vis mer

Som gjest i Red Table Talk avslører skuespilleren nå hvorfor hun lot eksforloveden få ansvaret for datteren. Å signere papirene beskriver hun som «det mest hjerteskjærende jeg noensinne har måtte gjøre i livet mitt», skriver People.

«Du trodde dette var en avtale hvor det kom frem at du mente at datteren din hadde det best hos sin far», spør programlederen Panettiere for å avklare hva som skjedde.

- Først var det ikke det, fordi det var ingen diskusjon. Hvis han (Klitschko) hadde kommet til meg og sagt at jeg tror, på grunn av hvor du er akkurat nå og det du sliter med, så tror jeg det ville være bra for henne å være over her med meg en stund. Og hvis dette hadde vært samtalen, så hadde jeg sannsynligvis sagt at ok, det høres fornuftig ut. Jeg forstår det og jeg kan komme på besøk.

SNAKKER UT: Lars Monsen åpner seg om alkoholforbruket i Lindmo. Video: NRK Vis mer

Men 33-åringen sier at det var ikke slik det ble håndtert, og at måten det ble gjort på var veldig opprørende. Papirene hun skrev under på ga Klitschko full omsorgsrett.

- Jeg skulle jobbe med meg selv for å bli bedre, og når jeg ble bedre skulle ting forandre seg og hun kunne komme til meg og jeg kunne få min tid med henne, men det skjedde aldri, hevder hun, ifølge nettstedet.

Endelig edru

Til tross for en suksessfull skuespillerkarriere, så har Panettiere de siste årene skapt flere overskrifter for sitt trøblete privatliv enn for prestasjonene på skjermen og lerretet.

Etter bruddet med Klitschko fant hun lykken med amerikanske Brian Hickerson (32). Dette forholdet var av det turbulente slaget, og få måneder etter at romansen ble kjent, ble Hickerson arrestert for vold mot henne.

Hickerson har flere ganger havnet i trøbbel med lovens lange arm, og i mars i år havnet de begge i en offentlig slåsskamp i Los Angeles.

ALLTID EDRU: En av årets «Paradise Hotel»-deltagere, Grunde Myhre, forteller om hvorfor han holder seg unna alkohol, også inne på hotellet. Video: Lise Rafaelsen Vis mer

I sommer åpnet Panettiere opp om avhengigheten sin, og innrømmet blant annet at narkotika og alkohol var ting hun nesten ikke kunne leve uten i en periode.

- Det har ikke vært lett og det har vært mange opp-og nedturer. Men jeg angrer ikke en gang på selv de styggeste tingene som har skjedd meg. Jeg føler meg utrolig på plass. Det føles som om jeg har fått en ny sjanse, fortalte hun til People da, og la til at hun nå er edru etter både innleggelse og traumeterapi.

LES OGSÅ: Kygo fyrer opp under romanseryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer