Priscilla Presley:

Derfor fikk aldri Elvis se kona uten sminke

Forklarer at det ikke handlet om forfengelighet.

- MÅTTE TILPASSE MEG: Priscilla Presley (71) åpner opp om livet sammen med rockelegenden Elvis. Samtidig avslører hun at ektemannen aldri fikk se henne sminkefri. Foto: S Meddle / ITV / REX / Shutterstock
- MÅTTE TILPASSE MEG: Priscilla Presley (71) åpner opp om livet sammen med rockelegenden Elvis. Samtidig avslører hun at ektemannen aldri fikk se henne sminkefri. Foto: S Meddle / ITV / REX / Shutterstock Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Priscilla Presley (71) var bare 14 år hun møtte mannen som hun åtte år senere skulle love evig troskap til.

Å være i et forhold med et av rockens største ikoner Elvis Presley, har imidlertid bydd på en rekke utfordringer for 71-åringen.

I det britiske TV-talkshowet «Loose Women», avslører skuespilleren at Elvis aldri så henne helt fri for sminke i løpet av de tolv årene paret var sammen.

71-åringen avviser imidlertid blankt at det handlet om forfengelighet, snarere tvert imot. Presley forteller at hun ikke fikk velge hvordan hun selv skulle sminke og kle seg i offentligheten.

- Noen klarer ikke å håndtere virkeligheten. Jeg gikk derfor aldri noen sted uten sminke. Elvis ville heller aldri se at jeg pyntet og ordnet meg. Han likte best å vente med å se meg til jeg var ferdig pyntet, sier Priscilla ifølge Fox News.

- Levde etter hans premisser

Som et av verdens mest berømte par på den tida, var duoen et yndet objekt i pressen. Da de giftet seg 1. mai 1967, var Priscilla bare 21 år gammel, og seks år senere var skilsmissen et faktum.

Selv følte hun at tilværelsen ble for kontrollert av alt og alle rundt henne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer