FRAVÆR: Tristan Thompson og Khloé Kardashian feiret ikke datterens første jul sammen. For sistnevnte var det ingen tvil om at hun skulle til familiens feiring i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix
FRAVÆR: Tristan Thompson og Khloé Kardashian feiret ikke datterens første jul sammen. For sistnevnte var det ingen tvil om at hun skulle til familiens feiring i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Khloé Kardashian og Tristan Thompson:

Derfor feiret de ikke datterens første jul sammen

Khloé nektet å gå glipp av familiens julefest i Los Angeles.

Publisert

Hvert eneste år har det blitt en tradisjon for Kardashian/Jenner-familien å dele velvillig fra sin overdådige julefeiring i sosiale medier.

I år var intet unntak, og for Khloé Kardashian (34) ble det en ekstra spesiell jul, da hun for første gang kunne feire sammen med datteren True Thompson (8 måneder).

På julaften overrasket blant andre Kim Kardashian (38) med et bilde av seg og sine søstre, Kourtney (39), Khloé og Kylie (21) - sammen med alle barna i familien.

Alle kjærester og ektemenn var derimot fraværende - slik Tristan Thompson (27) har vært på samtlige bilder og videoer som Khloé har delt fra julefeiringen.

Hadde ikke rukket feiringen

Ifølge Mirror er det en konkret årsak til at realitystjernen og datteren måtte feire jul uten Tristan i år. Samtlige medlemmer av familien hadde blitt invitert til Kardashian-familiens årlige julefest, denne gang arrangert hos Kim og Kanye, men fansen var rask til å påpeke at Tristan glimret med sitt fravær.

Tross spekulasjoner om turbulens i forholdet, skal ikke det være grunnen til at basketballspilleren ikke var til stede. Han måtte nemlig forholde seg til en krevende timeplan, som besto av basketkamper både lille julaften og andre juledag.

Dermed rakk ikke 27-åringen å fly inn til Los Angeles.

Khloé hadde anledning til å bli igjen i parets hjemby i Cleveland, men overfor E! News forklarer en kilde nær familien at «Keeping Up with the Kardashians»-stjernen ikke ville la datteren gå glipp av en ekte Kardashian-feiring.

- Khloé ønsket å være i Los Angeles med familien i julen, sier en kilde til nettstedet, og forklarer videre at Khloé gledet seg stort over at True fikk feire sammen med søskenbarna sine for aller første gang.

Julegave til datteren

Selv om Tristan ikke selv kunne delta på julefesten, hadde han naturligvis ordnet gaver til sin lille datter. Nylig kunne Khloé nemlig avsløre hva datterens første julegaver fra faren var. Det gjorde hun i form av et bilde som ble delt på Instagram med hennes 84 millioner følgere.

«Tusen takk, pappa!», skrev hun over bildet som ble lagt ut av gavene.

Det kommer kanskje ikke som noe sjokk at Tristan, som hele sitt voksne liv har tjent til livets opphold som proff basketballspiller, hadde kjøpt noe røffe basketsko til vesle True.

Datteren fikk intet mindre enn hele fire forskjellige par med sko fra Nike. Det ene paret er svart, mens to av dem har rosa detaljer. Hun fikk også et par som er helt hvite av sin far.

- Dyrebart

Etter alt å dømme ble feiringen i Los Angeles intet annet enn uforglemmelig. På Instagram skriver nemlig Khloé følgende:

- Jeg ser alltid frem til vår årlige julefest, men årets feiring var definitivt favoritten så langt. True, du gjør alt så mye mer dyrebart og minneverdig, skriver hun.

SNAKKER UT: Reality-stjerna, som venter sitt første barn denne våren, har holdt kortene tett til brystet om graviditeten sin. Onsdag 3. januar åpnet hun opp hos Ellen DeGeneres. Video: Bilder med tillatelse fra TV 3. Vis mer

34-åringen har vært spesielt aktiv i sosiale medier gjennom julen. I likhet med flere av sine søsken, sparket Khloé i gang julen med å dele familiebilde av seg selv og søstrene - sammen med alle barna i familien.

I likhet med Tristan gjennom julen, glimret derimot én av søstrene med sitt fravær på bildet - Kendall Jenner (23).

På kort tid haglet det inn spekulasjoner om hva grunnen kunne være, der flere blant annet hevdet at grunnen til Kendalls fravær kunne ha noe med at hun, i motsetning til sine søstre, ikke har barn.

Få minutter senere kom imidlertid Kim på banen og avfeide alle spekulasjoner.

- Kendall og mamma måtte haste av gårde til et møte rett etter denne fotograferingen, så dette var det vi fikk til. Så mange av oss som mulig. Fra vår familie til din. God jul, skrev Kim i en melding på Twitter.

Drama bak kulissene

Helt siden det første julekortet ble tatt i den første sesongen av realityserien «Keeping up with the Kardashians» i 2007, har familien lagt ned mye tid, krefter og planlegging til hvert bilde.

Grunnen til at mange fans fryktet at det ikke skulle bli et julekort fra den verdenskjente familien i år, var dramaet som utspant seg mellom søstrene Kim og Kourtney i fjor.

Det hele bunnet i at Kim endelig hadde funnet et tidspunkt der alle familiemedlemmene hadde mulighet til å møtes - bortsett fra Kourtney.

Ifølge sistnevnte hadde hun allerede lagt planer om familietid med barna, noe som provoserte Kim voldsomt.

I sinne hevdet Kim at Kourtney oppførte seg vanskelig bare for å provosere. Hun mente at søsteren har «den minst travle kalenderen» blant alle familiemedlemmene, da hun, ifølge Kim, ikke har noen prosjekter på gang som hun er dedikert til.

Hun gikk også til personangrep på sin eldre søster, og uttalte at Kourtney var «den minst interessante personen å se på» blant søstrene, så det i utgangspunktet ikke gjorde noe om hun ikke dukket opp.

Krangelen fikk mye oppmerksomhet etter at episoden ble vist. Likevel ble det et julebilde det året også.

LES OGSÅ: Her feier hertuginnene ryktene av banen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer