Sarah Michelle Gellar:

Derfor farget hun håret rosa

Kreativiteten blomstrer blant Hollywood-stjernene.

FORANDRING FRYDER: Vanligvis er Sarah Michelle Gellar kjent for sine blonde lokker, men nå har hun farget håret rosa. Foto: NTB Scanpix
FORANDRING FRYDER: Vanligvis er Sarah Michelle Gellar kjent for sine blonde lokker, men nå har hun farget håret rosa. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den siste tiden har samfunnet vært stengt ned som en følge av coronaviruset. Dette har blant annet resultert i at man ikke har kunne dra til frisøren for å fikse sveisen. For å få bukt med kjedsomhet og for å holde orden på lokkene i karantenelivet har mange tydd til kreative løsninger.

Sistemann ut er Hollywood-stjernen Sarah Michelle Gellar (43).

«Legendarisk oppførsel»

Skuespilleren, som gjorde stor suksess i filmer som «Cruel Intentions» og «I Know What You Did Last Summer», tok tirsdag til Instagram for å dele den nye forvandlingen med sine over tre millioner fans.

43-åringen har nemlig farget håret rosa avslørte hun i en videosnutt som har mottatt mer enn 5000 kommentarer. Og det er en helt spesiell grunn til at Gellar ønsket å forandre på utseende.

«Siden vi fremdeles sitter i karantene måtte jeg tenke på en ny og kreativ måte å gjøre barna mine flaue på», forteller hun i videoen.

View this post on Instagram

#quarancolor #roseallday (or until it fades out)

A post shared by Sarah Michelle (@sarahmgellar) on

«Buffy the Vampire Slayer»-stjernen, som har barna Charlotte (10) og Rocky (7) med ektemannen Freddie Prinze Jr. (44), har fått en rekke hyggelige tilbakemeldinger på frisyren.

- Jaaaa!! Jeg har vært så fristet til å gjøre noe lingnende selv! Barna mine hadde friket ut (særlig 19-åringen min. haha). Du ser fantastisk ut, skryter en bruker.

- Dette er en utrolig legendarisk oppførsel, mener en annen.

- Du er ikke en vanlig mamma. Du er en kul mamma!! deler en tredje.

Corona-sveis

Sarah Michelle Gellar er derimot langt fra den eneste kjendisen som har forandret på hårsveisen i løpet av Covid-19 pandemien.

Sist måned overrasket også «Lizzie McGuire»-stjernen Hilary Duff (32) fansen med et bilde av en helt ny hårfrisyre. Da hadde nemlig tobarnsmoren kvittet seg med sine blonde lokker og farget håret blått.

Det var imidlertid ikke hun selv som hadde fikset den nye looken.

View this post on Instagram

🤷🏼‍♀️yea.

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on

- Yeah, skrev Duff enkelt og greit som tekst til bildet - sammen med en emoji som trekker på skuldrene.

Hilary, som har sønnen Luca (8) med eksmannen Mike Comrie (39) og datteren Banks (1 1/2) med sin nåværende mann Matthew Koma (32), delte også flere videosnutter av sin nye frisyre mens hun badet datteren, ifølge People.

Samtidig fortalte 32-åringen til følgerne at hun skulle bli med ektemannen, som også er musiker, på en live-opptreden på hans Instagram kort tid senere. Og da duoen som lovet dukket opp for en duett, avslørte Koma at det var han som stod bak konas nye frisyre.

- Jeg farget håret hennes. Jeg gjør masse ting i huset, fleipet han under live-sendingen, ifølge nettstedet.

MYE HÅR: Kristian Jarland fikk mye oppmerksomhet etter at han møtte til en parseremoni med denne sveisen. Nå forteller «Paradise»-deltakeren hva som skjedde. Se hele «Pærra-preik» her: https://youtu.be/qFX7hHQP8Oo Vis mer

Kort tid senere dukket også «Sex og Singelliv»-stjernen Chris Noth (65) opp med «corona-sveis». Han valgte rett og slett å barbere hodet.

«Jeg bestemte meg for at å forholde meg til at hår var overfladisk i disse karantenetider», skrev han som forklaring sammen med dette bildet:

Og her er enda flere Hollywood-stjerner som har latt seg inspirere til nye frisyrer i disse corona-tider:

LES OGSÅ: Slik var Vinnis store forvandling

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer