Herman Flesvig leder P3 Gull:

Derfor farget han håret hvitt

- Jeg tror faktisk at det er helt samme farge som Kristian Valen har.

FARGET HÅRET: I to år har komiker Herman Flesvig hatt hvitt hår. I torsdagens episode av «P3morgen» forklarer han hvorfor. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FARGET HÅRET: I to år har komiker Herman Flesvig hatt hvitt hår. I torsdagens episode av «P3morgen» forklarer han hvorfor. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste årene har komiker Herman Flesvig (26) blitt et mer og mer kjent fjes blant den norske befolkningen.

Karrieren startet med noen artige parodier han delte på Instagram, kontoen som i skrivende stund har vokst til over 242 000 følgere. Det siste året har den unge komikeren også dukket opp på TV og i andre humorkanaler, og på lørdag skal han lede årets P3 Gull-utdeling.

At Flesvig har fått muligheten til noe slikt, er noe han selv ikke helt klarer å innse.

- Jeg skjønner ikke helt hva de har tenkt på. Jeg har ikke vært programleder før, jeg har ikke vært noe særlig live og kan ikke sånn kjempemye om musikk heller, sa 26-åringen, da han gjestet det populære radioprogrammet «P3morgen» torsdag.

Forvekslet med en annen

Til programlederne Ronny Brede Aase (32), Silje Nordnes (33) og Markus Neby (27) forteller Flesvig at han tror han må ha blitt forvekslet med Neby. Mye på grunn av håret.

Se dette innlegget på Instagram

Abstinenser etter P3aksjonen 😢💔

Et innlegg delt av markusneby (@markusneby)

For i likhet med Neby, som måtte farge håret lyst under årets P3-aksjon, har også Flesvig blitt kjent for sitt veldig lyse hår. For hans del har den kritthvite hårfargen imidlertid kommet helt frivillig.

- Det var frisøren min som ville at vi skulle prøve noe nytt, så da tenkte vi at vi bare skulle «gunne» på med hvitt hår, forklarer Flesvig.

Det var for to år siden at komikerstjernen farget håret sitt, og overfor «P3morgen»-gjengen røper han at han ikke har tenkt å bytte ut hårfargen med det første.

Ligner på Valen

- Jeg begynte å trives med det, og synes det var «all right» (..). Da jeg tok på meg en mørkere parykk syntes jeg det så helt rart ut. Så nå er jeg blitt vant til det hvite, forteller han.

Siden han farget håret første gang, har 26-åringen måttet vedlikeholde hvitfargen flere ganger. Dette har ført til at det hvite håret er blitt enda hvitere etter hvert.

- Nå tror jeg faktisk at jeg har samme fargekode som Kristian Valen. Jeg tror faktisk at det er helt samme farge, uttaler han humoristisk, og understreker at det slett ikke er en negativ ting.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

LIK FARGE: Herman Flesvig mener at han nå har helt lik farge på håret som den suksessrike komikeren Kristian Valen. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
LIK FARGE: Herman Flesvig mener at han nå har helt lik farge på håret som den suksessrike komikeren Kristian Valen. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

Avkreftet homorykter

Etter at kjendisstatusen til Herman Flesvig skøt i været, har komikeren fått være med på mye gøy. Likevel er det ikke bare fryd og gammen som hører med et profilert liv.

Tidligere i år gjestet 26-åringen podkasten til Ida Fladen, «Ida med hjertet i hånden», der han snakket ut om ryktene som svirret rundt den populære komikeren på den tiden.

Flesvig fortalte at det verste ryktet han har hørt om seg selv, dukket opp like etter at han ble singel.

- Det ryktet som har truffet meg mest var da noen sa at jeg hadde vært utro. Da var jeg ikke i et forhold lenger. Men da ble jeg helt satt ut, fordi folk virkelig bare finner på ting og kaster ting ut på den måten, uttalte 26-åringen.

At Flesvig skal ha vært utro mot ekskjæresten er imidlertid ikke det eneste ryktet han har vært utsatt for.

- Også er det jo dette med homorykter da, og det tar jeg virkelig bare som et kompliment, sa komikeren i podkasten.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Ifølge Flesvig er det faktisk flere som har bedt han om å ta seg sammen, og innrømme at han er bifil.

- Jeg skulle gjerne ha gjort det, og invitert alle jeg kjenner på konfettiparty om jeg kom ut av skapet og var homofil, sa han, og la til at han tror han hadde vært klar over det selv, og stolt, dersom han var det.

LES OGSÅ: Slaktet av fansen etter thanksgiving-kommentar

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer