Ariana Grande:

Derfor får ingen vite hva hun skal i Oslo

Ekstremt hemmelighold rundt superstjernens norgesbesøk.

NORGESAKTUELL: Ariana Grande (26) står på scenen i Telenor Arena torsdag. Det er knyttet stort hemmelighold til artistens program i Oslo. Foto: NTB Scanpix
NORGESAKTUELL: Ariana Grande (26) står på scenen i Telenor Arena torsdag. Det er knyttet stort hemmelighold til artistens program i Oslo. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det har lenge vært knyttet stor spenning til verdensartisten Ariana Grandes (26) besøk til Norge. Torsdag kveld står hun på scenen i Telenor Arena - to år etter at hun besøke Norge sist.

Konsertbesøket er en del av sangstjernens «Sweetener World Tour» som hun reiser rundt med i Europa i disse dager. Det er knyttet et sterkt hemmelighold til stjernens besøk, men i går kveld kunne VG melde at Grande hadde landet på norsk jord.

Siden da har det vært heller stille fra den kjente artisten. Hun har ikke blitt observert i Oslos gater - og heller ikke lagt ut noen bilder fra oppholdet i Norge i sine kanaler på sosiale medier.

Heller ikke konsertarrangøren Live Nation Norge ønsker å si noe om Grandes program - og holder kortene tett til brystet når Se og Hør tar kontakt.

- Kan du si noe om Grandes program i Oslo i dag?

- Det har jeg ingen uttalelser om. I praksis kommenterer vi ikke artistenes privatliv, sier Elise Eriksen Løssfelt, pressekontakt i Live Nation.

Løssfelt kunne heller ikke si noe om hvorvidt forberedelsene til kveldens konsert i Telenor Arena på Fornebu er i gang.

PITTSBURGH: Ariana Grandes familie er bekymret etter at hun knakk sammen på scenen i Mac Millers hjemby, Pittsburgh i USA. Video: Caitlin Pearce via Storyful. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Stort danseteam

Til tross for at superstjernen har holdt en svært lav profil i løpet av norgesbesøket hittil, har flere av danserne hennes vært svært aktive på Instagram.

Med seg har nemlig Grande også et stort danseteam som på Instagram går under navnet «sweetener kiids». Flere av danserne har lagt ut bilder fra Tjuvholmen i Oslo, og etter alt å dømme bor stjernen sammen med danseteamet på det fasjonable hotellet The Thief på Tjuvholmen.

KONSERT: Ariana Grande står på scenen torsdag kveld, men det er ingen som vet hva hun gjør utover det. Foto: NTB Scanpix
KONSERT: Ariana Grande står på scenen torsdag kveld, men det er ingen som vet hva hun gjør utover det. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Sist gang superstjernen var i Norge, var i mai 2017 - bare to uker før Grande holdt konsert i Manchester hvor et terrorangrep tok livet av 22 mennesker. Den populære artisten var også i Norge og holdt konsert i Oslo Spektrum i mai 2015, da med verdensturneen «The Honeymoon».

Strenge sikkerhetstiltak

Stjernen vil gå på scenen 21:20 torsdag, og i forkant av konserten er det meldt om svært strenge sikkerhetstiltak - som er det første i sitt slag på konserter i Norge.

Det strenge sikkerhetstiltaket dreier seg om at det er strengt forbudt å ha med seg eiendeler som ikke befinner seg i en gjennomsiktig pose.

- Publikum skal ha med seg gjennomsiktig pose eller veske på arenaen. Man kan velge om man vil gå for å kjøpe ei veske, Ziplock-poser eller andre gjennomsiktige plastposer, har Elise Løssfelt i Live Nation Norge fortalt til Dagbladet.

Hun opplyser om at dette er første gang et slikt tiltak gjennomføres i Norge, men sier at det ikke er unaturlig under Grandes konsert - på grunn av terrorangrepet i Manchester i 2017.

MET-GALLA: I natt var det duket for MET-galla i New York. Den årlige innsamlingsaksjonen er mest kjent for de spektakulære kjolene kjendisene stiller opp i. Vis mer

Svært populær artist

Grande er en svært populær artist - særlig hos det unge publikummet. Hun har en rekke store hits bak seg, deriblant «Thank You Next», «One Last Time» og «Into You».

På privaten har stjernen tidligere vært sammen med den amerikanske skuespilleren Pete Davidson (25). De forlovet seg i juni 2018, men i oktober samme år ble det kjent at paret hadde gått hver til sitt.

I forkant av bruddet hadde Grande gått gjennom en svært tøff periode. I september 2018 kom nemlig nyheten om at ekskjæresten hennes, rapperen Mac Miller hadde dødd - bare 26 år gammel. Paret hadde vært sammen i to år før kjærligheten tok slutt i 2018.

Kort tid etter det brå dødsfallet hyllet Grande den avdøde ekskjæresten i sosiale medier.

«Du var min kjæreste venn. Veldig lenge. Over alt annet. Jeg er så lei meg for at jeg ikke kunne fikse dette eller ta smertene vekk. Jeg ville det virkelig. Den snilleste, søteste sjelen med demoner han aldri fortjente. Jeg håper du har det fint nå. Hvil», var blant det hun skrev.

LES OGSÅ: Trekker alvorlig anklage

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer