Rob Kardashian og Alexis Skyy:

Derfor får hun ikke møte «stedatteren»

Setter en stopper for stemorshåpet - enn så lenge.

STOPPES: Alexis Skyy og Rob Kardashian skal angivelig være i et forhold. Det betyr imidlertid ikke at hun får tilgang på alle aspektene av livet hans. Foto: Instagram / NTB scanpix
STOPPES: Alexis Skyy og Rob Kardashian skal angivelig være i et forhold. Det betyr imidlertid ikke at hun får tilgang på alle aspektene av livet hans. Foto: Instagram / NTB scanpix Vis mer
Publisert

Selv om Kardashian-bror Rob (31) sakte, men sikkert, har forsøkt å trekke seg unna rampelyset, stormer det stadig rundt ham. På grunn av sine runder i retten, økonomiske problemer, utseendemessige forandringer og barnekamp havner søkelyset ofte på ham, selv om det er flere måneder siden han har vist seg offentlig.

I det siste har det heldigvis vært mer hyggelige grunner til all oppmerksomheten. 31-åringen skal nemlig ha funnet kjærligheten på nytt, etter det stygge bruddet med Blac Chyna (30). Hans nye flamme er Alexis Skyy (24), som tidligere denne uken gikk ut og forsvarte Rob.

Bakgrunnen var en stygg krangel med hans ovennevnte eks. Det blir tvilsomt stille rundt paret fremover, og allerede nå har neste steg i saken kommet frem. Alexis får nemlig ikke lov til å møte jenta hun nå trolig blir «stemor» for.

Regler stopper møte

Det er Contact Music som først omtaler den noe bisarre saken. Rob og Blac har sammen datteren Dream (2), som de deler omsorgen for. Det betyr imidlertid ikke at den vesle jenta kan introduseres for hvem som helst, og i hvert fall ikke deres nye kjærester.

Som følge av en avtale de to kom frem til under forhandlingene får ikke Dream møte noen av foreldrenes nye flammer før det har gått seks måneder.

FORELDRE: Rob og Blac ble foreldre sammen da de fikk datteren Dream høsten 2016. Hun får imidlertid ikke møte noen av foreldrenes nye flammer helt ennå. Det er det god grunn til. Foto: NTB scanpix
FORELDRE: Rob og Blac ble foreldre sammen da de fikk datteren Dream høsten 2016. Hun får imidlertid ikke møte noen av foreldrenes nye flammer helt ennå. Det er det god grunn til. Foto: NTB scanpix Vis mer

Dette skal angivelig være helt vanlig prosedyre i slike saker, slik at barna skal slippe å bli belastet med flerfoldige steforeldre opp gjennom årene. Holder forholdet i et halvt år, er sjansene større for at det holder lenger.

Blac Chyna støtter angivelig reglene, men hun tror ikke det vil ha noe å si. Hun tror nemlig, ifølge kilder, at Alexis aldri kommer til å få møte Dream.

Det bunner i at hun angivelig mener at forholdet er falskt.

- Alexis og Rob er egentlig ikke så gira på hverandre, og dette er bare en flørt i offentligheten for å irritere Chyna, hevder en person med tilknytning til situasjonen.

UTFORDRING: Rett før et nytt Kardashian-barn blir født bestemmer familien seg for å filme MannequinChallenge, et viralt påfunn der man fryser bevegelser og blir stive som dukker. Video: Instagram via Blac Chyna. Vis mer

- Jeg elsker Rob

Både Blac Chyna og hennes nye kjæreste, Kid Buu, har også sagt hva de mener offentlig. Sistnevnte skal nemlig ha kommentert et av bildene til Alexis og spurt om hun virkelig var sammen med «tjukke» Rob for kjærlighet, eller bare for oppmerksomhet, ifølge ET.

Det tok imidlertid ikke lang tid før Alexis slang med leppa tilbake.

- Er du sammen med Chyna for å selge kokainen hennes eller for å sniffe den sammen med henne? For å svare på spørsmålet ditt … Jeg elsker Rob, skrev hun.

Ifølge kilder nær Rob og Alexis Skyy skal de ha tilbrakt mye tid sammen i det siste, og begynte å date seriøst den siste uken.

Hele Kardashian-familien feirer Rob Kardashian´s bursdag, og blir i den forbindelse filmet på vei ut og inn i biler. Video: Splash News/NTB Scanpix Vis mer Vis mer

Dårlig start

Ryktene om at «Keeping up with the Kardashians»-stjernen hadde gått videre begynte å florere allerede forrige mandag, da han delte bilde av Alexis i sosiale medier mens de lagde mat.

Med andre ord gjorde Rob en sjelden opptreden i sosiale medier, der han ga nytt liv til egen Snapchat-konto med flere oppdateringer.

Alexis har selv delt flere bilder fra kokkeleringsseansen, som ifølge E! News så ut til å foregå hjemme i huset til Robs mor, Kris Jenner (63).

Rob delte også et bilde av Alexis dagen i forveien, der han hintet kraftig om at de to er romantisk involvert:

NY FLØRT? Rob Kardashian delte denne kjærlighetserklæringen til Alexis Skyy. Foto: Rob Kardashian / Snapchat
NY FLØRT? Rob Kardashian delte denne kjærlighetserklæringen til Alexis Skyy. Foto: Rob Kardashian / Snapchat Vis mer

«Min WCW (Woman Crush Wednesday, journ.anm.). Jeg har hatt lyst på deg så lenge», skrev han til bildet, der Alexis poserte i et knallrosa antrekk.

Forholdet mellom de turtelduene skal ifølge TMZ ha hatt en marerittstart, etter at Alexis havnet i et basketak med Blac Chyna forrige helg. De to skal ha møttes på en nattklubb i Los Angeles da kranglingen oppsto, etter at sistnevnte angivelig skal ha protestert mot at Alexis befant seg i VIP-seksjonen.

Alexis hevdet senere, på Instagram, at Blac Chyna hadde kastet en drink på henne, og at krangelen oppsto deretter. Innlegget ble senere slettet fra sosiale medier.

DRISTIG: Blac Chyna, reality-stjernen Rob Kardashians omstridte ekskjæreste, vekket oppsikt på den røde løperen under BET Awards 2018. 30-åringen overlot lite til fantasien i dette vågale antrekket. Video: NTB Scanpix / Splash News Vis mer

Offentlig krangel

Det er over et år siden det stormet som verst rundt realitystjernen - da Rob delte nakenbilder av Blac Chyna i sosiale medier, og rettet grove anklager mot henne om blant annet misbruk av rusmidler - og utroskap.

Den gang var duoen rene overskriftsmaskinene, men eksene har tilsynelatende holdt avstand fra hverandre det siste året. I desember var de derimot i gang igjen, og kjempet over utbetaling av barnebidrag for sin felles datter.

SKANDALEPAR: Før jul virket det som at Rob og Chyna hadde begravd stridsøksen. Nå skal imidlertid sistnevnte ha agert kraftig på at eksen har gått videre. Foto: NTB Scanpix
SKANDALEPAR: Før jul virket det som at Rob og Chyna hadde begravd stridsøksen. Nå skal imidlertid sistnevnte ha agert kraftig på at eksen har gått videre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge Rob befinner han seg i en økonomisk krise, som gjør det vanskelig for ham å betale de høye summene eksen krever, og nå ser det ut til å toppe seg for realitystjernen, ifølge Page Six.

Nettstedet skrev videre at det ifølge rettsdokumenter kom frem at Rob hadde blitt tvunget til å selge sokkeselskapet sitt, til sin egen mor, Kris.

Reality-stjernen Rob Kardashian vekker oppsikt etter å ha hengt ut eks-forloveden Blac Chyna på sosiale medier. Han anklager henne for å være en lykkejeger som har vært utro mot ham, og han påstår at hun har rusproblemer. Se oppsummeringen av parets turbulente forhold! Vis mer Vis mer

I lang tid skal Rob ha betalt 170 000 kroner i måneden til Blac, en sum han ønsker å få nedjustert, ettersom han angivelig ikke lenger har råd til å gå ut med et så stort beløp.

Videre hevdet 31-åringen, i dokumenter The Blast sitter på, at det vanskelige forholdet til Chyna har ødelagt karrieren hans - og hindrer ham i å tjene penger.

Før jul hadde imidlertid Rob og Chyna et håp om å kunne finne en løsning uten å gå rettens vei, ifølge nettstedet.

LES OGSÅ: Så mye måtte de gi for drømmehuset

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer