Rob Kardashian og Alexis Skyy:

Derfor får hun ikke møte «stedatteren»

Setter en stopper for stemorshåpet - enn så lenge.

STOPPES: Alexis Skyy og Rob Kardashian skal angivelig være i et forhold. Det betyr imidlertid ikke at hun får tilgang på alle aspektene av livet hans. Foto: Instagram / NTB scanpix
STOPPES: Alexis Skyy og Rob Kardashian skal angivelig være i et forhold. Det betyr imidlertid ikke at hun får tilgang på alle aspektene av livet hans. Foto: Instagram / NTB scanpix Vis mer
Publisert

Selv om Kardashian-bror Rob (31) sakte, men sikkert, har forsøkt å trekke seg unna rampelyset, stormer det stadig rundt ham. På grunn av sine runder i retten, økonomiske problemer, utseendemessige forandringer og barnekamp havner søkelyset ofte på ham, selv om det er flere måneder siden han har vist seg offentlig.

I det siste har det heldigvis vært mer hyggelige grunner til all oppmerksomheten. 31-åringen skal nemlig ha funnet kjærligheten på nytt, etter det stygge bruddet med Blac Chyna (30). Hans nye flamme er Alexis Skyy (24), som tidligere denne uken gikk ut og forsvarte Rob.

Bakgrunnen var en stygg krangel med hans ovennevnte eks. Det blir tvilsomt stille rundt paret fremover, og allerede nå har neste steg i saken kommet frem. Alexis får nemlig ikke lov til å møte jenta hun nå trolig blir «stemor» for.

Regler stopper møte

Det er Contact Music som først omtaler den noe bisarre saken. Rob og Blac har sammen datteren Dream (2), som de deler omsorgen for. Det betyr imidlertid ikke at den vesle jenta kan introduseres for hvem som helst, og i hvert fall ikke deres nye kjærester.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer