FERDIG MED NAKENHET: Else Kåss Furuseth har gått fra TV 2 til Discovery, og blir til våren aktuell med et program som fortsatt holdes hemmelig. Hun kan imidlertid røpe at hun ikke kommer til å kaste klærne denne gangen. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
FERDIG MED NAKENHET: Else Kåss Furuseth har gått fra TV 2 til Discovery, og blir til våren aktuell med et program som fortsatt holdes hemmelig. Hun kan imidlertid røpe at hun ikke kommer til å kaste klærne denne gangen. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer

Else Kåss Furuseth:

Derfor får du ikke se Else naken på tv igjen

Komikeren beholder klærne på i fremtiden. 

Publisert

SEOGHØR.NO: I slutten av august ble det kjent at humordronninga Elsa Kåss Furuseth var ferdig i TV 2, og skulle videre til Discovery.

I mange år fikk hun tusenvis av nordmenn til å le, med komiske påfunn i programmer som «Torsdag kveld fra Nydalen» og «Det er lov å være blid».

Else er kjent for å være drøy, og har ikke hatt noe mot å kaste klærne i humorens navn tidligere.

Men dersom du trodde du skulle få se komikeren naken igjen, må du tro om igjen. Overfor Seoghør.no avslører hun nemlig at hun er ferdig med det.

- Passé

Den 10. november lanserte Discovery sitt kommende program for våren, og blant gjestene som hadde møtt opp var Else. Hun er fra våren av aktuell med et nytt konsept, men kan ikke røpe stort ennå.

- Jeg er ikke så god skuespiller, så det blir jo meg som meg. I «Torsdag kveld» prøvde jeg meg med parykk og skuespill noen ganger, men det ble ofte klippet bort. Konseptet som kommer nå er helt nytt, men jeg kan ikke si så mye mer enn det, forklarer hun.

- Blir det nakenhet på tv igjen, for eksempel?

- Nei. Nakenhet er veldig 2013, faktisk, forteller hun.

Flere ganger har humorstjerna kledd av seg offentlig. I mars 2012 tok hun skrittet helt ut, og strippet til nettoen foran 7000 tilskuere i Oslo Spektrum.

- Jeg synes det er mye bedre å gi folk nakensjokk på tv enn på soverommet. Hvis jeg får med meg noen hjem nå, så vet de hva de får, har Kåss Furuseth sagt til KK.

Hun har også gjenskapt Kim Kardashians legendariske rumpestunt, og sist i fjor stilte hun ifølge VG naken på tv. Da ruslet hun nemlig uten en tråd, på stevnemøte, gjennom slottsparken i Oslo.

Nå forteller hun derimot at det er slutt.

- Nakenhet er litt passé. I hvert fall for min egen del, jeg dømmer jo ingen andre. Det kostymet er brukt opp, egentlig. Det er morsomt å gjøre nye ting, og nå skal jeg begi meg ut på det, sier hun og ler.

Artikkelen fortsetter under.

Parodierte Kardashian

I midten av november 2014 skulle Kim Kardashian (34) erobre internettet, ved å stille opp kliss naken på forsiden av magasinet «Paper».

«Knus internettet, Kim Kardashian», var teksten som stod under et råfrekt bilde av realitykjendisen.

Vår egen Else var en av de som parodierte Kim Kardashians bilde.

Til Seoghør.no forklarte hun parodien.

- Hvis du tar opp telefonen og går gjennom Instagram, så ville jeg at man skulle le litt. Det var et godt gammeldags innfall. Jeg følte at det er veldig mye som er til inntekt for ulike saker, men dette var rett og slett til humoren.

Else likte photoshooten såpass godt, at hun foreslår at det skal bli den nye folkehobbyen.

- Du må ha olje, en paljettsak, hansker og perler. Du må sette opp håret, også må du ha noen til å gni inn oljen. Så må du ha noen til å ta bildet, så er det egentlig bare å gjøre det selv. Det er jo mange som har begynt med «shabby chic», men dette kan kanskje være noe å fylle kveldene med i desember.

LES OGSÅ: Ari Behn til «4 stjerners middag»: - Nydelig å se han synge det foran fatter'n

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer