Derfor falt Sandra Lyng for kjæresten

- Jeg har valgt med både hodet og hjertet, sier artisten om forholdet til samboeren Lasse.

LYKKELIGE: Sandra Lyng Haugen og kjæresten Lasse Joachim Langerud viste seg sammen for første gang under Se og Hørs kjendisgalla i november 2015.  Foto: Andreas Fadum
LYKKELIGE: Sandra Lyng Haugen og kjæresten Lasse Joachim Langerud viste seg sammen for første gang under Se og Hørs kjendisgalla i november 2015. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I september avslørte artist Sandra Lyng (29) at hun hadde funnet lykken med banksjef Lasse Joachim Langerud (32). 

Det var under Se og Hørs kjendisgalla i november at de to turtelduene viste seg sammen for første gang. 

Siden den gang har «Play My Drum»-sangeren og kjæresten dukket opp på flere arrangementer sammen, blant annet under innspillingen av TVNorge-programmet «Norske helter» i starten av desember.

Nå snakker den blonde skjønnheten om den stormende forelskelsen i et intervju med VG. 

- Han er en genuin, nydelig person med et stort hjerte. Etter hvert lærer man hva som er viktigst, nemlig å ha en partner som er det når du er syk, en man kan oppdra barn sammen med i fremtiden og sitte i gyngestolen og bli gammel med, forteller Lyng til avisen. 

Saken fortsetter under bildet.

STERK KJÆRLIGHET: Sandra Lyng får ikke nok av kjæresten Lasse! Her er paret sammen under innspillingen av TVNorge-programmet «Norske helter» i desember.  Foto: Andreas Fadum
STERK KJÆRLIGHET: Sandra Lyng får ikke nok av kjæresten Lasse! Her er paret sammen under innspillingen av TVNorge-programmet «Norske helter» i desember. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Bor sammen på 32 kvadratmeter

Det var kun et halvt år etter artisten og CLMD-DJ'en Martin Bjercke gjorde det slutt, at Sandra avslørte sitt nye forhold. 

- Jeg har valgt med både hodet og hjertet og er kjempeforelsket. Tenk, vi bor sammen med våre to hunder på 32 kvm og har aldri kranglet en eneste gang på et helt år, skryter sangstjernen til avisen.

Saken fortsetter under bildet.

KARRIEREOPPTUR: Sandra Lyng Haugen har gjort stor suksess de siste året med låter som «Play My Drum», «Moonrise» og «Night After Night».  Foto: Andreas Fadum
KARRIEREOPPTUR: Sandra Lyng Haugen har gjort stor suksess de siste året med låter som «Play My Drum», «Moonrise» og «Night After Night». Foto: Andreas Fadum Vis mer

Komfortabel i sin egen kropp

Sandra, som i 2004 ble kjent gjennom sangkonkurransen «Idol», har tidligere snakket åpent om sine problemer med spiseforstyrrelser.

Da hun i fjor slapp singelen «Night After Night», stilte hun toppløs og selvsikker på coverbildet.

- Etterhvert som jeg har blitt litt eldre, har jeg fått et mer avslappet forhold til kroppen min. Den har vært igjennom en del, og jeg er takknemlig for at den er frisk, understreket Sandra til Seoghør.no i forbindelse med singelslippet. 

Mosjøen-skjønnheten er for tiden aktuell med låten «Moonrise», som er årets «Paradise Hotel»-låt. Musikkvideoen ble spilt inn på det luksuriøse hotellet i Mexico. 

Se video fra da vi møtte Sandra under musikkvideoinnspillingen: 

LES OGSÅ: Se Lene Nystrøms personlige kroppskunst

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer