Kourtney Kardashian:

Derfor falt Kourtney for sin 14 år yngre kjæreste

Younes Bendjima hjalp til da Kim Kardashian ble ranet i Paris.

MØTTES I PARIS: Kourtney Kardashian forteller åpent om sitt første møte med kjæresten Younes Bendjima. Foto: Splash News
MØTTES I PARIS: Kourtney Kardashian forteller åpent om sitt første møte med kjæresten Younes Bendjima. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Kourtney Kardashian (38) har de siste årene delt åpent om sitt turbulente forhold med eksen Scott Disick. Gjennom en rekke sesonger fikk man et innblikk i deres liv sammen, som for mange kan virke som var langt fra en dans på roser.

I fjor høst startet ryktene om at hun skulle ha funnet kjærligheten med Younes Bendjima (24), og siden den gang har paret blitt observert sammen ved flere anledninger.

- Han oversatte

I en episode av den populære realityserien, «Keeping up with the Kardashians» har Kourtney nylig avslørt sitt første møte med sin nye flamm, som hun møtte under moteuken i Paris. Det var på samme tid som da søsteren Kim Kardashian (36) ble utsatt for det brutale ranet.

Paret dro sammen på nattklubb, men kort tid etter ble de avbrutt av den skremmende telefonsamtalen fra Kim, som fortalte at hun hadde blitt ranet, ifølge Daily Mail.

Younes er født i Algerie, og har pendlet mellom Paris og New York store deler av livet. Han skal raskt ha tilbudt seg om å hjelpe Kardashian-søstrene, og sagt at han ville gjøre hva som helst for dem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer