Kourtney Kardashian:

Derfor falt Kourtney for sin 14 år yngre kjæreste

Younes Bendjima hjalp til da Kim Kardashian ble ranet i Paris.

MØTTES I PARIS: Kourtney Kardashian forteller åpent om sitt første møte med kjæresten Younes Bendjima. Foto: Splash News
MØTTES I PARIS: Kourtney Kardashian forteller åpent om sitt første møte med kjæresten Younes Bendjima. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Kourtney Kardashian (38) har de siste årene delt åpent om sitt turbulente forhold med eksen Scott Disick. Gjennom en rekke sesonger fikk man et innblikk i deres liv sammen, som for mange kan virke som var langt fra en dans på roser.

I fjor høst startet ryktene om at hun skulle ha funnet kjærligheten med Younes Bendjima (24), og siden den gang har paret blitt observert sammen ved flere anledninger.

- Han oversatte

I en episode av den populære realityserien, «Keeping up with the Kardashians» har Kourtney nylig avslørt sitt første møte med sin nye flamm, som hun møtte under moteuken i Paris. Det var på samme tid som da søsteren Kim Kardashian (36) ble utsatt for det brutale ranet.

Paret dro sammen på nattklubb, men kort tid etter ble de avbrutt av den skremmende telefonsamtalen fra Kim, som fortalte at hun hadde blitt ranet, ifølge Daily Mail.

Younes er født i Algerie, og har pendlet mellom Paris og New York store deler av livet. Han skal raskt ha tilbudt seg om å hjelpe Kardashian-søstrene, og sagt at han ville gjøre hva som helst for dem.

HALLOWEEN: Kourtney og Younes kledde seg ut som Bonnie og Clyde på Halloween. Foto: Splash News
HALLOWEEN: Kourtney og Younes kledde seg ut som Bonnie og Clyde på Halloween. Foto: Splash News Vis mer
MOTERIKTIG: Kourtney og Younes sammen på moteuken i Paris i september. Foto: Shutterstock
MOTERIKTIG: Kourtney og Younes sammen på moteuken i Paris i september. Foto: Shutterstock Vis mer

- Han sa «jeg kommer ikke til å forlate dere», forklarte Kourtney i episoden og la til at 24-åringen måtte oversette alt for dem.

Khloé Kardashian (33) forklarte i samme episode at Kim hadde sagt at Younes oversatte under den dramatiske hendelsen.

Saken fortsetter nedenfor.

SNAKKER FOR FØRSTE GANG: Kim Kardashian (36) ble offer for et brutalt innbrudd og ran mens hun befant seg i Paris i forbindelse med moteuka. I et promo-klipp for stjernens egne program, fortalte hun om den skremmende opplevelsen. Video: E! Online Se hele klippet her. Vis mer Vis mer

- Sa aldri hei

Til tross for at Kourtney og Younes senere blitt et par, avslørte 38-åringen i samme episode at hun i utgangspunktet trodde at den unge modellen ikke likte henne da de møttes første gang.

- Han var en venn av en venn. Han kom inn, sa hei og hilste på sikkerhetsvaktene våre, men sa aldri hei til oss. Og det var da jeg bare «Hvorfor hater du oss?» Jeg var full, fortalte hun i episoden, gjengitt av Daily Mail.

FORELSKET: Kourtney og hennes ny flamme Younes sammen i Paris tidligere i år. Foto: Shutterstock
FORELSKET: Kourtney og hennes ny flamme Younes sammen i Paris tidligere i år. Foto: Shutterstock Vis mer
PÅ FERIE: De to turtelduene på ferie i Egypt. Foto: NTB Scanpix
PÅ FERIE: De to turtelduene på ferie i Egypt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Paret har det siste året tilbrakt mye tid sammen, og i sommer var de på ferie sammen i Egypt.

Med tiden har forholdet mellom realitystjernen og 24-åringen blitt mer seriøst.

For knappe to måneder siden ble det også spekulert i om Kourtney er gravid.

Ifølge nettsteder som Life & Style og In Touch Weekly skal hun være gravid med sin nye flamme, men ingenting er bekreftet av verken Kourtney eller Younes.

LES OGSÅ: Dyrker kjærligheten med sin 14 år yngre mann

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer