Derfor falt Jenny for Thomas

Jenny Skavlan synes ikke Thomas «Fingern» Gullestad var så tøff som hip hop-imaget skulle tilsi.

FALT FOR HIP HOP-ER: Jenny Skavlan forteller at hun trodde Thomas Gullestad var en tøff hip hop-er før de begynte å date. I 2014 ble de mann og kone, og snart venter de barn.  Foto: NTB scanpix
FALT FOR HIP HOP-ER: Jenny Skavlan forteller at hun trodde Thomas Gullestad var en tøff hip hop-er før de begynte å date. I 2014 ble de mann og kone, og snart venter de barn. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Om kort tid blir Jenny Skavlan (29) og Thomas «Fingern» Gullestad (35) foreldre for første gang. Ni år etter at paret møttes for første gang, kan paret glede seg over foreldrelykke.

I innlegget «Livet som hip hop-frue» på sin blogg, avslører den vordende moren hvordan forholdet begynte.

Den vakre programlederen forteller at hun aldri hadde hørt om «Fingern», men fikk fra studievenner i København vite at han var med i bandet Klovner i Kamp.

Tok med musikk-kollegaene på date

«Da både Thomas og jeg begge var i Oslo en helg, tok jeg sjansen og takket ja til en date. Noe som skulle vise seg å være en folksom date».

Gullestad tok nemlig med seg Jenny på lunsj sammen med de andre i bandet. Mens Skavlan i kledde seg «sneakers og hip hop-klær», tok stevnemøtet en overraskende vending på selveste Grand Café.

«Der, mellom inntak av te og karbonadesmørbrød, fortalte gutta om beinharde interesser som jazz, hester, danske juletallerkner, flyskrekk og angstanfall. De var kanskje ikke de drittøffe hip hop’erne jeg hadde sett for meg, men jeg var solgt».

RING PÅ «FINGERN»: April 2014 giftet Thomas og Jenny seg i Oslo.
RING PÅ «FINGERN»: April 2014 giftet Thomas og Jenny seg i Oslo. Vis mer

Tilbake med ny musikk

Jenny og Thomas har vært sammen siden 2008, og i april 2014 giftet paret seg.

«Jeg fant en skalla hip hop’er i singlet med nattjobb, tattoveringer og mustang» skriver Jenny videre.

Skavlan deler den humoristiske historien i anledning Klovner i Kamps comeback. De har nemlig gitt ut tre nye låter på EP-en «Kjærlighetstrilogien».

BLIR FORELDRE: I slutten av april blir kjendisparet foreldre. Her på Costume Awards i februar.  Foto: Andreas Fadum
BLIR FORELDRE: I slutten av april blir kjendisparet foreldre. Her på Costume Awards i februar. Foto: Andreas Fadum Vis mer

- Helt nydelig som gravid

Paret har tidligere avslørt at de venter ei lita jente. På Costume Awards i februar klarte ikke Thomas å ta øynene fra sin vakre kone.

- Jeg synes hun er helt nydelig som gravid – flottere enn noensinne, skrøt han.

Svangerskapet skal også ha godt svært fint for Skavlan.

- Det går kjempebra. Jeg vil anbefale dette. Det er helt topp! Det er selvfølgelig veldig individuelt, men jeg er i toppform og synes det er veldig stas og veldig hyggelig, sa Jenny om graviditeten til Seoghør.no under Vixen Awards i januar.

LES OGSÅ: Avslører datoen for fødselen

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer