Katy Perry:

Derfor falt hun for Orlando Bloom

Popstjernen letter på sløret om forholdet til kjekkasen.

PÅ RØD LØPER: I september overrasket Katy og Orlando alle ved å dukke opp på rød løper sammen for aller første gang. Samtidig bekreftet de tilsynelatende at de er kjærester igjen. Foto: NTB scanpixFoto: NTB Scanpix
PÅ RØD LØPER: I september overrasket Katy og Orlando alle ved å dukke opp på rød løper sammen for aller første gang. Samtidig bekreftet de tilsynelatende at de er kjærester igjen. Foto: NTB scanpixFoto: NTB Scanpix Vis mer

Stjerneparet Katy Perry (34) Orlando Blooms (41) forvirrende forhold har de siste årene skapt en rekke overskrifter i internasjonale medier.

Duoen ble for første gang koblet romantisk til hverandre i 2016, og siden den gang har det ikke vært enkelt å holde tritt med statusen mellom de to.

I mai kunne det virke som om Katy hintet om forholdet deres da hun under en «American Idol»-sending, hvor hun er dommer, presterte å si til en talentfull deltager «Jeg er ikke singel, men jeg liker deg likevel».

Og i slutten av september dukket hun og Bloom opp på den røde løperen sammen i Monaco, noe mange har tatt som en bekreftelse på at de har funnet tilbake til hverandre.

Selv om de to har fremdeles ikke har uttalt offisielt at de har blitt et par igjen, la ikke Perry skjul på at Bloom er kjæresten hennes da hun ble intervjuet av Entertainment Tonight.

Under samtalen innrømmer «Roar»-stjernen nemlig at hun og Orlando er ganske ulike som personer, men at det nettopp er denne balansen hun setter pris på i forholdet, melder Daily Mail fredag.

- Jeg tror at når man blir tiltrukket av noen, så er det på en måte slik som at motsetninger tiltrekker hverandre, forklarte hun til Entertainment Tonight, ifølge den britiske nettavisen, og la til:

- Jeg ser etter den balansen og kanskje han ser etter en som kan gjøre flere ting på en gang.

Saken fortsetter under bildet.

Bloom vil endre Perrys livsstil

Videre avslørte sangfuglen at «Lord of the Rings»-stjernen håper å få henne til å kopiere hans sunne vaner.

- Han prøver alltid å få meg med på gåturer i fjellet eller på yoga eller å spise vegansk mat, delte hun.

Samtidig kastet hennes dommer-kollega i «American Idol», Luke Bryan, inn en setning om at «det er mer sannsynlig at Perry vil bli med på en gåtur til Taco Bell». Et utsagn Katy lett kunne si seg enig i.

- Ja, absolutt! Jeg vil ha en stor Crunch-wrap med ekstra kjøtt og ekstra løk, lo hun.

Saken fortsetter under bildet.

SAMMEN I ROMA: Katy og Orlando fotografert arm i arm i den italienske hovedstaden for seks måneder siden. Foto: NTB Scanpix
SAMMEN I ROMA: Katy og Orlando fotografert arm i arm i den italienske hovedstaden for seks måneder siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Vil gifte seg

Perrys uttalelser kommer en snau måned etter at en kilde fortalte til People at duoen er klare for å ta forholdet til neste nivå. De skal nemlig ha begynt å snakke om å dele fremtiden sammen.

- Orlando har ikke en ring enda, men de har snakket om fremtiden. Alle ville blitt veldig glade hvis de hadde forlovet seg, for Katy er nydelig, sa kilden til nettstedet i oktober.

- Han har alltid hatt lyst til å gifte seg igjen, og det kan se ut til at Katy blir den heldige, legger kilden til.

Fra 2010 til 2013 var Orlando gift med supermodellen Miranda Kerr (35), som han har sønnen Flynn (7) sammen med. Katy har på sin side vært gift med komikeren Russell Brand (43).

Ifølge Daily Mail skal enda et par kilder ha fortalt til People at «Pirates of the Caribbean»-kjekkasen nå ser en fremtid med sangfuglen.

- Han er klar for å slå seg til ro. Å være sammen med Katy gjør ham veldig lykkelig. Tidligere virket han så usikker og uvillig til å binde seg. Nå er han som et nytt menneske og alle er glade på hans vegne, fortalte den ene.

- Orlando er på et annet sted nå enn han var i fjor. Han har blitt mer moden, og innsett at det ikke er så gøy å være singel likevel. Forholdet med Katy var ikke riktig første gang, men nå er det absolutt det, sa en annen.

Saken fortsetter nedenfor.

Trengte en pause

Da Katy og Orlando gikk hver til sitt i mars i fjor, ble det i ettertid kjent at de trengte en periode fra hverandre fordi de var på ulike stadier i livet.

- Katy og Orlando hadde en fin tid sammen, men de oppdaget at de var på forskjellige stadier i livet, sa en kilde nær paret til nettstedet Mirror den gang.

Nå kan det se ut til at det å sette forholdet på vent gjorde dem godt.

- Dette har vært et fantastisk år for forholdet deres. Det er som om de trengte å slå opp og bli sammen igjen for å komme til dette stadiet, sa kilden.

Fant tilbake til hverandre

Et halvt år etter at bruddet mellom Katy og Orlando var et faktum, ble duoen etter hvert stadig observert sammen igjen.

I mars dukket det også opp bilder av dem sammen på ferieturer i både Roma og Tokyo. I den italienske hovedstaden møtte de blant annet pave Frans og deltok på en helsekonferanse.

Ifølge People delte Katy også den gang flere videosnutter på Story-funksjonen på Instagram, der hun omtalte Orlando som «min kjære». På Instagram ble det også tydelig at paret utforsket den historiske byen sammen, og popstjernen delte blant annet en koselig «selfie» av seg selv og Orlando ved Colosseum.

LES OGSÅ: Nicole Kidman åpner seg om det anspente forholdet