FØRSTE FJELLFLØRT: Forelskelsen er til å ta og føle på i dette bildet som ble tatt på Jelena Aurora og Severins første tur sammen i sunnmørsalpene nær gårdsperlen på Røneset. Foto: Privat
FØRSTE FJELLFLØRT: Forelskelsen er til å ta og føle på i dette bildet som ble tatt på Jelena Aurora og Severins første tur sammen i sunnmørsalpene nær gårdsperlen på Røneset. Foto: PrivatVis mer

Derfor falt hun for NRK-Severin

- Han er en flott villmann, skryter Jelena Aurora.

SEOGHØR.NO: Siden fjor sommer har NRK-profilen Severin Rønes (33) vært sammen med skjønnheten  Jelena Aurora Walstrøm Mensah (35).

– 14. juni i fjor sa det pang. Siden har vi holdt i lag, stråler hun til Se og Hør. 

Danske Jelena kom til Norge og Vesterålen som seksåring, men det var da hun flyttet til Ålesund i fjor sommer at livet fikk en helomvending. 

Kun én uke etter at hun begynte som fagleder ved kulturavdelingen i kommunen, møtte hun nemlig Severin på en fest. 

Falt pladask 

Både gjennom TV-klassikeren «Der ingen skulle tru at nokon kunne bu», og nå andre sesong av NRK-serien «Severin» er 33-åringen et godt kjent fjes hos det norske folk. 

Men Jelena Aurora ante ikke hvem den folkekjære TV-profilen var. 

- Jeg er ingen ivrig TV-seer, men Severin gjorde umiddelbart inntrykk, forteller Jelena. 

Severin og Jelena fikk god tid til å bli kjent. Hun legger ikke skjul på at det var det utvendige som først tiltrakk henne.

– Ustyrlig skjegg, vilt hår og kledd i islender. Han var litt villmann, og jeg syntes det var så flott. Jeg ble betatt med det samme, og jeg ble veldig nysgjerrig på ham, forteller hun. 

FELLES FRAMTID: - Får jeg jobb nærmere, kan jeg godt se for meg at jeg flytter for godt til Røneset. Selv om jeg er glad i jobben min i Ålesund, er jeg gladere i Severin! slår Jelena fast, her i avslappende omgivelser på Røneset. Foto: Privat
FELLES FRAMTID: - Får jeg jobb nærmere, kan jeg godt se for meg at jeg flytter for godt til Røneset. Selv om jeg er glad i jobben min i Ålesund, er jeg gladere i Severin! slår Jelena fast, her i avslappende omgivelser på Røneset. Foto: Privat Vis mer

Fremdeles stormforelsket 

Severin følte det samme. Jenta med det betagende blikket og det ubeskrivelig vakre røde og lange håret, måtte han bare bli nærmere kjent med.

– Det er utrolig at hun skulle dukke opp her, så mye som jeg har tullet med at det måtte komme ei dame rekende på ei fjøl. Men kjemien var der fra første stund, sa Severin, etter at første sesong av NRK-serien rullet over TV-skjermen tidligere i år.

– Han er en utrolig god og støttende partner som bare ønsker å løfte meg opp og fram. En ekte mann med stort hjerte, roser Jelena Aurora, dypt imponert og fortsatt like betatt av kjæresten sin. 

Jelena og Severin har nå vært sammen i halvannet år, og den jordbærblonde skjønnheten innrømmer at de absolutt ser for deg en fremtid sammen. 

– Hvor stor er sjansen for at det blir bryllup?

– Det går nok den veien, ja, røper hun.

JORDNÆR KAR: I den populære NRK-serien «Severin» følges Severin i arbeid og fritid på gården på Røneset. Foto: Malin Kjellstadli Korsnes/NRK
JORDNÆR KAR: I den populære NRK-serien «Severin» følges Severin i arbeid og fritid på gården på Røneset. Foto: Malin Kjellstadli Korsnes/NRK Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg vil ikke ha den gamle André tilbake