Gunilla Persson:

Derfor er «Svenske Hollywoodfruer»-Gunilla i Norge

Skal delta i en norsk TV-serie.

I NORGE: Svenske Gunilla Persson befinner seg for tiden i Norge for innspilling til en norsk TV-serie. Foto: Privat
I NORGE: Svenske Gunilla Persson befinner seg for tiden i Norge for innspilling til en norsk TV-serie. Foto: Privat Vis mer

Mandag delte den svenske superstjernen Gunilla Persson (59), kjent fra «Svenske Hollywoodfruer», et noe uvanlig bilde på Instagram.

Bildet hun delte av seg selv og en isbjørn vekket interesse hos flere norske fans. Bildet er nemlig tatt i Norge.

Til Se og Hør kan den svenske realitystjernen og tidligere modellen avsløre at hun er i Norge i forbindelse med innspillingen av TVNorge-programmet «4-stjerners middag».

- Vi er midt i innspillingen nå, det er første innspillingsdag og det er veldig moro, forteller Gunilla til Se og Hør.

I og med at Gunilla ikke bor i Norge, har TVNorge ifølge Hollywood-stjernen leid et hus til henne for anledningen, der 59-åringen skal servere mat.

- Min innspillingsdag er på onsdag, og jeg har mange overraskelser på lur. Dette vet ikke de andre ennå, men jeg har tatt med meg min datter Erika til Norge, og hun skal være en del av underholdningen, avslører Gunilla.

Til Se og Hør forteller Gunilla at datteren Erika Persson (16) skal synge som kveldens underholdning.

«4-STJERNERS MIDDAG»: På onsdag skal Gunilla Persson diske opp med middag til låtskriver Andreas «TIX» Haukeland, skuespiller Dennis Storhøi og blogger Kristine Gjelsvik. Foto: Privat
«4-STJERNERS MIDDAG»: På onsdag skal Gunilla Persson diske opp med middag til låtskriver Andreas «TIX» Haukeland, skuespiller Dennis Storhøi og blogger Kristine Gjelsvik. Foto: Privat Vis mer

Blir en uke

For Gunilla sin del er det første gang hun er i Norge siden hun var 19 år gammel.

- Jeg elsker Norge. Nordmenn er fantastiske mennesker, sier hun.

De neste dagene blir hektiske for Gunilla og datteren. Allerede på fredag reiser de til Sverige, og på lørdag reiser de tilbake til Los Angeles, der de bor.

- Erika starter på skolen neste uke, så det blir en hektisk timeplan fremover, forteller Gunilla.

I løpet av kvelden delte den svenske superstjernen flere bilder fra produksjonen.

Blant annet et bilde der hun sitter i en bil sammen med låtskriver Andreas Haukeland (25), bedre kjent som TIX, og skuespiller Dennis Storhøi (58).

My bodyguards in Norway @tixmusic @dennisstor #4stjernersmiddag

Et innlegg delt av Gunilla Persson (@thegunilla)

- Mine livvakter i Norge, skriver hun til bildet med emneknaggen «4-stjerners middag».

Til Se og Hør kan også pressekontakt for programmet, Sigmund Bade, bekrefte at Gunilla Persson skal være med i «4-stjerners middag».

- Vi synes det er fantastisk at hun er med. Hun kommer garantert til å diske opp en minneverdig middag, og være en super middagsgjest.

Overskrifter

Det var i 2009 at første episode av realityserien «Svenske Hollywoodfruer» rullet over skjermen på svensk TV3. Gunilla Persson dukket ikke opp før i fjerde sesong, men er nå fast inventar og en fanfavoritt.

Vi har sett henne tryne, bli utsatt for det hun selv kaller et mordforsøk, bli utsatt for brann og til stadighet komme i konflikt med andre Hollywood-fruer. Amper stemning har det spesielt vært mellom hun og fruene Åsa Vesterlund og Margareta Svensson. Ingen av disse er med i den nye sesongen av den populære serien.

- Jeg har egentlig ingen relasjon til de andre fruene. Det hender at jeg og Maria (Montazami, journ anm.) tekster og spør hverandre om ting, men vi har ikke noe særlig mer kontakt. Jeg kan treffe henne om jeg vil, men det skjer ikke. Vi møtes egentlig aldri, har Gunilla fortalt i et tidligere intervju med Dagbladet.

«JEG DØØØØR»: Gunilla Persson, kjent fra TV3-programmet «Svenske Hollywood-fruer» går rett i bakken når hun skal prøve en Classywalk for første gang. Video: TV3 Vis mer

- Åsa er ikke med lenger, og det er jeg glad for. Vi hadde jo en krangel. Hun kastet vin i ansiktet mitt, og glasset sprakk. Mange mente jeg overreagerte da jeg sa jeg kunne blitt døv og blind, men det kan være veldig farlig å få glass i ansiktet og i øynene. Det er et mirakel at det gikk så bra som det gjorde, la hun til.

Ofte på TV

Svenske Hollywoodfruer og «4-stjerners middag» er imidlertid ikke de eneste TV-seriene Gunilla har tatt del i.

I Sverige går snart startskuddet for en ny sesong av «Biggest Loser VIP», der det i april ble kjent at den svenske dramadronningen skal være med.

Det bekreftet ansvarlig produsent for «Biggest Loser VIP», Lotta Andersson, overfor Aftonbladet.

- Det er kjempegøy å kunne bekrefte at Gunilla Persson er en av dem som skal være med og konkurrere i årets versjon av TV4s suksessprogram. Dette kommer til å bli en hendelsesrik sesong fylt av både dramatikk og sterke følelser, uttalte hun.

Om det vil bli servert dramatikk og sterke følelser fra Gunilla Persson i den kommende episoden av «4-stjerners middag» på TVNorge, får vi vente og se.

SNAKKER UT: Gunilla Persson sier hun føler seg mobbet i alle sesongene av «Svenske Hollywoodfruer». Video: MTG Sverige Vis mer

LES OGSÅ: Detaljen som får fansen til å reagere