Ariana Grande:

Derfor er sangstjernens juletre opp-ned

Kan tolkes som en metafor.

ANNERLEDES JULETRE: Superstjernen Ariana Grande har plassert årets juletre på en særdeles spesiell måte. Foto: NTB Scanpix / Skjermdump, Twitter
ANNERLEDES JULETRE: Superstjernen Ariana Grande har plassert årets juletre på en særdeles spesiell måte. Foto: NTB Scanpix / Skjermdump, Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke til å stikke under en stol at superstjernen Ariana Grande (25) har hatt et tøft år. I september gikk ekskjæresten Mac Miller brått bort, og kort tid etter ble forlovelsen med kjæresten Pete Davidson (25) brutt.

Det kan se ut til at livet til 25-åringen har hatt en stor innflytelse på årets juledekorasjoner, da det nylig kom frem at juletreet til superstjernen er plassert opp-ned.

Det er storebroren Frankie Grande (35) som har delt et bilde av det usedvanlige juletreet på Twitter, og reaksjonene har ikke latt vente på seg.

Både sangstjernens fans og en rekke medier lurte på hvorfor Grande valgte å ha juletreet plassert på denne måten, og ifølge TMZ fikk en paparazzi omsider et svar fra den populære 25-åringen.

Ifølge nettstedet var sangeren på vei ut fra leiligheten sin i New York da hun ble stoppet av en paparazzi og spurt om spørsmålet mange lurte på:

«Noen ganger er livet snudd opp-ned», skal hun ha svart.

Nettstedet Cosmopolitan tolker svaret som en metafor for alt som har skjedd i livet til sangstjernen den siste tiden.

Ekskjæresten døde

Fredag 7. september kom sjokknyheten om at den amerikanske rapperen Mac Miller hadde gått bort. 26-åringen ble funnet død i sitt eget hjem i Studio City i Los Angeles rundt klokken 12 lokal tid.

For mange var Mac Miller kanskje best kjent som Ariana Grandes ekskjæreste. Paret var sammen i to år, før de gjorde det slutt tidligere i år.

Kort tid etter at dødsbudskapet ble kjent i september, la Grande ut et bilde av eksen på en gressplen som en hyllest. En uke etter dødsfallet skrev hun åpent om tapet av ham i en post på Instagram.

Tilhørende en video av Miller som synger, beskrev Grande hvor vanskelig og uvirkelig den siste uken hadde vært for henne.

«Jeg elsket deg fra dagen jeg møtte deg da jeg var 19, og det vil jeg alltid gjøre. Jeg kan ikke tro at du ikke er her mer. Jeg klarer ikke å forstå det. Vi snakket om dette. Så mange ganger. Jeg er så sint. Jeg er så trist at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg», delte hun i det åpenhjertige innlegget, og fortsatte:

«Du var min kjæreste venn. Veldig lenge. Over alt annet. Jeg er så lei meg for at jeg ikke kunne fikse dette eller ta smertene vekk. Jeg ville det virkelig. Den snilleste, søteste sjelen med demoner han aldri fortjente. Jeg håper du har det fint nå. Hvil.»

Endte forlovelsen

Sangstjernen var som tidligere nevnt sammen med komikeren Pete Davidson, da ekskjæresten Mac Miller gikk bort.

Kort tid etter dødsfallet ble det kjent at paret hadde gått hver til sitt.

Bruddet skjedde bare tre måneder etter at sangstjernen fikk en ring på fingeren, etter at duoen kun hadde vært kjærester i et par uker.

LYNRASK FORLOVELSE: Eksparet forlovet seg etter at de hadde vært kjærester i kun tre uker. Foto: NTB scanpix
LYNRASK FORLOVELSE: Eksparet forlovet seg etter at de hadde vært kjærester i kun tre uker. Foto: NTB scanpix Vis mer

Mens de var kjærester tok de unge turtelduene flere matchende tatoveringer. Allerede før bruddet ble offentlig kjent valgte imidlertid Davidson å dekke over en tatovering på halsen, som var dedisert til kjæresten.

I juni tatoverte han en sort kaninmaske, den ikoniske masken Grande har på seg på albumcoveret til «Dangerous Woman», på halsen. Den ble i etterkant av bruddet omgjort til et stort, sort hjerte.

RASKT UTE: Pete Davidson tatoverte en kaninmaske på halsen da han ble sammen med Ariana Grande. Rett før bruddet var tatoveringen dekket over av et sort hjerte. Foto: NTB scanpix
RASKT UTE: Pete Davidson tatoverte en kaninmaske på halsen da han ble sammen med Ariana Grande. Rett før bruddet var tatoveringen dekket over av et sort hjerte. Foto: NTB scanpix Vis mer

Men det var ikke bare komikeren som valgte å fjerne minnene om den korte forlovelsen. I november delte Grande en video på Instagram-stories der man ser en splitter ny tatovering på hennes venstre hånd.

Mens tatoveringen tidligere viste ordet «Reborn», er dette nå blitt dekket over med en olivengren.

«Reborn»-tatoveringen var nemlig en av tatoveringene duoen tok sammen, og da de dukket opp sammen på den røde løperen under MTV Video Music Awards i august, kom tatoveringene tydelig frem.

Ville ikke ha kontakt

På lørdag delte Davidson et oppsiktsvekkende innlegg på Instagram som fikk flere til å sperre opp øynene.

«Jeg vil ikke være på denne jorden lenger. Jeg gjør mitt beste for å bli her for deg, men jeg vet faktisk ikke hvor mye lenger jeg kommer til å være. Alt jeg noensinne prøvde var å hjelpe folk. Bare husk at jeg fortalte deg det», skal den 25-år gamle komikeren ha skrevet like før han slettet Instagram-kontoen sin, ifølge E News.

VIL IKKE HA KONTAKT: Pete Davidson vil ikke lenger ha noe med ekskjæresten Ariana Grande å gjøre. Foto: NTB scanpix
VIL IKKE HA KONTAKT: Pete Davidson vil ikke lenger ha noe med ekskjæresten Ariana Grande å gjøre. Foto: NTB scanpix Vis mer

Uttalelsen til Davidson gikk ikke ubemerket hen, og ekskjæresten Grande var kjapp med å svare i et Twitter-innlegg som hun senere slettet.

«Jeg er her nede, og jeg kommer ikke til å dra noe sted hvis du trenger noe eller noen. Jeg vet at du har alle du trenger og at det ikke er meg, men jeg er også her», skal superstjernen ha skrevet som et svar til ekskjærestens utsagn.

Ifølge E News skal superstjernen ha dratt direkte til leiligheten til Davidson etter for å se ham, men skal ha blitt avslått av Davidson, som ikke ønsket å se henne.

AVVIST: Ariana Grande på vei ut fra leiligheten sin i New York for første gang etter at hun ble avvist av ekskjæresten Pete Davidson. Foto: NTB scanpix
AVVIST: Ariana Grande på vei ut fra leiligheten sin i New York for første gang etter at hun ble avvist av ekskjæresten Pete Davidson. Foto: NTB scanpix Vis mer

Komikeren viste derimot ansikt i etterkant, da han dukket opp på livesendingen til «Saturday Night Live».

- Pete var alene og på et veldig mørkt sted, da han delte innlegget. Han har vært med vennene sine i etterkant, og de prøver å hjelpe ham med å komme gjennom dette. Han vil ikke ha noe kontakt med Ariana eller høre på hva hun har å si, fortalte en kilde nylig.

LES OGSÅ: - Hun ser latterlig ut. Be henne om å ta på seg noen klær

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer