Derfor er Robbie på rehab

- Den beste gaven han kunne gitt seg selv, forteller Robbie Willliams mor.

SAMMEN: Take That har gjort stor suksess med gjenforeningsturneen sin - men uten Robbie Williams. Han ville heller ville satse videre på solokarrieren. Foto: All Over Press
SAMMEN: Take That har gjort stor suksess med gjenforeningsturneen sin - men uten Robbie Williams. Han ville heller ville satse videre på solokarrieren. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: I går ble popstjernen Robbie Williams atter en gang innlagt på avvenning, og det ble han på sin 33-årsdag.

I dag skriver The Sun at årsaken var at hans gamle bandkamerater i Take That kjørte over ham med deres gjenforeningsturné og album, noe som førte ham inn i en tung depresjon.

Robbie, som i flere år har vært åpen om sine psykiske problemer, fortalte avisen i fjor at han ikke hadde rørt verken alkohol eller kokain på seks år, men at han fremdeles slet med indre demoner.


LES OGSÅ: Lindsay endelig rusfri


- Jeg har visst om Robbies problemer en stund, og det har vært vanskelig, forteller Williams mor Jan, som forøvrig jobber med rusvern.


- Men som en mamma er det at han dro på rehab den beste gaven han kunne gitt seg selv, forteller hun i dag til Daily Mirror.


- Jeg skal gi ham mye kjærlighet, akkurat som før. Jeg skal besøke han snart, sier hans far Pete.


Er Robbies karriere over? Gi din stemme til høyre!


I slutten av fjoråret avlyste han asiaturnéen sin på grunn av utbrenthet, og forsvant for en periode fra rampelyset.


LES OGSÅ: Robbie desperat etter Beckham


- Robbie Williams har i dag blitt innlagt på et behandlingssenter i USA på grunn av hans avhengighet til reseptbelagte midler. Det vil ikke komme flere kommentarer angående dette, fortalte Williams' talskvinne i går.


Williams forlot i 1995 Take That for å satse på en solokarriere. Robbie har flere ganger hevdet at gruppa hadde svært strenge regler for hvordan man skulle oppføre seg, og at det var derfor han brøt ut.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer