Scott Disick og Sofia Richie:

- Derfor er ikke Scotts kjæreste med i «Keeping up with the Kardashians»

Ifølge TMZ er de aldri sammen rundt barna til Scott.

IKKE ALLTID SAMMEN: Scott Disick og Sofia Richie har tilbragt mye tid sammen de siste månedene, men ikke rundt barna hans.Foto: Shutterstock
IKKE ALLTID SAMMEN: Scott Disick og Sofia Richie har tilbragt mye tid sammen de siste månedene, men ikke rundt barna hans.Foto: Shutterstock Vis mer

(Se og Hør): Ryktene rundt Scott Disick (34) og Sofia Richie (19) har florert de siste månedene, og de to turtelduene blir stadig observert sammen.

Til tross for at de ser svært lykkelige ut sammen, har imidlertid Sofia ikke vært å se i «Keeping up with the Kardashians» sammen med Scott.

Ifølge kilder innhentet av TMZ, skal ikke Sofia ha møtt Scotts tre barn, Mason (8), Penelope (5) og Reign (3), som han har sammen med eksen, Kourtney Kardashian (38).

Videre skriver nettstedet at kilder fra produksjonen av serien, forteller at det ikke er noen kommende planer for at 19-åringen dukker opp.

Scott er som regel med i realityserien sammen med barna eller eksen, og det er den tiden han ikke tilbringer med sin nye flamme.

Til tross for at Kourtney og Scott har hatt et svært turbulent forhold de siste årene, skal det ikke være førstnevnte som setter en stopper for Sofia fravær.

Saken fortsetter under bildene.

TREBARNSFORELDRE: Kortuney og Scott har barna Penelope, Reign og Mason sammen. Foto: Splash News
TREBARNSFORELDRE: Kortuney og Scott har barna Penelope, Reign og Mason sammen. Foto: Splash News Vis mer
GOD TONE: Kourtney og Scott samarbeider om deres tre felles barn og blir stadig observert sammen. Foto: Splash News
GOD TONE: Kourtney og Scott samarbeider om deres tre felles barn og blir stadig observert sammen. Foto: Splash News Vis mer

Bruddrykter

Tidligere denne måneden så det derimot ut til at forholdet mellom Scott og Sofia hadde tatt slutt, ifølge Radar Online.

Ifølge nettsiden hadde ikke duoen blitt sett sammen på flere uker, og flere kilder hevdet at romansen var over for godt.

- Scott ble lei av Sofias barnslige oppførsel, og han er tydeligvis ikke over Kourtney ennå, skal en kilde ha uttalt til nettstedet.

Saken fortsetter nedenfor.

Video: Splash News Vis mer

Ryktene om et mulig brudd blusset opp ikke lenge etter at Sofia og Scott tilbrakte tid sammen i den romantiske byen Venezia.

I den romantiske byen klarte ikke duoen å holde hendene fra hverandre, og snek seg blant annet til en het omfavnelse i gondolen langs kanalene i Venezia.

Paret ble også observert på den kjente Markusplassen hvor Sofia flørtet åpenlyst med Scott. Da klarte ikke heller hun å skjule sine følelser og klinte til med sin nye romanse.

Byttet ut Sofia med kompisen

I flere år har fansen fått følge det turbulente forholdet mellom Scott og Kourtney i den suksessrike serien «Keeping up with the Kardashians».

- Kourtney har ingen problemer med at eksen hennes dater noen andre. Hvis han er lykkelig er hun lykkelig, uttalte en kilde til TMZ som skal være en nær venn av Kourtney Kardashian.

Ifølge kilden tror Kourtney at det er ekte kjærlighet mellom Sofia og Scott.

I tillegg ser det ut til at Scott har oppført seg bra etter han møtte Sofia, og det skal Kourtney sette stor pris på, skriver nettstedet.

Tidligere denne måneden ble de to turtelduene observert i Miami i helgen, hvor Scott prøvde å gi Sofia et hett kyss.

Planen gikk imidlertid ikke helt som den skulle. Sofia vridde seg nemlig bort fra stjernens armer, til tross for at han ikke ga seg med det første.

Saken fortsetter nedenfor.

19-åringen forlot balkongen, etter at Scott i lengre tid forsøkte å kysse henne. Da måtte han trolig se seg rundt for en annen mulighet, og det så ut til at 34-åringen storkoste seg likevel.

Det gikk nemlig ikke mange sekundene før Scott la armene rundt kompisen David Einhorn som sto sammen med dem på balkongen. De to så ut til å lekeslåss, samtidig som de klemte hverandre.

Scott og livvakten delte også en dans på balkongen og svingte seg i hverandres armer før de gikk etter Sofia.

​LES OGSÅ: Kan velge «Baywatch»-stjerne til brudepike