The Kardashians:

Derfor er ikke Kendall med på årets julebilde

- Dette var det vi fikk til i år.

ÅRETS JULEKORT: Til tross for spekulasjoner om at årets julekort fra Kardashian-familien ville utebli i år, overrasket Kim Kardashian med et julekort fra familien på julaften. Likevel var det flere familiemedlemmer som manglet. Foto: Skjermdump / Instagram, NTB Scanpix
ÅRETS JULEKORT: Til tross for spekulasjoner om at årets julekort fra Kardashian-familien ville utebli i år, overrasket Kim Kardashian med et julekort fra familien på julaften. Likevel var det flere familiemedlemmer som manglet. Foto: Skjermdump / Instagram, NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvert år er det knyttet stor spenning til julekortet fra den verdenskjente Kardashian-Jenner-familien. Så da Kim Kardashian West (38) allerede i november hintet om at det kanskje ikke ble noe av i år, ble det oppstandelse blant fansen.

På selveste julaften overrasket likevel 38-åringen med et bilde av seg og sine søstre, Kourtney Kardashian (39), Khloé Kardashian (34) og Kylie Jenner (21) - sammen med alle barna i familien.

I kjent stil var det på Instagram Kim delte årets julekort med fansen.

- I år ventet vi helt til siste liten med å ta bildet til julekortet. Timeplaner ble endret, og ektemannen min dro inn og ut av byen til enhver tid. Men denne dagen, da vi tok dette bildet, innså vi at alle var samlet - så vi fikk også alle barna til å bli med, skrev Kim på Twitter.

Saken fortsetter nedenfor.

Likevel var det én ting folk stusset over: Hvor er den siste søsteren, Kendall Jenner (23)?

Til tross for at datteren til Rob Kardashian, Dream (2), er med på bildet, er heller ikke søstrenes bror, Rob, eller deres mor, Kris Jenner (63), å se på årets julekort.

At Dream er avbildet sammen med resten av Kardashian-Jenner-familien er for øvrig et svært sjeldent syn.

- Dårlig tid

På kort tid haglet det inn spekulasjoner om hva grunnen kunne være, der flere blant annet hevdet at grunnen til Kendalls fraværelse kunne ha noe med at hun, i motsetning til sine søstre, ikke har barn.

Få minutter senere kom imidlertid Kim på banen og avfeide alle spekulasjoner.

- Kendall og mamma måtte haste av gårde til et møte rett etter denne fotograferingen, så dette var det vi fikk til. Så mange av oss som mulig. Fra vår familie til din. God jul, skrev Kim i en melding på Twitter.

Foreløpig har verken Kendall, Rob eller Kris kommentert fraværet på årets julekort.

Full krangel

Helt siden det første julekortet ble tatt i den første sesongen av realityserien «Keeping up with the Kardashians» i 2007, har familien lagt ned mye tid, krefter og planlegging til hvert bilde.

Grunnen til at mange fans fryktet at det ikke skulle bli et julekort fra den verdenskjente familien i år, var dramaet som utspant seg mellom søstrene Kim og Kourtney i fjor.

Det hele bunnet i at Kim endelig hadde funnet et tidspunkt der alle familiemedlemmene hadde mulighet til å møtes - bortsett fra Kourtney.

Ifølge sistnevnte hadde hun allerede lagt planer om familietid med barna, noe som provoserte Kim voldsomt.

Saken fortsetter nedenfor.

I sinne hevdet Kim at Kourtney oppførte seg vanskelig bare for å provosere. Hun mente at søsteren har «den minst travle kalenderen» blant alle familiemedlemmene, da hun, ifølge Kim, ikke har noen prosjekter på gang som hun er dedikert til.

Hun gikk også til personangrep på sin eldre søster, og uttalte at Kourtney var «den minst interessante personen å se på» blant søstrene, så det i utgangspunktet ikke gjorde noe om hun ikke dukket opp.

Krangelen fikk mye oppmerksomhet etter at episoden ble vist. Likevel ble det et julebilde det året også.

Hemmelig plan

Julekortet er imidlertid ikke den eneste juletradisjonen som har stått på spill for Kardashian-Jenner-familien i år.

Hvert år arrangerer «momager» Kris et ekstravagant julebord. Men i år ble det kjent at det er Kim som overtar julebordet.

Saken fortsetter nedenfor.

Ifølge kanalen E!, som produserer familiens realityshow «Keeping up with the Kardashians», ble julebordet flyttet hjem til Kim og ektemannen Kanye West (41).

- Dette året er det første året Kanye og jeg skal arrangere julebordet hjemme hos oss. Vi tar over for mamma. Hun skal fremdeles holde i det, men det blir i vårt hus. Vi har litt større plass, fortalte Kim til kanalen.

Selv om Kim hevdet at det fortsatt vil være Kris sitt julebord, forventet hun likevel at det skulle skje på hennes premisser.

Kim hadde nemlig lagt en slu plan for årets julebord. Julekortscenarioet hadde blitt et sårt tema for realitystjernen, som innrømmet overfor kanalen at hun ville gjøre alt hun kan for at det skal bli et bilde i år også.

- Målet mitt er å lande et tema for hva familien skal ha på seg, forklarte Kim og fortsatte:

Se dette innlegget på Instagram

Hi Santa!!!

Et innlegg delt av Khloé (@khloekardashian)

- Jeg skal få dem til å komme 30 minutter tidligere sammen med en fotograf, slik at vi kan ta et raskt bilde utenfor. Kanskje det blir et nyttårsbilde. Det er mulig jeg må si: «Folkens, nå har jeg planlagt dette. Jeg gir dere et tidspunkt og sted, uten unntak. Kom, eller så slipper dere ikke inn på festen».

LES OGSÅ: Hollywood-stjernen feirer jul i Norge

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer