«Farmen kjendis»:

Derfor er ikke Bahareh Letnes med i «Farmen kjendis»

TV 2 bekrefter at de var i kontakt med Per Sandbergs kjæreste.

IKKE BLANT DELTAKERNE: Bahareh Letnes var en aktuell kandidat til å delta på den nye sesongen av gårdsrealityen. Slik ble det imidlertid ikke. Kjæresten Per Sandberg er derimot blant dem som skal kjempe for tilværelsen på kjendisgården. Foto: Henning Lillegård / Dagbladet
IKKE BLANT DELTAKERNE: Bahareh Letnes var en aktuell kandidat til å delta på den nye sesongen av gårdsrealityen. Slik ble det imidlertid ikke. Kjæresten Per Sandberg er derimot blant dem som skal kjempe for tilværelsen på kjendisgården. Foto: Henning Lillegård / Dagbladet Vis mer
Publisert

Lørdag morgen ble deltakerne til den nye sesongen av «Farmen kjendis» på TV 2 kunngjort, og blant de tolv deltakerne er tidligere Frp-politiker Per Sandberg (59).

Sandberg blir dermed å se i flere realityprogrammer den kommende tida, da det i april ble kjent at han og kjæresten Bahareh Letnes (29) blir å se i årets sesong av «Charterfeber» på TV3.

Overfor VG forteller Sandberg at kjæresten også var blant deltakerne som ble vurdert til å delta i årets sesong av «Farmen kjendis».

Til avisen forteller Sandberg at det var spesielt én årsak til at hun ikke fikk bli med, uten at dette er bekreftet av produksjonen. Det at de er kjærester ville nemlig ført til at de to ville vært en sterk allianse allerede fra start.

- Ja, det var konkurransefortrinnet som var avgjørende, sier Sandberg.

«FARMEN KJENDIS»: Deltakerne til den fjerde sesongen av «Farmen Kjendis» er klar, og vi blir litt bedre kjent med gjengen. Vis mer

200 aktuelle deltakere

Se og Hør har vært i kontakt med presseansvarlig for «Farmen Kjendis», Alex Iversen. Han bekrefter at produksjonen har vært i dialog med Bahareh Letnes om mulig deltakelse.

Årsaken til at Letnes ikke ble med, er ifølge Iversen miksen av deltakere.

- Vi har snakket med over 200 aktuelle deltagere til årets «Farmen kjendis», det er riktig at Bahareh er en av dem. Det er en komplisert jobb å få på plass den riktige miksen av deltakere, og denne gangen ble det dessverre ikke plass til henne, i likhet med veldig mange andre gode kandidater, sier han, og legger til:

- Vi er utrolig fornøyd med årets cast, og vi mener at vi igjen har klart å samle et lag med spennende personligheter som vi håper og tror kommer til å bli interessant å følge på skjermen på nyåret.

Til VG forteller Letnes at hun fikk tilbud om å være med, men at hun deretter fikk beskjed om at det ikke ble noe av.

FARMEN KJENDIS: I dag ble det kjent hvilke kjendiser som skal være med på neste års Farmen Kjendis. For en av deltakerne ble det hektiske dager før innspillingen startet. Vis mer

- Det er mye spill

Se og Hør møtte årets deltakere på Gjedtjernet gård i Grue kommune torsdag, én dag inn i oppholdet. Da framsto det litt uklart nøyaktig hva 59 år gamle Sandberg har begitt seg ut på.

- Nå kan du fort bli her i fem uker?

I dette intervjuet, som ble gjort rett før det var kjent at Anniken «Annijor» Jørgensen måtte trekke seg fra Farmen, kommer det fram at influenseren hadde lagt en slagplan før deltakelsen på gården. Vis mer

Sandberg svarte da med et sukk, før han fulgte opp:

- He-he, var det kommentar nok? … Nei, når man har meldt seg på, er det for å henge med så lenge som det går. Man burde kanskje holdt på med andre ting, men dette blir artig.

Den tidligere politikeren understreket at han er klar for å kjempe om den såkalte kampen for tilværelsen. Basert på egen livserfaring, mente Sandberg at han kan ha en fordel i konkurransen.

- Det er ikke så stor forskjell på å drive reality på denne måten og å drive politikk. Det er mye spill. Når jeg blir utfordret, liker jeg å ta ting på sparket og teste egne grenser. Kritikk får man uansett hva man gjør, sa han.

LES OGSÅ: Bekymret for familiens sikkerhet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer