QUEEN OF POP: Madonna er dette tiårets mest omtalte kjendise i England. Foto: AP
QUEEN OF POP: Madonna er dette tiårets mest omtalte kjendise i England. Foto: APVis mer

Derfor er hun tiårets kjendis

Madonna knuser Robbie Williams i medieomtale på 2000-tallet.

SEHER.NO:  Spaltemeter på spaltemeter med historier av Madonna. Ifølge en undersøkelse fra The Independent er Madonna er den suverene vinneren over Englands mest omtalte kjendiser. 

Turneliv, en opprivende skilsmisse fra regissør Guy Ritchie, samt adopssjonsaken med lille David Banda har sikret Madonna (51) mye oppmerksomhet de siste ti årene.

Ikke tilfeldig
Undersøkelsen har avdekket at det ble skrevet hele 45.633 artikler om Madonna dette tiåret. Det er 17.000 flere enn det Williams kan skilte med. 

Det var tv-stasjonen Liv som bestilte undersøkelsen, og kanalens Alex Ayling mener det ikke er tilfeldig at Madonna kåres til den suverene vinneren. 

– Madonnas evne til å gjenoppfinne seg selv og sitt image har gjort at hun har holdt seg på toppen gjennom tiåret, sier hun til avisen.

Uenig
Musikkanmelder Andy Gill i The Independent er ikke enig i avgjørelsen.

– Det mest oppsiktsvekkende med disse tallene er den manglende musikalske suksessen Madnna har hatt de siste ti årene i forhold til omtalen hun har fått. Enten det er Madonna eller Robbie Willians, så er det livsstilen deres som gir dem overskrifter og ikke de musikalske kvalitetene, kommenterer han.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Feirer jul med eksmannen