Sofie Nilsen:

Derfor er hun singel

- Blir nesten uvel inni meg, ler influenseren.

SINGEL: Sofie Nilsen har vært singel siden april i fjor. Det er det en god grunn til. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
SINGEL: Sofie Nilsen har vært singel siden april i fjor. Det er det en god grunn til. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Omtrent i midten av april i fjor kunne «Paradise Hotel»-paret Sofie Nilsen (26) og Morten Botten (26) avsløre at de hadde valgt å gå hver til sitt.

Det skjedde etter at de hadde funnet lykken på skandalehotellet i 2017. Gjennom årene var paret svært populære på sosiale medier, og vi fikk også følge deler av hverdagen i serien «Bloggerne».

Flere måneder før paret bekreftet bruddet hadde det lenge versert rykter om at de faktisk hadde gått hver til sitt.

«Som dere sikkert forstår ved å lese overskriften så er det slutt mellom Morten og meg. Det føles helt uvirkelig å skrive den setningen da det føles ut som at han har vært her for alltid», skrev Nilsen på bloggen sin, da hun bekreftet ryktene i 2020.

I dag, omlag et og et halvt år etter, er Sofie Nilsen fremdeles singel - og trives godt med det.

KRITISERES: Influencer Sofie Nilsen mener kommentarfeltet på TikTok er verre enn det hun er vant til fra blogglivet. Video: Rød Løper/Sofie Nilsen Vis mer

Reiser alene

Se og Hør møter den positive 26-åringen en varm sommerdag i Oslo, midt i flyttekaoset hun for tiden er i. De seneste årene har hun vekslet mellom Trondheim, Tromsø og Oslo. Det er lett å bli forvirret, men etter sommeren går altså turen til mulighetenes by i USA, Los Angeles.

Dit skal influenseren dra alene.

- Singellivet er så dødt atte ... Jeg har tenkt at jeg alltid har vært en kjærestejente, og inn og ut av forhold. Når man aldri er singel tror jeg man fantaserer litt om singellivet. Det er så ukjent med Tinder, dater og å ligge med en fremmed, og så blir man singel så blir det bare Netflix, godteri og sofa. Så singellivet er veldig dødt, konkluderer hun, og legger raskt til:

- Jeg er ikke åpen for å møte noen heller, jeg leter ikke.

BRUTALT: Sofie Nilsen er en av influenserne i TV2 Livsstil-serien «Bloggerne». Der åpner hun opp om hvordan det var å miste pappaen sin i ung alder. Video: TV2 Sumo Vis mer

- Blir nesten uvel

26-åringen forteller at hvis hun drar ut på byen, så er det utelukkende for å være med vennene sine. Dermed kan det virke som det er lite poeng i å prøve seg hvis man møter Sofie en saftig kveld ute på byen.

- Kommer det kjekke gutter ser jeg de ikke en gang, da blir jeg blind. Jeg ser de faktisk ikke. Og hvis folk snakker til meg blir jeg nesten uvel inni meg, ler hun høyt.

Sofie kan likevel røpe at hun har datet litt siden hun ble singel. Hun har imidlertid et aldri så lite singeltriks på lur.

BRUDD: Sophie Elise bekrefter onsdag at det er slutt mellom henne og kjæresten Kasper. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

- Jeg dater folk som har gode kvaliteter, for all del, men som jeg vet har ting som jeg aldri ville hatt i et forhold. Det er mitt smarte singeltips, for da blir man ikke forelsket, sier hun, og fortsetter:

- Hvis du skal være singel og date drømmeprinsen er du jo fucked. Du må velge noen som du vet har litt greier du ikke liker.

Slik er drømmemannen

Til tross for at 26-åringen påpeker at hun er svært kjedelig på guttefronten for tiden, er ikke det helt uten grunn. Hun forklarer nemlig at man ofte setter høye krav til folk man bare skal være med for en kort periode.

- Man jeg tenker at noen mennesker er der bare for en periode - og godt er det.

SINT OG FRUSTRERT: Iselin Guttormsen tar til tårene i «Bloggerne» etter å ha fått kritikk. Video: TV 2 / Rød Løper Vis mer

Når Se og Hør spør henne om drømmemannen, er hun imidlertid ikke i det minste lille tvil.

- Jeg vil gjerne ha en høy og mørk fyr med tatoveringer. Nå er jeg i den perioden. Neste gang kanskje det er noe annet, ler hun.

At Sofie ikke er på leting etter drømmeprinsen, har en god forklaring. Det siste året har nemlig gjort godt for 26-åringen, som forklarer at hun er langt mindre stresset enn tidligere.

- Jeg høres ut som en veldig fri sjel, men jeg har bare fått en ro i meg som jeg aldri har hatt før. Jeg har vært så stresset over alt - penger, jobb, hva jeg skal gjøre neste år, forhold, venner, alt. Nå er jeg bare sånn: det som skjer det skjer, avslutter hun.

LES OGSÅ: Solgte leiligheten etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer