SINGEL: Etter et kort forhold med skuespilleren Mikkel Gaup, ble Kristin Spitznogle singel i februar. Foto: Marius Fiskum/Fototopia
SINGEL: Etter et kort forhold med skuespilleren Mikkel Gaup, ble Kristin Spitznogle singel i februar. Foto: Marius Fiskum/FototopiaVis mer

Derfor er hun singel

Et lite hint: Det har med sex å gjøre...

SEHER.NO: Tirsdag er det klart for andre episode av TV3s nye kokkeprogram, "Celebert Selskap", hvor sexolog Kristin Spitznogle inviterer kjendisfotograf Per Heimly, radiomann Espen Thoresen Hværsaagod-Takkskalduha og kunstneren Unni Askeland til middag.

Spitznogle, som selv hevder hun sjelden lager mat, serverer italienske retter og satser på gode ingredienser.

Kjendisgjestene er imidlertid mer interessert i å snakke om sex enn matoppskrifter, og Thoresen Hværsaagod-Takkskalduha lurer blant annet på om det er mange som pleier å sjekke opp sexologen på byen fordi de tror hun er super i senga.

- 95 prosent av menn som prøver å få kontakt med meg, de er ute etter kuriøs, lystefull sex, og de resterende fem prosentene, stakkars, de jager jeg bort fordi jeg er så vant med de 95 prosentene. Så derfor er jeg singel, forklarer Spitznogle.

Sex-spaltisten, psykologen og den tidligere sangerinnen var i fjor vinter sammen med skuespilleren Mikkel Gaup, og paret var ikke av det mediesky slaget.

Nå innrømmer Spitznogle selv at hun på et tidspunkt var redd for at den "seriøse Spitznogle" skulle forsvinne under "kjendisen Spitznogle", blant annet da hun hadde en profiliert kjæreste.

- Jo. Det der er en balansegang hele tiden, og det er litt sånn at man lærer så lenge man lever. Jeg var egentlig ganske dreven i forhold til media, men samtidig ser jeg også at jeg til tider har vært veldig naiv, forklarer hun til middagsgjestene.

37-åringen uttalte i april at hun ønsket å slutte som kjendis, og i "Celebert Selskap" sier hun at hun følte ting ble veldig svært og blåst opp.

- Jeg har hatt en spesiell rolle hvor jeg har gått fra å være en slags samfunnsdebattant og en aktør som har kommentert på andre, til plutselig å få mer og mer fokus over på meg selv som privatperson. I en periode tror jeg kanskje at jeg undervurderte i hvilken grad det var interessant, også ble ting veldig svært og blåst opp. Jeg holdt på å få helt sjokk, jeg kunne ikke skjønne hvorfor folk i det hele tatt kunne bry seg om å sånt.

Se "Celebert Selskap" på TV3 mandag-torsdag klokken 19.30.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Gir den dårlige maten til bikkja