Iselin Guttormsen:

Derfor er hun ikke med lenger

Iselin Guttormsen avslører hvorfor hun ikke lenger er med i «Bloggerne».

EXIT: Iselin Guttormsen forteller hvorfor hun ikke lenger blir å se i TV-programmet. Foto: Espen Solli / TV 2
EXIT: Iselin Guttormsen forteller hvorfor hun ikke lenger blir å se i TV-programmet. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er influenser, sexolog og podkaster Iselin Guttormsen (34) som lytterne kan fryde seg over denne gang i tirsdagens episode av Rød Løpers podkast.

Mandag kom nyheten om hvem vi får et gjensyn med i TV 2-serien «Bloggerne», og ikke minst hvilke profiler som uteblir og dukker opp.

Guttormsen er blant dem som ikke skal fortsette, og i podkastepisoden avslører hun overfor Rød Løper hvorfor.

Høsten 2019 ble det kjent at hun var en av nykommerne i TV 2-programmet, og siden har det bare ballet på seg for den populære influenseren som også er kjent for å drive podkasten «G-punktet».

BRUDDET: Iselin Guttormsen kommenterer bruddet. Video: Rød Løper Vis mer

- Veldig travel

Overfor Rød Løper forklarer Guttormsen at hun på forhånd hadde bestemt seg for å ikke være med i den kommende sesongen av «Bloggerne».

- Jeg visste at denne høsten kom til å bli veldig travel. Det var skriving av bok og ikke minst utgiving av bok og alt som følger med der, forklarer influenseren, og fortsetter:

- Det har også vært andre prosjekter som jeg holder på med, for å ikke nevne «Skal vi danse», som jeg da egentlig hadde planer om at skulle vare helt til finalen.

Som kjent gikk ikke danseeventyret som planlagt for Guttormsen, som måtte trekke seg etter at hun brakk ankelen som følge av overbelastning.

SETTES UT: Vi må konfrontere Iselin Guttormsen med en video vi har kommet over på internett, og det blir hun ganske så flau av. Reporter: Thale Kristensen. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

- Måtte ta en liten pause

Etter exiten hadde hun så vidt satt dansefoten på parketten, og sier spøkende i podkasten at hun like greit kunne vært med på neste sesong av «Bloggerne».

Samtidig legger hun til at det skal bli godt å ta en pause fra filmingen.

- For mitt eget hode, og ikke minst familieliv, måtte jeg bare ta en liten pause fra akkurat denne sesongen, fortsetter hun i podkasten.

SINT OG FRUSTRERT: Iselin Guttormsen tok til tårene i «Bloggerne» etter å ha fått kritikk. Video: TV 2 / Rød Løper Vis mer

- Når ble det bestemt at du ikke skulle være med i den neste sesongen? spør Rød Løpers programleder Jonas Hammer.

- Det ble allerede bestemt mens jeg var med i forrige sesong. Så allerede da hadde vi gitt beskjed, svarer Guttormsen.

- Nok med meg selv

34-åringen synes det er trist å forlate TV-serien for denne gang, og innrømmer at hun ble ekstra gira da hun så den nye casten for den kommende sesongen.

- Da tenkte jeg nok at jeg godt kunne vært en del av den gjengen, men akkurat nå har jeg nok med meg selv.

ÅRETS INFLUENCER: Iselin Guttormsen ble «Årets influencer» under Vixen Awards 2021. Vis mer

I oktober kom nyheten om at Guttormsen og hennes daværende samboer Tom Sørensen hadde valgt å gå hver til sitt. I podkasten legger ikke influenseren skjul på at det ville vært ekstra tøft for både henne og familien hvis hun skulle filmet til den kommende sesongen.

«For første gang i hele mitt liv gruer jeg meg til desember og jul. Men vi skal klare denne delen av livet også», skrev hun blant annet på Instagram da bruddnyheten ble kjent.

Nå er hun imidlertid ved godt mot og gleder seg til julen.

- For meg starter julen allerede første desember, og jeg er godt i gang. Den blir fantastisk, selv om den blir litt annerledes enn ellers, men det kommer til å gå så fint, forteller hun til Rød Løper.

KLITORIS: Sexolog Iselin Guttormsen fortalte de andre i «71 grader nord - kjendis» at klitoris vokser hele livet. Vis mer

Hemmelige prosjekter

Guttormsen ligger ikke akkurat på latsiden, og har for tiden en fullspekket timeplan. Hun deler også med seg at hun har flere hemmelighetsfulle prosjekter på gang.

- Det er ikke noe eget Iselin-show som er på gang, da? spør Rød Løpers programleder Thea Hope.

- Det hadde vært veldig gøy, men jeg sier ingenting. Det er for så vidt ikke noe Iselin-show, det er ingen planlegging om egen serie, nei. Men det er andre spennende ting på gang, som jeg ikke kan si noe mer om akkurat nå, svarer hun.

BYR PÅ SEG SELV: Sexolog og influenser Iselin Guttormsen er kjent for å dele svært ufiltrerte bilder på Instagram, noe som ikke bare høster positive tilbakemeldinger. Video: Rød Løper Vis mer

- Skal du være med på «Farmen kjendis»?

- Jeg sitter bare og håper på at jeg får en ny sjanse i «Skal vi danse». Det er derfor jeg trener så mye og holder på nå. Men det hadde vært veldig gøy med «Farmen» også, det kunne jeg tenkt meg, innrømmer Guttormsen.

LES OGSÅ: «Bloggerne»-profil gjorde helomvending

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer