Iselin Guttormsen:

Derfor er hun ikke med lenger

Iselin Guttormsen avslører hvorfor hun ikke lenger er med i «Bloggerne».

EXIT: Iselin Guttormsen forteller hvorfor hun ikke lenger blir å se i TV-programmet. Foto: Espen Solli / TV 2
EXIT: Iselin Guttormsen forteller hvorfor hun ikke lenger blir å se i TV-programmet. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er influenser, sexolog og podkaster Iselin Guttormsen (34) som lytterne kan fryde seg over denne gang i tirsdagens episode av Rød Løpers podkast.

Mandag kom nyheten om hvem vi får et gjensyn med i TV 2-serien «Bloggerne», og ikke minst hvilke profiler som uteblir og dukker opp.

Guttormsen er blant dem som ikke skal fortsette, og i podkastepisoden avslører hun overfor Rød Løper hvorfor.

Høsten 2019 ble det kjent at hun var en av nykommerne i TV 2-programmet, og siden har det bare ballet på seg for den populære influenseren som også er kjent for å drive podkasten «G-punktet».

- Veldig travel

Overfor Rød Løper forklarer Guttormsen at hun på forhånd hadde bestemt seg for å ikke være med i den kommende sesongen av «Bloggerne».

- Jeg visste at denne høsten kom til å bli veldig travel. Det var skriving av bok og ikke minst utgiving av bok og alt som følger med der, forklarer influenseren, og fortsetter:

- Det har også vært andre prosjekter som jeg holder på med, for å ikke nevne «Skal vi danse», som jeg da egentlig hadde planer om at skulle vare helt til finalen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer