Halle Berry:

Derfor er hun glad hun ventet med å få barn

Hollywood-stjernen fikk begge sine barn sent i livet.

TOBARNSMOR: Halle Berry verner godt om privatlivet til barna. Her er hun avbildet med sønnen i fjor vår og med datteren i 2013. Foto: NTB Scanpix
TOBARNSMOR: Halle Berry verner godt om privatlivet til barna. Her er hun avbildet med sønnen i fjor vår og med datteren i 2013. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mens det tidligere gjerne var vanlig for kvinner å få barn i 20-årene, er det mange i dag som setter karrieren først og ikke forhaster seg inn i familielivet.

Flere og flere venter til de er godt over 30 før de i det hele tatt begynner å tenke på barn, og mange kvinner velger også å bli mødre for første gang i 40-årene.

Nå åpner Halle Berry (52) opp om hvordan hun synes det var å bli mor som «godt voksen». Skuespilleren hadde fylt 41 år da hun fikk sitt første barn og var 47 år da barn nummer to kom til verden.

I dag er datteren Nahla 11 år, mens sønnen Maceo er 5.

- Man er så mye mer klar for å være en forelder etter fylte 40 enn når man er i 20-årene, fortalte Berry nylig på en filmpremiere til US Weekly.

- Man kjenner seg selv bedre da. Man har fått unnagjort mye, egoistisk sett. Når du venter med å få barn til senere i livet, så tror jeg virkelig man setter barna først på en meningsfull måte, fortsatte hun, og oppfordret videre andre kvinner til å følge i hennes fotspor:

- Gjør det! Bare gjør det!

Datterens bønner ble hørt

Det var i 2008 at «X-Men»-stjernen fikk datteren Nahla med sin daværende kjæreste, den kanadiske modellen Gabriel Aubry (42). To år senere brøt duoen med hverandre, og for noen år siden lå Berry og Aubry i en bitter omsorgsstrid.

Saken fortsetter nedenfor.

I 2010 begynte hun å date den franske skuespilleren Olivier Martinez (53), som hun møtte under innspillingen av thrilleren «Dark Tide».

Paret forlovet seg i 2012, og giftet seg i Frankrike et drøyt år senere. Samme høst kom sønnen Maceo til verden, og Halle ble altså mor som 47-åring.

- Jeg trodde helt ærlig ikke at det var mulig i min alder, fortalte hun om den overraskende graviditeten til Ellen DeGeneres i 2014, og la til at Nahla hadde bedt om å bli storesøster i halvannet år da hun fant ut at hun var gravid.

- Bare hennes bønner kan ha gjort dette mulig, hevdet hun, ifølge US Weekly.

- Jeg var på en måte på vei inn i overgangsalderen, så å bli gravid igjen var en stor greie.

Saken fortsetter nedenfor.

Vis mer

- Ikke gravid

Sommeren 2017, da Halle Berry hadde fylt 50 år, oppsto det nye graviditetsrykter rundt henne. Dette skjedde etter en opptreden på the Butterfly Ball hvor hun hadde på seg en tettsittende sølvkjole og holdt seg på magen.

- Det er absolutt ikke sant. Hun er ikke gravid, avkreftet Berrys talsperson til US Weekly den gang. Og neste dag tok hovedpersonen selv til sosiale medier med et bilde av seg selv fra eventet med følgende kommentar:

«Kan en jente få lov til å spise litt biff og pommes fries??»

Saken fortsetter nedenfor.

AVKREFTET RYKTENE: I juni for to år siden begynte ryktene å svirre om at Halle Berry ventet sitt tredje barn etter disse bildene. Foto: NTB Scanpix
AVKREFTET RYKTENE: I juni for to år siden begynte ryktene å svirre om at Halle Berry ventet sitt tredje barn etter disse bildene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Beinhard trening

I august fyller Halle Berry 53 år, og mens mange synes det kan være vanskelig å holde seg i form etter hvert som man blir eldre, så er Hollywood-stjernen selv strålende fornøyd med sin egen kropp om dagen.

Berry er nå aktuell i action thrilleren «John Wick: Chapter 3 - Parabellum», hvor hun blant annet spiller mot Keanu Reeves (54). Og tobarnsmoren lå virkelig i hardtrening både før og underveis av innspillingen.

Nylig avslørte 52-åringen at det var regissøren, Chad Stahelski (50), som tidligere jobbet som stuntmann, som presset henne til de ytterste grenser.

- Han har fått meg i mitt livs beste form. Disse folkene har trent meg så hardt. Jeg har aldri trent så hardt i hele mitt liv for den lille karakteren i filmen, fortalte hun nylig til Entertainment Tonight, ifølge Contact Music.

- Jeg har aldri tidligere i livet vært i bedre form mentalt og fysisk, og alt er takket være at jeg får jobbe med de beste av de beste. Det har jeg høstet fantastiske goder av, la hun til.

På Instagram deler også den veldreide skuespilleren ofte bilder fra sine tøffe treningsøkter med sin personlige trener, Peter Lee Thomas (35).

LES OGSÅ: Her er Skavlan-dynastiet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer