Derfor er hun fortsatt barnløs

- Mange har bekymret seg for eggstokkene mine, mener Ingrid Bjørnov.

FÅR SPØRSMÅL: - Hvis noen spør, så starter de alltid spørsmålet om hvorfor jeg ikke har barn litt forsiktig: Mange tenker at «noe kan ha gått galt som vi ikke vet om og som hun ikke har lyst til å fortelle om», sier Ingrid Bjørnov til Trude Te Foto: TV 2
FÅR SPØRSMÅL: - Hvis noen spør, så starter de alltid spørsmålet om hvorfor jeg ikke har barn litt forsiktig: Mange tenker at «noe kan ha gått galt som vi ikke vet om og som hun ikke har lyst til å fortelle om», sier Ingrid Bjørnov til Trude Te Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Ingrid Bjørnov (47) og ektemannen Terje Holli (49) bestemte seg for å leve barnløst. Bjørnov bruker heller tid på niesen Ingrid Brustad (12), som er den eneste som får artisten til å glemme seg selv.

Onsdag er 47-åringen gjest i TV 2-programmet «Trude». Der snakker hun ut om blant annet niesen sin, som har Downs syndrom, årsaken til at hun selv ikke har barn, og om hvordan musikeren Marius Müllers død i 1999 forandret livet hennes.

Bjørnov trives godt uten barn. Mange har imidlertid satt spørsmålstegn rundt hvorfor hun og ektemannen ikke har fått egne barn.

- Hvis noen spør, så starter de alltid spørsmålet om hvorfor jeg ikke har barn litt forsiktig: Mange tenker at «noe kan ha gått galt som vi ikke vet om og som hun ikke har lyst til å fortelle om». men sannheten er at jeg og Terje aldri har hatt lyst på barn, og vi utsatte spørsmålet frem til vi ønsket å snakke om det, sier hun i programmet, ifølge VG.

Konklusjonen ble såre enkel.

- Da fant vi ut at vi antagelig er mennesker selv om vi ikke vil ha barn. Men det er jo klart, det er mange som har bekymret seg for eggstokkene mine, sier Ingrid Bjørnov i intervjuet med Trude Teige.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Snakker ut om det tunge bruddet   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer