Blake Lively:

Derfor er hun avholds

Til tross for at «Gossip Girl»-stjernen er avholds, lanserer hun likevel sitt eget merke med blandevann.

MØTTES PÅ FILMINNSPILLING: Blake Lively møtte ektemannen Ryan Reynolds på innspillingen av filmen «Green Lantern» i 2010. Da var begge i andre forhold. Foto: Shutterstock editorial / NTB

MØTTES PÅ FILMINNSPILLING: Blake Lively møtte ektemannen Ryan Reynolds på innspillingen av filmen «Green Lantern» i 2010. Da var begge i andre forhold. Foto: Shutterstock editorial / NTB

Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Blake Lively (34), bedre kjent som it-jenta Serena van der Woodsen, er ikke fremmed for å ta seg en fest. Men da uten alkohol i glasset.

På et mocktail-kurs forteller skuespilleren overfor People hvorfor hun velger å avstå fra alkohol.

- Jeg drikker ikke fordi jeg ikke liker effekten av alkohol. Men jeg liker å være en del av det. Jeg liker å være sosial og samles, forteller hun.

TIRAMISU: Radio-profil og Camp Kulinaris-deltaker Michael Andreassen er tørrlagt alkoholiker. Det tenkte ikke Erlend Elias på da han lagde dessert. Video: Viafree/Rød Løper Vis mer

«The Age of Adaline»-skuespilleren forklarer videre at hun kan føle seg fremmedgjort på grunn av valget om å være avholds.

- Man føler seg ikke, eller kanskje det bare er i mitt hode, som en del av det som skjer, innrømmer trebarnsmoren.

Hyller sin avdøde far

Og det er nettopp denne erfaringen som ledet til hennes nye lansering av alkoholfritt blandevann. Merket har fått navnet Betty Buzz.

Navnet er en hyllest til Livelys avdøde far, Ernie Lively, som også var skuespiller. Han gikk bort i juni i år som følge av hjertekomplikasjoner.

SAMMEN PÅ RØD LØPER: Blake Lively sammen med pappa Ernie Lively på rød løper i 2009. Han gikk bort tidligere i år. Foto: Matt Baron / BEI / REX / NTB
SAMMEN PÅ RØD LØPER: Blake Lively sammen med pappa Ernie Lively på rød løper i 2009. Han gikk bort tidligere i år. Foto: Matt Baron / BEI / REX / NTB Vis mer

Den avdøde 74-åringen hadde en lang karriere bak seg i film- og tv-bransjen, og var det man kan kalle en «altmuligmann» på lerretet.

Han var blant annet å se i tv-seriene «The Dukes of Hazzard», «Turner & Hooch», «Falcon Crest», «Malibu Shores», «The X-Files», «The West Wing» og «That '70s Show». Han var også å se i filmer som «Mulholland Falls», «The Beverly Hillbillies», «Passenger 57»,« The Man in the Moon», «Showdown in Little Tokyo» og «Air America and Shocker».

Ifølge JustJared, ville Blake Lively gi merket et navn som betydde noe for ham. Betty var nemlig navnet på farens mor og søster. En av Hollywood-stjernens døtre er også døpt Betty.

I forkant var det mye snakk om idéen var dødsdømt eller ikke ettersom Lively selv ikke drikker alkohol.

- Kommer man til å få kredibilitet i dette feltet, som en som ikke drikker? Og jeg tenkte «ja, for fordi jeg setter pris på smak», forteller hun til People.

SNAKKER UT: Lars Monsen åpnet seg om alkoholforbruket i Lindmo. Video: NRK Vis mer

Går i ektemannens fotspor

34-åringen er imidlertid ikke den eneste i familien som satser på en karriere innen drinker. Ektemannen, skuespiller Ryan Reynolds (44), har passende nok sitt eget gin-merke med navn Aviation Gin.

Det er likevel blondinen selv som leker seg som bartender når paret inviterer til fest.

GIFTET SEG I HEMMELIGHET: Stjerneparet giftet seg i all hemmelighet i South Carolina i 2012. Paret har tre barn sammen. Foto: Shutterstock editorial / NTB
GIFTET SEG I HEMMELIGHET: Stjerneparet giftet seg i all hemmelighet i South Carolina i 2012. Paret har tre barn sammen. Foto: Shutterstock editorial / NTB Vis mer

Overfor People avslører stjernen et av sine knep: Bare to dråper alkohol i drinken.

- Det gir en smaksopplevelse, uten oppevelsen av alkohol, røper hun.

LES OGSÅ: Derfor vil hun droppe alkohol i 18 år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer