Isabelle Eriksen:

Derfor er hun åpen om legningen sin

I en video på TikTok avslører Isabelle Eriksen sin seksuelle legning.

ÅPEN: Isabelle Eriksen mener det er viktig å være åpen om seksuell legning. Foto: Privat
ÅPEN: Isabelle Eriksen mener det er viktig å være åpen om seksuell legning. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Isabelle Eriksen (25) er en av Norges største influensere, og fikk derfor mye oppmerksomhet rundt videoen hun delte på TikTok i går.

I videoen filmer hun seg selv mens hun synger til låten «Bisexual Anthem» av Domo Wilson (26). Sangteksten handler om det å være seksuelt tiltrukket av begge kjønn.

Den populære YouTuberen har tidligere vært åpen om at hun har hatt sex med en jente, blant annet i Iselin Guttormsens podkast «G-punktet».

- Jeg har svart på det spørsmålet mange ganger på YouTube, så det har ikke vært noen hemmelighet egentlig, forklarer Eriksen overfor Se og Hør.

- Jeg synes det er rart at man i 2021 må «komme ut av skapet», og føler det er veldig unødvendig at jeg må si: «jeg er biseksuell». Jeg skjønner ikke at det skal være en så big deal, fortsetter hun.

Mange reaksjoner

Ifølge Eriksen har hun alltid visst at hun er biseksuell, men ikke hatt behov for å si det høyt. Nå, når hun derimot har gjort det, har det strømmet inn med kommentarer og reaksjoner:

- Ja, herregud! Jeg fikk jo nesten tusen kommentarer. Det var veldig gøy å se folks engasjement.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer