ARBEIDSJERN: Skuespiller Espen Klouman Høiner forteller til Dagbladet Magasinet at han har prioritert jobben fremfor kjærligheten. 33-åringen innrømmer imidlertid at han godt kan tenke seg å stifte familie. Foto: Tor Lindseth
ARBEIDSJERN: Skuespiller Espen Klouman Høiner forteller til Dagbladet Magasinet at han har prioritert jobben fremfor kjærligheten. 33-åringen innrømmer imidlertid at han godt kan tenke seg å stifte familie. Foto: Tor LindsethVis mer

Derfor er han singel

«Kampen om tungtvannet»-stjernen Espen Klouman Høiner går i seg selv.

SEOGHØR.NO: Skuespiller Espen Klouman Høiner (33) fjetrer TV-seerne om dagen, i rollen som professor Leif Tronstad i NRK-suksessen «Kampen om tungtvannet».

«Reprise»-stjernen foretrekker å gå inn i rollene sine med hud og hår, og han innrømmer overfor Dagbladet Magasinet at han sliter med å definere seg selv utenfor jobben som skuespiller.

Den kjekke 33-åringen har vært singel en god stund, men håper ikke et kreativt yrke vil sette en stopper for et «A4-liv» i fremtiden.

- Det hadde vært hyggelig å stifte familie. Jeg kjenner litt på det, flere i vennekretsen har allerede giftet seg eller fått barn, noen begge deler, sier han åpenhjertig til Dagbladet Magasinet.

Saken fortsetter under bildet.

TV-AKTUELL: Espen Klouman Høiner i rollen som Leif Tronstad i «Kampen om tungtvannet», NRK-serien som trekker over én million seere til skjermen hver søndag. Foto: NRK
TV-AKTUELL: Espen Klouman Høiner i rollen som Leif Tronstad i «Kampen om tungtvannet», NRK-serien som trekker over én million seere til skjermen hver søndag. Foto: NRK Vis mer

Og det er ikke bare vennene til Klouman Høiner som etablerer seg. I et intervju med VG Helg nylig, innrømmet skuespilleren at han syntes det var vanskelig å feire jul med kun foreldrene da søsknene hans stiftet egne familier.

- Jeg hadde ikke fast følge, mens søsteren min og broren min hadde både barn og ektefeller, og feiret med sine svigerforeldre. Men nå gleder jeg meg over julefeiringen. Det er fint å komme hjem og henge med mamma og pappa, sa han til VG Helg i desember.

Ikke halvhjertet romantikk

Selv om han i dag kan trives som singel i julen, reflekterer han over singeltilværelsen i portrettintervjuet med Dagbladet Magasinet.

PRISVINNER: Den unge skuespilleren har vunnet flere priser, deriblant Heddaprisen 2013 i klassen beste mannlige birolle for stykket «En handelsreisendes død». Her med motspiller Ingar Helge Gimle, som vant prisen for beste mannlige hovedrolle, på prisutdelingen. Foto: Tor Lindseth
PRISVINNER: Den unge skuespilleren har vunnet flere priser, deriblant Heddaprisen 2013 i klassen beste mannlige birolle for stykket «En handelsreisendes død». Her med motspiller Ingar Helge Gimle, som vant prisen for beste mannlige hovedrolle, på prisutdelingen. Foto: Tor Lindseth Vis mer

- Det jeg vet er at jeg hittil ikke har vært så flink til å balansere jobb og privatliv. Jeg liker å gå helhjertet inn i ting, det blir enten kjærlighet eller jobb. Og jeg har prioritert jobben, sier Klouman Høiner til avismagasinet.

Den TV-aktuelle skuespilleren vitset om at tiden etter filmsuksessen «Reprise» (2006) var «storhetstiden» hans overfor det motsatte kjønn, da han ble intervjuet av Natt & Dag høsten 2013.

- Jeg har alltid sett på Espen Klouman Høiner, som også spiller i «Reprise», som en storsjarmør og vært litt misunnelig på ham, så dette var veldig smigrende, uttalte lege og skuespiller Anders Danielsen Lie (36) til ELLE da magasinet kåret ham til Norges mest sexy mann høsten 2006.

Dagens versjon av Espen Klouman Høiner, som vitterlig er både sjarmerende og dyktig, kan du se i «Kampen om tungtvannet» på NRK1 søndager klokken 21.15.

LES OGSÅ: «Verdens vakreste par» er ute på markedet igjen

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.