Travis Barker:

- Derfor er han innlagt

Ble fraktet til sykehus tidligere denne uken.

PÅ SYKEHUS: Kourtney Kardashian og Travis Barker giftet seg sist måned. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB
PÅ SYKEHUS: Kourtney Kardashian og Travis Barker giftet seg sist måned. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag kom nyheten om at Kourtney Kardashians (43) nybakte ektemann, Travis Barker (46), hadde blitt fraktet til sykehus i Los Angeles.

Blink 182-trommisen dukket først opp på West Hills sykehus, men ble senere overført videre til Cedars-Sinai Medical Center i en ambulanse. Det meldte blant andre TMZ.

«Klaget over kramper»

Kardashian var ved ektemannens side, men det har ikke vært kjent hva han feiler eller hva som fikk ham til å oppsøke sykehushjelp.

Nå hevder TMZ at Barker er innlagt på grunn av betennelse i bukspyttkjertelen, og at legene tror at dette ble trigget av koloskopi.

Ifølge NHI er koloskopi en undersøkelse av hele tykktarmen ved hjelp av et koloskop. Koloskopet er en bøyelig fiberoptisk slange som føres inn i tarmen slik at man kan inspisere tarmens innside.

Årsaken til innleggelsen skal TMZ ha fått bekreftet av flere kilder tett på familien. Nettstedet vet derimot ikke når 46-åringen fikk utført koloskopi-undersøkelsen, men skriver at det var nylig.

Også folk People har snakket med melder om samme årsak.

- Det var betennelse i bukspyttkjertelen. Han klaget over kramper, forteller en venn nær musikeren til nettstedet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.