«Bridgerton»

Derfor er han ikke med

Regé-Jean Page spiller hertugen av Hastings i den første sesongen av «Bridgerton». Men han valgte å ikke bli med videre.

BARE ÉN SESONG: Regé-Jean Page spilte den mannlige hovedrollen i sesong én av kostymedramaet Bridgerton. Han blir ikke å se i sesong to, som har premiere i disse dager. Foto: Liam Daniel/Netflix
BARE ÉN SESONG: Regé-Jean Page spilte den mannlige hovedrollen i sesong én av kostymedramaet Bridgerton. Han blir ikke å se i sesong to, som har premiere i disse dager. Foto: Liam Daniel/Netflix Vis mer
Publisert

Da sesong 1 av kostymedramaet «Bridgerton» rullet ut på Netflix i 2020, midt under en pandemi- og lock down-infisert verden, ble det den mest suksessrike serien Netflix til da hadde sendt.

Kanskje ikke så rart. Seerne blir kastet to hundre år tilbake i tid og møter en eksplosjon av fargerike og eksentriske klesdrakter, men serien gjorde flere grep for å fange det yngre publikum. Serien er blitt hyllet for sitt mangfold. Både når det kommer til hudfarge og kroppsstørrelser.

TILBAKE: «Bridgerton» var tilbake med sesong to av serien 25 mars. Video: Netflix Vis mer

«Bridgerton» bød også på noe annet, som kanskje for mange var en mangelvare under pandemien: Nemlig uimotståelig tiltrekning mellom vakre mennesker og dampende hete sexscener.

Og det var Regé-Jean Page (34), i rollen som Simon Basset, hertugen av Hastings som sto for de fleste av sesongens skjorteløse scener.

I Julia Quinns åtte bøker, som serien er basert på, møter vi til stadighet Simon Basset, selv om historien går videre og følger de andre Bridgerton-søsknenes kjærlighetsliv. Men i Netflix-serien, er dessverre Page ute.

Skuespilleren ble nemlig castet under kontrakt for kun én sesong.

Føltes begrenset

Da det ble klart at det ville bli en sesong to, la serieskaperne ut på sosiale medier:

«Mens alles øyne vender seg mot Lord Anthony Bridgertons jakt på en kone, byr vi farvel til Regé-Jean Page, som spilte hertugen av Hastings med stor triumf. Vi kommer til å savne Simons tilstedeværelse på skjermen, men han vil alltid være en del av Bridgerton-familien.»

TESTER KJÆRLIGHETEN: Reality-serien «The Ulimatum» kommer på Netflix 6. april, der kjærestepar skal date andre for å se om gresset er grønnere på den andre siden. Video: Rød Løper / Netflix Vis mer

Ifølge Elle er det bekreftet at det var Regé-Jean Page selv som tok avgjørelsen om å forlate serien. Han skal ha sagt følgende om temaet:

«Det er en 1-sesongsgreie. Den kommer til å ha en begynnelse, en midtdel og en slutt. Det føltes som en begrenset serie. Jeg fikk komme inn og bidra med mitt før Bridgerton-familiens historie går videre».

Gir stafettpinnen videre

Phoebe (26) Dynevor, som spiller Daphne Bridgerton, Simons store kjærlighet, har holdt en positiv tone.

«Vi gir nå stafettpinnen videre til den fantastiske Jonathan Bailey, som spiller Anthony. Og det vil være hovedhandlingen i sesong to. Vi er alle klar over, og lei oss over at Regé-Jean Page forlater oss, men jeg ser frem til å bli gjenforent med min familie».

Men hverken serieskaperne eller Page selv har noen gang sagt at hertugen aldri blir å se i serien igjen, så det kan fortsatt være håp om en gjesteopptreden. Page er imidlertid aktuell som fortellerstemmen i en ny naturdokumentar på Netflix, kalt «Surviving Paradise».

I sesong to av den moderne 1800-tallsserien møter vi igjen alle medlemmene av Bridgerton-familien, og følger den eldste av de åtte søsknene, Anthony, samt hans jakt på en kone og den kompliserte veien dit.

Ny sesong av «Love on the spectrum». Video: Netflix Vis mer

Og om bøkene er en rettesnor for hva som vil bli å se på Netflix, har vi enda seks sesonger igjen når den kommende er over.

Da gjenstår det nemlig å se hvordan det går med Benedict (Luke Thompson), Colin (Luke Newton), Eloise (Claudia Jesse), Francesca (Ruby Stokes), Gregory (Will Tilston), and Hyacinth (Florence Hunt).

Denne saken ble først publisert på KK.no

LES OGSÅ: I hardt vær: - Bor i råtne hus

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer