«Bridgerton»

Derfor er han ikke med

Regé-Jean Page spiller hertugen av Hastings i den første sesongen av «Bridgerton». Men han valgte å ikke bli med videre.

BARE ÉN SESONG: Regé-Jean Page spilte den mannlige hovedrollen i sesong én av kostymedramaet Bridgerton. Han blir ikke å se i sesong to, som har premiere i disse dager. Foto: Liam Daniel/Netflix
BARE ÉN SESONG: Regé-Jean Page spilte den mannlige hovedrollen i sesong én av kostymedramaet Bridgerton. Han blir ikke å se i sesong to, som har premiere i disse dager. Foto: Liam Daniel/Netflix Vis mer
Publisert

Da sesong 1 av kostymedramaet «Bridgerton» rullet ut på Netflix i 2020, midt under en pandemi- og lock down-infisert verden, ble det den mest suksessrike serien Netflix til da hadde sendt.

Kanskje ikke så rart. Seerne blir kastet to hundre år tilbake i tid og møter en eksplosjon av fargerike og eksentriske klesdrakter, men serien gjorde flere grep for å fange det yngre publikum. Serien er blitt hyllet for sitt mangfold. Både når det kommer til hudfarge og kroppsstørrelser.

«Bridgerton» bød også på noe annet, som kanskje for mange var en mangelvare under pandemien: Nemlig uimotståelig tiltrekning mellom vakre mennesker og dampende hete sexscener.

Og det var Regé-Jean Page (34), i rollen som Simon Basset, hertugen av Hastings som sto for de fleste av sesongens skjorteløse scener.

I Julia Quinns åtte bøker, som serien er basert på, møter vi til stadighet Simon Basset, selv om historien går videre og følger de andre Bridgerton-søsknenes kjærlighetsliv. Men i Netflix-serien, er dessverre Page ute.

Skuespilleren ble nemlig castet under kontrakt for kun én sesong.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.