GODE VENNER: Joakim Kleven var med i de to første sesongene av TV 2-programmet «Sophie Elises Verden», men han er ikke å se i den tredje sesongen. Nå forteller han hvorfor. Her avbildet sammen med Sophie Elise Isachsen under premierefesten av tv-seriens tredje sesong. Foto: Espen Solli / TV 2
GODE VENNER: Joakim Kleven var med i de to første sesongene av TV 2-programmet «Sophie Elises Verden», men han er ikke å se i den tredje sesongen. Nå forteller han hvorfor. Her avbildet sammen med Sophie Elise Isachsen under premierefesten av tv-seriens tredje sesong. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

Joakim Kleven:

Derfor er han ikke med

- Det ble litt vel mye drama i fjor.

Publisert

I disse dager ruller den tredje sesongen av realityserien «Sophie Elises Verden» over tv-skjermene. I serien får man følge den tidligere toppbloggeren og influenseren Sophie Elise Isachsen (25) og hennes tre gode venner, Fetisha Williams, Charlotte Solli og Henrik Skansen.

Denne sesongen skal handle om 25-åringens store endringer i livet, og ifølge TV 2 blir det en utfordring for Isachsen å balansere høye ambisjoner og samtidig beholde vennskap.

FIRKLØVER: I den tredje sesongen av «Sophie Elises Verden» er det Fetisha Williams, Charlotte Solli, Sophie Elise Isachsen og Henrik Skansen som er med. Her avbildet under premierefesten av tv-seriens tredje sesong denne uken. Foto: Espen Solli / TV 2
FIRKLØVER: I den tredje sesongen av «Sophie Elises Verden» er det Fetisha Williams, Charlotte Solli, Sophie Elise Isachsen og Henrik Skansen som er med. Her avbildet under premierefesten av tv-seriens tredje sesong denne uken. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

Takket nei

I motsetning til de to første sesongene er ikke Isachsens nære venn, fotografen og regissøren Joakim Kleven, med - noe flere har undret seg over i sosiale medier.

På nettsamfunnet Jodel er det flere som den siste tiden har spekulert i om det kan ha oppstått en konflikt mellom de to, og at det er bakgrunnen for at han ikke lenger er en del av tv-serien.

Til Se og Hør forteller Kleven bakgrunnen for hvorfor han takket nei til å være med i en ny sesong,

- Det er ikke mer dramatisk enn at jeg synes det ble litt vel mye drama i fjor. Det blir ganske sterkt når sånt utspiller seg på tv, og jeg ville ikke ødelegge det fine vennskapet med Sophie. Hun er helt fantastisk og jeg er veldig glad i henne, sier han.

Videre forteller Kleven at han fikk tilbud om å være med i den kommende sesongen av TV 2-programmet «Bloggerne» kort tid etter at han takket nei til «Sophie Elises Verden. »

- Det føles veldig godt og riktig å stå på egne ben. Nå har jeg mye på hjertet og håper jeg får vist det i den nye sesongen som kommer, fortsetter Kleven.

Kleven legger til at han var til stede på premieren av den tredje sesongen av «Sophie Elises verden», og at han og Isachsen heier på hverandre.

- Det var helt fint å ikke ha han med fordi vi er venner utenom. Synes sesongen nå er helt fantastisk, forteller Isachsen til Se og Hør.

KJENDISTUNG VIDEO: Sophie Elise er blant mange kjente profiler som stilte opp i Joakim Klevens musikkvideopromo. Sjekk ut! Video: Joakim Kleven / Rød Løper Vis mer

Drama og krangler

I fjorårets sesong av «Sophie Elises verden» fikk seerne servert et heftig drama mellom 25-åringen og vennene hennes.

- Som nære venner går man gjennom mye, og man utvikler seg i forskjellige retninger. Det er mange år siden jeg har kranglet med folk som jeg gjør i denne serien, for vi har vært så intenst oppå hverandre. De småkranglene man ser i starten er ingenting sammenlignet med det som kommer, har Isachsen tidligere fortalt til Se og Hør.

Et annet konsept de gikk for i fjor, var at alt som skjedde på skjermen skulle være eksklusivt. Isachsen hadde derfor valgt å holde alt som hadde skjedd i innspillings-perioden under lokk.

VENNEGJENG: I fjorårets sesong oppstod det drama og full krangel. F.v Henrik Skansen, Fetisha Williams, Sophie Elise Isachsen, Charlotte Solli og Joakim Kleven. Foto: Espen Solli / TV 2
VENNEGJENG: I fjorårets sesong oppstod det drama og full krangel. F.v Henrik Skansen, Fetisha Williams, Sophie Elise Isachsen, Charlotte Solli og Joakim Kleven. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

- Jeg synes det var vanskelig i hele den 'trekke seg fra «Skal vi danse»-perioden'. Ikke nødvendigvis fordi det var vanskelig å filme det, men fordi vi måtte tilby serien noe som ikke ble skrevet om der og da. Vi valgte derfor å fokusere på vennegjengen min, som det av en eller annen grunn ble masse drama i, etter at jeg trakk meg, forklarte hun videre.

NY SESONG: Sesong 3 av Sophie Elises verden kommer i januar. Vis mer

- Motivasjonen har dalt

Som sikkert flere har fått med seg varslet Isachsen forrige uke at hun skal slutte å blogge. I blogginnlegget med tittelen «Jeg slutter å blogge» skrev 23-åringen at hun «rett og slett ikke klarer mer».

- Det siste året har jeg blitt mye lei meg av bloggen. Dessverre. Motivasjonen har dalt og jeg har ikke klart å prioritere den – fordi jeg bare ble trist, og derfor ikke klarte å gjøre noe annet, fortsatte hun blogginnlegget med.

Til tross for at Isachsen meldte at hun hadde skrevet sitt siste blogginnlegg i denne omgang, utelukket hun ikke at hun muligens en dag vil returnere til bloggen.

- Det er så klart veldig trist at vi har kommet hit. Det kommer til å bli rart først.. Kanskje jeg kommer tilbake en dag, men jeg tror helt ærlig ikke det. Dette er ikke en pause. Dette er faktisk det siste innlegget jeg skriver, slik det ser ut nå, fortsatte hun.

LES OGSÅ: Foreldrene var imot Sophie Elises inngrep

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer