Derfor er han ikke med videre i «Skal vi danse»

Tobias Karlsson fikk ønsket sitt oppfylt, men takket selv nei til «Skal vi danse».

TIL DANMARK: Tobias Karlsson, som her svinger seg med Malin Johansson, dumpet norske «Skal vi danse» til fordel for den danske.  Foto: STELLA PICTURES
TIL DANMARK: Tobias Karlsson, som her svinger seg med Malin Johansson, dumpet norske «Skal vi danse» til fordel for den danske. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
SEHER.NO: Tobias Karlsson (34) har i flere sesonger vært å se i TV 2-programmet «Skal vi danse». I 2010 danset svensken med Cecilie Skog, som til slutt valgte å trekke seg på grunn av en skade.

Til Seher.no i fjor lanserte Karlsson selv den svenske Hollywoodfruen Anna Anka (40) som en kandidat TV 2-produksjonen burde se nærmere på når de skulle finne deltagere til den nye sesongen av danseprogrammet. I forrige uke ble det klart produksjonen fulgte hans råd - venninnen Anna Anka er nemlig en av ti kjendiser som skal svinge seg på den norske «Skal vi danse»-parketten i høst.

På samme tid ble det imidlertid klart at Tobias selv ikke skal delta...

- Jeg må si det gjorde litt vondt i magen da jeg så lanseringen i Oslo og fikk vite at hun skulle være med. Det er virkelig merkelig. Jeg besøkte henne i april, men da sa hun til meg at hun ikke hadde hørt noe fra TV 2, sier Karlsson til Seher.no.

Selv fikk han tilbud om å delta i både «Skal vi danse» her i Norge og i «Vild med dans», som det heter i Danmark. Valget falt på den danske utgaven denne høsten.

- Jeg har bodd ti år i Danmark, og følte at jeg hadde lyst til å flytte «hjem». København passet bedre for mitt liv nå, selv om jeg samtidig synes det er trist ikke å delta i Norge. Men man kan jo ikke være to steder på samme tid. Det handler bare om at jeg ville hjem for å utvikle meg som menneske. Jeg har flyttet mye på meg de siste årene, forteller han.

At Anna Anka skulle være med i den norske versjonen av programmet ante Tobias lite om da han fattet sitt valg.

- Da jeg sa ja til Danmark, sa hun ja til Norge. Men man får vel si det sånn at det er bra de fikk inn en svenske da. Jeg har det veldig bra her, selv om det ville vært kjempemorsomt å danse med Anna også. Hun er en superjente.

- Hva sa Anna Anka til deg da hun fikk vite at du valgte et annet land?
 
- Hun sa noe sånt som «Hva skjer? Jeg trodde du skulle være her, jeg trodde du skulle være her». Hun ville vært en bra partner, men det ville jo vært merkelig med to svensker i samme par. Da ville det jo nesten blitt litt Norge mot Sverige.

Nå ønsker han sin svenske venn lykke til i høstens «Skal vi danse». Og Karlsson har tro på at den frittalende 40-åringen kan gjøre det stort i konkurransen.

- Hun er målrettet, og jeg tror hun kan gjøre det virkelig godt. I tillegg er hun godt trent. Nå skal hun prøve å vise en annen side av seg selv. Det blir den store utfordringen, mener Tobias Karlsson.

«Skal vi danse» har premiere på TV 2 10. august.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det sparer jeg til soverommet