Derfor er han ikke med i TV 2s planer

Fjorårets norske Eurovision-håp er med. Det er ikke årets.

OVERRASKELSER VENTER: - Det kan absolutt skje at det vil komme et par-tre navn som ennå ikke er offentliggjort, bekrefter Arne Olav Aaheim til Seher.no. Foto: Seher.no
OVERRASKELSER VENTER: - Det kan absolutt skje at det vil komme et par-tre navn som ennå ikke er offentliggjort, bekrefter Arne Olav Aaheim til Seher.no. Foto: Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Torsdag er det premiere på TV 2-programmet «Allsang på grensen», der blant andre Alexander Rybak (24), Katie Melua og Niklas Strömstedt skal delta. Senere i sommer vil blant andre artister som Maria Haukaas Storeng, Lill-Babs, Lisa Nilsson, Samantha Fox, Venke Knutson og Madcon delta i det samme programmet.

Ifølge Dagbladet kan en opptreden i «Allsang på grensen» ha en markedsverdi på rundt én million kroner. Så stor er verdien av å delta, at kjente norske artister selv ringer og spør om de kan være med. Noen har TV 2 måttet takke nei til, skriver avisen.
 
Av artistlisten kommer det altså frem at fjorårets Eurovision-vinner Alexander Rybak skal være med. Det samme gjelder ikke dette årets norske Eurovision-håp, Didrik Solli-Tangen (22).

Men ifølge musikk- og artistansvarlig for «Allsang på grensen» og i Monster Entertainment, Arne Olav Aaheim, er ikke Didrik en av dem som har blitt dumpet av TV 2.

- Didrik Solli-Tangen har vi absolutt vurdert, men dessverre hadde det seg slik at våre datoer ikke passet inn i kalenderen hans, sier han til Seher.no.

Aaheim ønsker ikke å si noe om hvilke artister som har fått nei etter selv å ha henvendt seg til kanalen og produksjonsselskapet. Årsaken er at det er utarbeidet backup-lister, dersom det skulle bli aktuelt å kalle inn flere artister til programmet etter hvert.

- Dermed kan det hende at det kan komme flere nyheter på «Allsang»-fronten utover sommeren?

- Det kan absolutt skje at det vil komme et par-tre navn som ennå ikke er offentliggjort, ja, bekrefter Arne Olav Aaheim til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg er litt skuffet