HAR KLESKODE: «God morgen Norge»-programlederne Vår Staude, Espen Fiveland, Desta Marie Beeder og Peter Bubresko. Foto: Øyvind Ganesh Eknes/ TV 2
HAR KLESKODE: «God morgen Norge»-programlederne Vår Staude, Espen Fiveland, Desta Marie Beeder og Peter Bubresko. Foto: Øyvind Ganesh Eknes/ TV 2 Vis mer

Peter Bubresko og Desta Marie Beeder:

Derfor er «God morgen Norge»-programlederne så velkledde

Klage fra seer førte til at TV 2-programmet måtte stramme inn på kleskoden.

Publisert

(Se og Hør): Peter Bubresko (42) har i en årrekke vært et av TV 2s faste ansikter.

Etter å blant annet ha ledet ungdomsprogrammet «Waschera» sammen med TV 2-kollega Katarina Flatland (28), har han de siste årene vært en av programlederne på «God morgen Norge».

Der jobber han sammen med TV 2-profiler som Vår Staude, Espen Fiveland, og nå også kanalens tidligere værdame, Desta Marie Beeder (30).

Programlederne som har loset mang en nordmann gjennom tidlige morgentimer, synes å alltid være stilfullt antrukket på tv-skjermen. Men sånn har det ikke alltid vært.

Da Se og Hør møtte Peter og Desta Marie på Gullruten-utdelingen forrige helg, forklarte nemlig Peter at han mener han har skylden for at programmet fikk en strengere kleskode.

Saken fortsetter nedenfor.

- Ble skremt

Ifølge 42-åringen var det nemlig et dårlig klesvalg av ham som førte til at TV 2 endret reglene for antrekk.

En av Peters gensere falt nemlig ikke i smak hos en av «God morgen Norges» seere, og hun bestemte seg for å si fra hva hun syntes om TV 2-profilens valg av genser.

Saken fortsetter nedenfor.

ULVETABBE: Programleder i «God Morgen Norge», Peter Bubresko, forteller hvorfor de nå har kleskode. Her sammen med sin nye makker, Desta Marie Beeder, på Gullrutens røde løper. Video: Ingrid Cogorno Vis mer

- Det var en stund i «God morgen Norge» hvor det var litt fri flyt av hva vi kunne ha på oss. Da jeg en dag gikk i en genser med et ulvemotiv, fikk jeg en sint mail av en dame fra Trysil-området som klagde fordi hun ble livredd. Hun var nemlig redd for ulv.

Da ble beslutningen tatt. Nå skulle det være stylistene som avgjorde hva programlederne kunne kle seg i på tv-skjermen.

Men programlederne fortviler heldigvis ikke over det.

Saken fortsetter under videoen.

- Etter det så droppet vi alt det «crazy», og da ble det mye renere og kanskje litt stiligere, sier han, og legger til:

- Det har vel vært varierende stil på «God morgen Norge», kanskje.

Men selv om det er stylister som kjøper inn klærne, har programlederne likevel noe de skulle ha sagt før kameraene slås på.

- Man får jo velge mye selv. Stylistene er jo ikke der når vi kommer på jobb klokken fem om morgenen, så vi må ordne litt selv også. Men de er veldig dyktige, sier Peter.

- Terningkast seks

Desta Marie startet i «God morgen Norge» i vår. Til tross for at hun fortsatt er relativt fersk, kan hun fortelle at hun koser seg i den nye jobben.

30- åringen får også skryt av Peter, som i forhold til Desta er som en veteran å regne.

- Jeg synes Desta har glidd inn i universet på en veldig imponerende måte, sier Peter om kollegaen, og tilføyer:

- Hun er nysgjerrig, rolig, hyggelig, søt, og ikke minst godt forbredt. Det er veldig viktig når du skal ha en tre timer lang direktesending. Så jeg vil gi Desta terningkast seks, som man gjør i settinger som dette, fastslår han.

LES OGSÅ: - Visste med én gang at Anders var den rette

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer