Kylie Jenner ble mor:

Derfor er fansen overbevist om hva babyen skal hete

Mener det er flere tegn som tyder på hva navnet på den nyfødte blir.

NYBAKT MAMMA: Kylie Jenner ble mamma til en liten datter forrige uke og nå spekulerer fansen vilt i hva babyen skal hete. Foto: NTB Scanpix
NYBAKT MAMMA: Kylie Jenner ble mamma til en liten datter forrige uke og nå spekulerer fansen vilt i hva babyen skal hete. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Søndag kom den store nyheten om at Kylie Jenner (20) har blitt mamma for første gang sammen med kjæresten Travis Scott (25).

Etter den store avsløringen har fansen begynt å spekulere i hva den lille datteren skal hete, og mange mener at Kylie bevisst har hintet om hva navnet blir i den personlige Youtube-videoen hun la ut på søndag.

Hinter om navnet?

I den nesten tolv minutter lange videoen som dokumenterer graviditeten til realitystjernen, mener fansen at Kylie gir små hint om at datteren skal hete «Butterfly», eller «sommerfugl» på norsk.

Og dét er det flere grunner til at de er overbevist om.

I videoen blir Kylie blant annet filmet under bursdagen sin, hvor kameraet zoomer inn på et halskjede med mange blå sommerfugler som hun har på seg.

SOMMERFUGLKJEDET: Under feiringen av 20-årsdagen til Kylie blir det vist flere ganger et halskjede med sommerfugler som hun har tatt på seg for anledningen. Foto: Kylie Jenner/ YouTube
SOMMERFUGLKJEDET: Under feiringen av 20-årsdagen til Kylie blir det vist flere ganger et halskjede med sommerfugler som hun har tatt på seg for anledningen. Foto: Kylie Jenner/ YouTube Vis mer

Kylie holder rundt halskjedet sitt opptil flere ganger under feiringen.

Et annet «hint» fansen har bitt ser merke i, er den nyfødte jentas soverom.

I videoen til Kylie dukker det nemlig opp et nærbilde av den ene veggen inne på barnerommet, og den er også prydet med små sommerfugler.

SOVEROMMET: Inne på den nyfødte datterens soverom blir det filmet flere nærbilder av veggen som er prydet med sommerfugler. Foto: Kylie Jenner/ YoTube
SOVEROMMET: Inne på den nyfødte datterens soverom blir det filmet flere nærbilder av veggen som er prydet med sommerfugler. Foto: Kylie Jenner/ YoTube Vis mer

I fjor bestemte Kylie og Travis seg også for å ta like tatoveringer av en liten sommerfugl hver sin ankel. Og på mandag delte tatovøren et bilde på Instagram-profilen sin av tatoveringene til de nybakte foreldrene - sammen med en gratulasjon.

Saken fortsetter nedenfor.

«​Gratulerer til Kylie Jenner og Travis Scott med deres lille mirakel», skrev han under bildet.

Et annet tegn fansen trekker frem er en av sangene til Travis fra 2017, som har tittelen «Butterfly effect».

Fansen spekulerer også i bildet ​Kylie delte på Instagram i forbindelse med 20-årsdagen sin, hvor hun poserte foran en vegg fylt med sommerfugler.

På det tidspunktet bildet ble tatt, skal Kylie ha vært tre måneder på vei med den lille datteren sin.

Saken fortsetter nedenfor.

20

Et innlegg delt av Kylie (@kyliejenner)

I november delte realitystjernen dessuten et bilde av hånden sin, som var prydet med fem glitrende, rosa sommerfugler.

Mange mener nå at dette kan ha vært et lite hint om at Kylie og kjæresten ventet en liten jente.

Saken fortsetter nedenfor.

💞 shoot day

Et innlegg delt av Kylie (@kyliejenner)

- De har sommerfugler overalt

På Twitter strømmer det inn med innlegg hvor fansen er skråsikre på at «Butterfly» er navnet til den nyfødte datteren.

«Navnet på datteren til Kylie er Butterfly, de har sommerfugler overalt», skrev en Twitter-bruker.

«​Jeg føler Kylie Jenner kommer til å navngi babyen Butterfly, kun fordi hun har på seg sommerfuglhalskjede og hele babyrommet er fullt av sommerfugler på veggen. Og hun har en matchende tatovering med Travis Scott som er av en sommerfugl», skrev en annen.

Et annet forslag fansen har kommet frem til er at de nybakte foreldrene skal navngi datteren Mariposa, som er spansk for sommerfugl.

Holdt hele graviditeten skjult

Det var etter flere måneder med spekulasjoner at Kylie i går annonserte at hun har blitt mamma til en liten jente.

Dette avslørte hun med et innlegg på Instagram-profilen sin hvor hun blant annet skrev:

«Min vakre og friske jente kom til verden 1. februar og jeg kunne ikke vente med å dele denne nyheten»

Saken fortsetter nedenfor.

♥️

Et innlegg delt av Kylie (@kyliejenner)

Realitystjernen benyttet også anledningen til å beklage seg for at hun har holdt fansen i mørket gjennom alle spekulasjonene rundt graviditeten.

Etter at babynyheten ble offentliggjort har reaksjonene og gratulasjonene strømmet inn til de nybakte foreldrene.

Storesøsteren Khloé Kardashian, som også venter sitt første barn, var kjapt ute med å gratulere lillesøsteren med å bli mor for første gang. Dette gjorde hun ved å dele et bilde av både hun og Kylies gravidmager sammen på Instagram-profilen sin.

«Gratulerer min kjære Kylie. For en magisk reise det har vært. Jeg vil savne at vi er gravide samtidig. Aldri hadde jeg trodd at vi skulle gjøre dette sammen, men det har vært så mye mer spesielt på grunn av det. Gud er fantastisk. Han hadde denne planen hele tiden. Jeg elsker deg lille mamma. Kjærlighet fra store mamma.»

LES OGSÅ: Kim Kardashian sender gave til alle som misliker henne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer