INGEN PENGEPREMIE: Hanne Sørvaag og Ben Adams konkurrerer i lørdagens  «Skal vi danse»-finale. Vinneren får ingen pengepremie.  Foto: Stella Pictures
INGEN PENGEPREMIE: Hanne Sørvaag og Ben Adams konkurrerer i lørdagens «Skal vi danse»-finale. Vinneren får ingen pengepremie. Foto: Stella PicturesVis mer

Derfor er det ingen premie i «Skal vi danse»

Kveldens vinner får heder og ære, men ingen pengepremie.

SEOGHØR.NO: Lørdag møtes Hanne Sørvaag (32) og Ben Adams (30) i finalen i «Skal vi danse». I hele høst har de brukt all sin tid til å perfeksjonere dansetrinn til TV2-programmet, og endelig skal den tøffe konkurransen avgjøres.

Men til forskjell fra andre TV-konkurranser får ikke vinneren noen premie.  

- «Skal vi danse» er et innkjøpt konsept fra BBC, og vi følger deres mal, sier presseansvarlig for programmet Unn-Grethe Berge til Seoghør.no. 
 
Selv om de ikke kan skryte av med en premie, har deltagerne vært mye fremme i media og på den måten fått mye positiv oppmerksomhet. 

- I tillegg til en pokal og heder og ære, får deltagerne en enorm eksponering med stor markedsverdi, mener Berge. 

I «71 grader nord» får vinneren både pengepremie og en bil, og i «Norske Talenter» får vinneren penger til å videreutvikle sitt talent. Men deltagerne i «Skal vi danse» er ikke unge håpefulle, men allerede etablerte artister.  

- I motsetning til andre programmer som «Norske Talenter», der deltagerne trenger pengene til å bygge karrieren sin, er deltagerne i «Skal vi danse» etablerte kjendiser. Dersom de hadde vunnet en pengepremie ville det vært naturlig å donere den til et veldedig formål, sier Berge. 

Deltagerne tjener penger mens de er med i programmet. Vebjørn Sand valgte å donere pengene han tjente til Amnesty under årets TV-aksjon. 


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her tar vi norskprøven på Ben