Lili Reinhart og Cole Sprouse:

Derfor er det full forvirring

Den siste tiden har det florert med bruddrykter rundt det populære «Riverdale»-paret.

BRUDDRYKTER: Etter å ha vært utsatt for bruddrykter over lenger tid, har mange spekulert på hva som egentlig er situasjonen mellom det populære «Riverdale»-paret. Nå avslører Reinhart sin sivilstatus. Foto: NTB Scanpix
BRUDDRYKTER: Etter å ha vært utsatt for bruddrykter over lenger tid, har mange spekulert på hva som egentlig er situasjonen mellom det populære «Riverdale»-paret. Nå avslører Reinhart sin sivilstatus. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Skuespillerparet Cole Sprouse (26) og Lili Reinhart (22), blant annet kjent fra Netflix-serien «Riverdale», har de siste månedene vært utsatt for utallige bruddrykter.

Ryktene startet i sommer, og ble ytterligere forsterket etter at de begge befant seg på messen Comic-Con i San Diego i slutten av juli - hvor de tydelig holdt god avstand fra hverandre.

Sprouse og Reinhart er kjent for å være nokså private rundt forholdet sitt, og ingen av dem har verken bekreftet eller avkreftet bruddryktene direkte - inntil nå.

Avslører sivilstastus

«Riverdale»-stjernene har vært et yndet par på tv-skjermen, men de to siste årene har de unge skuspillerne også vært et hett par i virkeligheten - og blitt omtalt som et av Hollywoods mest populære par.

I slutten av juli meldte E! News at forholdet hadde tatt slutt, og det allerede på starten av sommeren. En anonym kilde bekreftet også bruddet overfor People.

RART: Forholdet mellom Cole Sprouse og Lili Reinhart skal angivelig være slutt - men skuespillerne fra «Riverdale» måm av naturlige årsaker møtes i prosesjonell jobbsammenheng. Vis mer

- Ting har føltes veldig tungt i forholdet i en god stund. Til slutt ble det for mye å håndtere, sa kilden.

Siden ble, som nevnt, flere andre tegn tolket dit hen at forholdet var over. Men fremfor å bry seg med å avkrefte ryktene direkte, har paret gjort narr av de mange oppslagene rundt forholdet. «Riverdale»-paret har også gitt klart uttrykk for at de er lei ryktene, uten å gi en direkte kommentar på det angivelige bruddet.

«RIVERDALE»-PAR: Cole Sprouse og Lili Reinhardt spiller i samme serie, men har også funnet tonen privat. Foto: NTB Scanpix
«RIVERDALE»-PAR: Cole Sprouse og Lili Reinhardt spiller i samme serie, men har også funnet tonen privat. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nå gjør imidlertid Reinhart nettopp det.

Det er på spørsmål om sine Halloween-planer at Reinhart nå bekrefter at de to fortsatt er et par. Til magasinet Coveteur forteller 22-åringen nemlig at hun har lyst til å kle seg ut som en faktisk person, og at hun håper hun og kjæresten, Cole, skal kle seg ut som en tv-duo sammen.

Irritert over ryktene

Da bruddryktene florerte som verst tidligere i sommer, valgte paret å dele hver sin Instagram-post med en kryptisk beskjed til følgerne sine, noe som bare forsterket mystikken rundt hele bruddsituasjonen.

«SISTE NYTT: En pålitelig kilde har bekreftet at ingen av dere vet en dritt», freste Reinhart på sin Instagram-konto.

Sprouse skrev følgende på sin Instagram:

«UTEN SIDESTYKKE: Cole Sprouse og Lili Reinhart konsumerer kjøttet til «pålitelige kilder» for å komme nærmere deres bakkantinske sexkult».

I ettertid har Sprouse uttalt følgende om det krasse innlegget til Entertainment Tonight.

- Man må ha det litt gøy med hele situasjonen. Jeg tenker at det er en del av det man melder seg opp til, men så lenge man kan holde det lett og gøy så går det fint, sa han.

LES OGSÅ: Viste ansikt etter bruddryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer