Derfor er de Norges mest sette

Linn Skåber mener forklaringen på NRK-suksessen er enkel...

SUKSESS: NRK-programmet «Nytt på nytt» er med sine 1,3 millioner seere Norges mest sette underholdningsprogram. Her vinner Jon Almaas, Knut Nærum og Linn Skåber Komiprisen 2011 på Chat Noir for TV-programmet. Foto: Stella Pictures
SUKSESS: NRK-programmet «Nytt på nytt» er med sine 1,3 millioner seere Norges mest sette underholdningsprogram. Her vinner Jon Almaas, Knut Nærum og Linn Skåber Komiprisen 2011 på Chat Noir for TV-programmet. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Neste uke er det sesongavslutning på NRK-programmet «Nytt på nytt», som nok en gang er det mest sette underholdningsprogrammet i Norge.

Hele 1,3 millioner nordmenn benker seg ned foran TV'en hver fredag for å se Jon Almaas, Knut Nærum og Linn Skåber med gjester oppsummere den siste ukas hendelser i nyhetsbildet.

Linn mener forklaringen på suksessen er av den enkle sorten.

- Den kulda vi har i Norge samler oss foran TV-en i større grad enn lenger sør i Europa. «Nytt på nytt» er samlende for folk. Du må ikke se det hver fredag, men du vet at det er der. Det er litt som med jula, en tradisjon, sier Linn Skåber til Dagbladet.
 
Skåber, som denne høsten har spilt revyen «Linn og gutta» i Drammen parallellt med Nytt på nytt-jobben, forteller at hun tviler på at det blir en sesong til av NRK-serien «Hjerte til hjerte».

På nyåret venter en ny sesong med «Nytt på nytt», i tillegg til flere hemmelige skuespilleroppdrag.

- Jeg venter og ser hvor ting lander hen nå. Mer seriøse roller er ganske høyt på ønskelista, altså. Jeg drømmer om variasjon. Det neste jeg gjør blir ikke Cirkus Arnardo, liksom. Men jeg elsker å være i «Nytt på nytt», sier Linn Skåber til Dagbladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Linn Skåber synger ut 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer