Monica Nyhus:

Derfor er de ikke med

- Tatt seerne med på mye.

UTEBLIR: Monica Nyhus og Chris Nyhus har vært å se i «Bloggerne» de siste sesongene. Foto: Espen Solli / TV 2

UTEBLIR: Monica Nyhus og Chris Nyhus har vært å se i «Bloggerne» de siste sesongene. Foto: Espen Solli / TV 2

Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Gjennom høsten har man kunnet følge flere kjente fjes gjennom TV 2-serien «Bloggerne». Den pågående sesongen går mot slutten, men i en pressemelding kan TV 2 bekrefte at det kommer en ny sesong - sesong 18 av serien allerede 2. januar.

Sesongen byr på et gledelig gjensyn med tidligere profiler, i tillegg til at det dukker opp to helt nye fjes, nemlig Linnea Løtvedt (22) og Sofie Karlstad (25).

- En epoke

Det er nok flere som har bitt seg merke i at Monica Nyhus (34) og ektemannen Chris Nyhus (35) uteblir fra den nye sesongen, etter at de har delt livet sitt i hele fem sesonger.

«BLOGGERNE»: Det er dags for den 18. sesongen med «Bloggerne» og her er de tre nye profilene. Video: TV 2 Vis mer

Det er det en helt enkel grunn til.

- Vi følte vi fikk en naturlig overgang, forklarer Nyhus overfor Se og Hør om hvorfor de ikke er å se i sesong 18.

- Vi startet første sesongen i det første huset, og vi har tatt seerne med på mye som flytting, fødsel, graviditet og alt dette. I vår siste episode var vi tilbake til Sørlandet, forklarer hun, og legger til at det da ble naturlig med en pause.

- Nå har vi jo delt oppturer og nedturer i nærmere tre år, fortsetter Nyhus og understreker at det har vært «helt fantastisk» å få ta del i serien.

Hun legger til at i og med at familien har tatt del i så mange sesonger, ønsker de nå å gi plass til nye fjes på skjermen.

TILLITSBRUDD: I den nyeste sesongen av «Bloggerne» på TV 2 får vi et innblikk i Monica og Chris Nyhus sitt ekteskap. De avslører at det ikke alltid har vært en dans på roser. Reporter: Anita Kristiansen. Video: Nora Skavhaug. Vis mer

Skal følge med

Selv om familien Nyhus ikke skal være en del av casten for kommende sesong, er hun ikke i tvil om at hun kommer til å fortsette å se på serien.

- Jeg gleder meg masse til å følge med på de nye profilene, og de gode «gamle». Sara (Sara Emilie Tandberg, «Bloggerne»-profil, journ. anm.) er jo en av mine bestevenninner, så du skal ikke se bort ifra at jeg kanskje synes litt der jeg også, sier hun lurt.

Hun utelukker imidlertid ikke at familien aldri vil komme tilbake til serien, men forteller at det var riktig med en pause nå.

SISTE SESONG: Julianne Nygård, også kjent som Pilotfrue, og mannen Ulrik Nygård hadde sin siste sesong i «Bloggerne». Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

I tillegg til de to nye profilene vil sesongen også by på et gledelig gjensyn med Marna Haugen (41). Hun gjør comeback på skjermen etter noen sesonger borte.

Det har skjedd litt av hvert siden Haugen sist var å se på «Bloggerne». Blant annet har hun gått igjennom et brudd. Gjensynet vil gi seerne mulighet til å følge influenseren i sin nye hverdag.

- Jeg synes det er veldig spennende å være tilbake! Det blir et spennende år og et nytt kapittel som skrives mens jeg går. Jeg gleder meg til å ta med meg seerne på denne reisen, sier Haugen i en pressemelding fra TV 2.

LES OGSÅ: - Savner henne enormt på jobb

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer