Tone Damli og Markus Foss:

Derfor er de ikke forlovet

- Innerst inne vil jeg jo selvfølgelig det.

SAMBOERE: Tone Damli og Markus Foss har vært et par de siste seks årene. På spørsmål om forlovelse har sistnevnte en solid forklaring. Foto: Espen Solli
SAMBOERE: Tone Damli og Markus Foss har vært et par de siste seks årene. På spørsmål om forlovelse har sistnevnte en solid forklaring. Foto: Espen Solli Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne måneden delte Tone Damli (31) et bilde av seg selv på Briskeby i Oslo utenfor en kirke, hvor hun skrev følgende:

«Take me to church Markus Foss. No pressure».

Damlis innlegg har fått enorm oppmerksomhet i kommentarfeltet, og har i skrivende stund over 8600 likerklikk.

Avkrefter

Da Se og Hør møtte Tone Damli og samboeren Markus Foss (37) i forbindelse med Stordalens halloweenfest i helgen, forklarte artisten bakgrunnen for det ovennevnte innlegget.

- Er det på tide med en ring, Markus?

- Jeg er litt usikker, nei da, ikke usikker på Tone, men jeg er keen på å dele livets gleder utover, svarte Foss, og fortsatte:

- Nå har vi fått et veldig fint barn, og koser oss med det. Nå får vi sikkert bygget et hus etter hvert, så får vi se da, hva som skjer framover. Men jeg storkoser meg sammen med dem i hvert fall.

IMPONERENDE: Tone og Markus hadde brukt flere timer for å bli klare til Stordalens halloween-fest i helgen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
IMPONERENDE: Tone og Markus hadde brukt flere timer for å bli klare til Stordalens halloween-fest i helgen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Damli fortalte derimot at dersom det hadde vært opp til Foss, skulle han ha fridd allerede første dagen.

- Du er jo en romantiker, sa hun til samboeren.

- Venter du på det da, Tone? Siden du skriver det på Instagram?

- Nei, altså det var litt … Innerst inne vil jeg jo selvfølgelig det, men vi har det ikke travelt med noen ting. Vi blir ikke mer kjærester av å gifte oss, men det hadde vært en hyggelig bekreftelse. Det hadde stadfestet det enda hardere.

- Vi får se da, vet du, skjøt Foss inn.

KJENTE HVERANDRE LENGE: Tone Damli er aktuell som programleder for «Love Island», og i den anledning forteller hun om hvordan hun falt for kjæresten Markus Foss. De to kjente hverandre i mange år før de ble sammen. Video: Marie Røssland Vis mer

Ble forandret

Damli og Foss ble et par sommeren 2013, og kort tid etter at de ble sammen, kom også nyheten om at paret ventet sitt første barn.

Våren 2014 kunne de ønske vesle Billie velkommen til verden, noe 31-åringen flere ganger har omtalt som et stort øyeblikk. Hun og den nåværende samboeren møtte hverandre for første gang for rundt 13 år siden, men ble som nevnt offisielt kjærester sommeren 2013.

- Det forandrer måten man lever på, men det forandrer også måten man føler ting på. Jeg har blitt en mye mer følsom jente, og blitt voksen i form av at man må prioritere riktig og finne ut av hva som er viktig her i livet, har hun tidligere uttalt til Dagbladet om morsrollen.

HUSDRØM: Tone og Markus boligdrøm har ikke bare vært en dans på roser. Nå håper de å få bygget hus sammen. Foto: Espen Solli / Se og Hør
HUSDRØM: Tone og Markus boligdrøm har ikke bare vært en dans på roser. Nå håper de å få bygget hus sammen. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer

Brutt forlovelse og ny lykke

Damli har tidligere vært forlovet med skuespiller Aksel Hennie (43), men duoen sendte sjokkbølger gjennom hele landet i februar 2013 da det ble kjent at de hadde brutt forlovelsen og gått fra hverandre. Stjerneparet hadde forberedt et storslått bryllup på den italienske øya Sicilia - som dermed ble avlyst.

Nyheten om samlivsbruddet kom som et sjokk - og ble bredt dekket i norsk presse. I ukene etter fulgte også et massivt mediekjør hvor eksparet var i fokus.

Både Damli og Hennie har vært relativt ordknappe om det mye omtalte bruddet, men i podkasten «Ida med hjertet i hånden» med Ida Fladen, fortalte 31-åringen åpenhjertig om hvordan hun opplevde dagene i februar for seks år siden.

Artisten beskrev bruddet som voldsomt og smertefullt, og sa at hun følte seg svært mislykket.

Kort tid etter bruddet møtte hun altså Markus Foss, som hun senere har fått datteren Billie sammen med. I 2015 kjøpte paret det som etter planen skulle bli drømmeboligen for 9,5 millioner kroner. Siden den gang har husprosjektet «Villa Solum» i Bærum ført til massivt hodebry for det profilerte paret.

Som Foss nevnte over, håper samboerparet nå på å få bygget et hus sammen.

RYKTER: Flere kjendiser har opplevd at det spres rykter om dem. Dette er de villeste ryktene de har hørt om seg selv. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Sondre Rahm / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Gravid med sitt første barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer