Eva Mendes og Ryan Gosling:

Derfor er de Hollywoods mest mystiske par

Eva Mendes avslører hvorfor hun verner så godt om privatlivet og forholdet til Ryan Gosling.

VERNER OM PRIVATLIVET: Eva Mendes og Ryan Gosling er sjeldent å se sammen i offentligheten. Heller ikke på sosiale medier har de satt særlig spor av hverandre. Her avbildet i 2017. Foto: NTB scanpix

VERNER OM PRIVATLIVET: Eva Mendes og Ryan Gosling er sjeldent å se sammen i offentligheten. Heller ikke på sosiale medier har de satt særlig spor av hverandre. Her avbildet i 2017. Foto: NTB scanpix

Vis mer
Publisert

Helt siden 2011 har de amerikanske stjernene Eva Mendes (46) og Ryan Gosling (39) vært et av Hollywoods hotteste par. I 2014 fikk de datteren Esmeralda Amada (5) sammen, og to år senere kom Amada Lee (3) til verden.

Siden den gang har paret vernet svært godt om døtrenes privatliv, og mens deres berømte mor har over 2,2 millioner følgere på Instagram, viser hun tilsynelatende aldri frem barna.

Heller ikke Gosling medvirker noe særlig på 46-åringens kanaler i sosiale medier. Det skal riktignok sies at man nå og da får se et glimt av ham, men det er overhodet ikke noe som hører hverdagen til.

Nå forklarer Mendes endelig hvorfor hun verner så godt om både døtrene, eget privatliv, og forholdet til «The Notebook»-stjernen.

- En klar grense

«Under denne tiden er jeg forvirret over hva jeg skal dele, så jeg kommer til å legge ut ting som berører meg, og så håper jeg de berører dere også», skriver Mendes innledningsvis på Instagram, og fortsetter:

«Siden jeg ikke deler noe om min nærmeste familie, og det nå føles feil å dele om jobb, så får dere dette».

Videre forklarer den 46 år gamle skuespilleren at hun deler et av sine favorittmalerier av René Margritte. I kommentarfeltet har stjernen naturligvis fått mye oppmerksomhet, og flere har bitt seg merke i at hun selv skriver at hun ikke ønsker å dele noe om familien sin.

Når en fan spør om hvorfor, svarer Mendes ifølge E! News følgende:

«Jeg har alltid hatt en klar grense når det gjelder mannen og barna mine. Jeg skal selvsagt snakke om dem, men med grenser, og jeg kommer ikke til å legge ut bilder fra hverdagen vår», svarer hun blant annet.

PRIVATE: Eva og Ryan dukker nesten aldri opp på den røde løperen sammen. Her er paret avbildet i 2012. Foto: NTB Scanpix
PRIVATE: Eva og Ryan dukker nesten aldri opp på den røde løperen sammen. Her er paret avbildet i 2012. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg bryr meg

Videre forklarer Mendes at barna deres fremdeles er så små at de ikke forstår hva det innebærer hvis foreldrene deler bilder av dem. Hun påpeker også at de ikke er store nok til å gi verken henne eller Gosling samtykke til å dele bilder av dem offentlig, og hun vil derfor vente til de blir gamle nok.

«Hitch»-stjernen benyttet også anledningen til å forklare fansen hvorfor hun velger å være så privat om forholdet sitt til Gosling.

Vis mer

«For Ryan og meg så funker det bare å være privat», skriver hun, samtidig som hun sender kjærlighet til følgerne sine gjennom denne spesielle tiden.

Avslutningsvis forsikret skuespilleren også følgerne sine om at hun ikke har noen problemer med å forklare seg i sosiale medier.

«Jeg bryr meg om folk og deres spørsmål, så jeg svarer med glede ærlig», utdyper hun.

Mendes og Gosling regnes som et av Hollywoods mest mediesky par, og har tidligere nektet å avsløre hvor lenge de faktisk har vært sammen.

Tok pause

Derfor var det nok mange som ble overrasket da Mendes i fjor høst dukket opp i «The Kelly Clarkson Show», der hun fortalte åpent om hvordan hun og ektemannen er som foreldre.

- Vi er veldig kontrollerende, uttalte skuespilleren, og omtalte seg selv og 39-åringen som litt «overkjørende bulldoser-foreldre», ifølge ET Online.

Under samme intervju fortalte Mendes også ærlig om hvordan det var å ta en pause fra karrieren for å fokusere på å være hjemmeværende mor.

- Ingen fortalte meg at det virkelig skulle være en jobb. Og en jobb som jeg trengte utrolig mye ekspertise for på forskjellige områder, fortalte Mendes, og ramset spøkefullt opp de ulike jobbene hun trer inn i for de to døtrene sine.

Blant dem nevnte stjernen både «sjåfør» og «kokk», ifølge People.

Ville ikke ha barn

Med andre ord hender det tidvis at stjerneparet kommer med private avsløringer, noe som ofte skaper store overskrifter i tabloidpressen. Det gjorde det også da 46-åringen i april i fjor avslørte hvorfor hun endret mening fra å i utgangspunktet ikke ha lyst på barn, til å bli tobarnsmor.

- Det var det siste som kunne falt meg inn (å få barn, journ.anm.), men Ryan Gosling skjedde. Jeg mener, jeg forelsket meg i ham. Først da ga det meg mening å få … Ikke barn, men hans barn. Han var veldig fokusert på det, sa hun i et usedvanlig åpenhjertig intervju med Women’s Health Magazine i fjor.

SUPERKLUBB: Disse fire startet alle sine karrierer som barn i tv-serien «The Mickey Mouse Club». Se klipp fra Britney Spears, Christina Aguilera, Ryan Gosling og Justin Timberlakes første opptredener på tv. Vis mer

Gosling selv har ikke lagt skjul på at familie er svært viktig for ham, og høsten 2016 tegnet 39-åringen et bilde av hvor mye samboeren og døtrene betyr.

- Vi kunne ikke vært lykkeligere. De er så søte, uttalte skuespilleren under den internasjonale filmfestivalen i Toronto - i forbindelse med premieren til filmmusikalen «La La Land».

- De har det fantastisk alle sammen. Jeg er en heldig mann. De gjør meg alle til en bedre mann, fortalte han videre til Us Weekly.

LES OGSÅ: Deler sjeldent bilde av datteren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer