Derfor er de aktive på Twitter

Norske idrettsstjerner forteller hvorfor de er aktive i sosiale medier.

<strong>IDRETTSSTJERNER:</strong> Morten Ramst Pedersen, John Arne Riise og Andreas Thorkildsen er alle idrettsstjerner og aktive i sosiale medier.
IDRETTSSTJERNER: Morten Ramst Pedersen, John Arne Riise og Andreas Thorkildsen er alle idrettsstjerner og aktive i sosiale medier. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Mange norske kjendiser og idrettsstjerner er aktive i sosiale medier som blogg og Twitter for å ta kontroll over egne uttalelser og eget image.

- Med en blogg kan jeg skrive ned egne tanker og kommentere de sakene jeg selv ønsker å kommentere. Jeg føler at faren for å bli feilsitert i media er mindre når saker hentes fra bloggen min, sier John Arne Riise.

Flere idrettsstjerner har fortalt til VG hvorfor de er aktive i sosiale medier og det å ha kontroll over egne uttalelser og bli mer personlig er noe som går igjen hos de fleste.
 
- Noen ganger er det godt å få skrevet ned hva jeg føler etter et løp, og det kan hjelpe meg med å bli ferdig med ting og gå videre. Det er også greit å få ut saker om meg selv, uten å trenge å svare alle mediene, sier langrennsløper Kristin Størme Steira.

Videre forteller hun at hun «slipper unna» med en sak og har full kontroll. Aksel Lund Svindal bruker på sin side både blogg og Twitter aktivt og legger ut masse bilder.

- Jeg blogger fordi jeg av og til har lyst til å fortelle noe uten filter. Jeg går inn i den private sfæren for å fortelle hvem jeg er, sier medaljegrossisten.
 
Andreas Thorkildsen bruker hjemmesiden til å legge ut videoer, og forteller at han ikke er så glad i å skrive. 
 
- Ellers bruker jeg mest Twitter til å holde de som velger å følge meg der oppdatert på hva jeg driver med, sier spydkasteren.


Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ:  Viste frem tvillingene på Twitter!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer