INSPIRASJON: Da Christian Bale skulle finne inspirasjon til massemorderen Patrick Bateman i filmen "American Psycho", fant han den i det tomme blikket til Tom Cruise. Foto: All over press/Stella
INSPIRASJON: Da Christian Bale skulle finne inspirasjon til massemorderen Patrick Bateman i filmen "American Psycho", fant han den i det tomme blikket til Tom Cruise. Foto: All over press/StellaVis mer

Derfor er Christian Bale hatet av Tom Cruise

Nå blir grunnen til fiendskapet avslørt, og det er litt av en overraskelse...

SEHER.NO: Christian Bale (35) har hatt stor suksess som Batman i to filmer, men før det gjorde han også suksess som massemorder i filmatiseringen av Bret Easton Ellis' roman "American Psycho".

Tom Cruise(47) skal ifølge National Enquirer hate Christian Bale, og nå blir det avslørt hvorfor "Top Gun"-skuespilleren ikke liker sin skuespillerkollega.

For da Bale skulle forberede seg til rollen som massemorderen Patrick Bateman hentet han ikke inspirasjon fra personer som seriemordere som John Wayne Gacy eller Jeffrey Dahmer. Inspirasjonen fant han isteden i sin egen Hollywood-krets.

- Vi snakket om hvordan Patrick Bateman så på verden som noen fra en annen planet, så på hva folk gjorde og prøvde å finne ut den riktige måten å være på, sier filmens regissør Mary Harron til National Enquirer.

- Så en dag ringte Bale meg og hadde sett Tom Cruise på David Letterman, og han hadde sin veldig intense høflighet men der det ikke er noe bak øynene, sier Harron.

Og med Tom Cruises tomme blikk, fant Bale angivelig sin inspirasjon til å studere skuespilleren til rollen som Patrick Bateman - en av romanverdenens mest sadistiske mordere.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Tom Cruise anklages for homo-hets