KJEKKAS: Channing Tatum er i Oslo denne uken, til ellevill jubel fra norske fans. Foto: FameFlynet
KJEKKAS: Channing Tatum er i Oslo denne uken, til ellevill jubel fra norske fans. Foto: FameFlynetVis mer

Derfor er Channing Tatum i Oslo

«Hva gjør du i Oslo?? Vær så snill og fortell oss hvorfor du er her! Vi elsker deg!».

SEOGHØR.NO: Mandag denne uken ankom den amerikanske kjekkasen Channing Tatum (33) Oslo, og ifølge Dagbladet har den norske suksessforfatteren Jo Nesbø (53) bekreftet at Tatum er i hovedstaden i forbindelse med et filmprosjekt-møte.

HOT I HOLLYWOOD: Channing Tatum og kona Jenna Dewan-Tatum er et av Hollywoods hotteste skuespillerpar. Her er de to fotografert under Oscar-utdelingen i februar i år.  Foto: Stella Pictures
HOT I HOLLYWOOD: Channing Tatum og kona Jenna Dewan-Tatum er et av Hollywoods hotteste skuespillerpar. Her er de to fotografert under Oscar-utdelingen i februar i år. Foto: Stella Pictures Vis mer

Da Seoghør.no kontaktet Nesbø mandag kveld var det en svært ordknapp forfatter som tok telefonen:

- Jeg har ingen kommentar til Se og Hør om saken.

På sosiale medier han Tatum-fans tryglet kjekkasen, som i 2012 ble kåret til «verdens mest sexy» av det amerikanske magasinet People, om å avsløre hvorfor han er i hovedstaden:

«Hva gjør du i Oslo?? Vær så snill og fortell oss hvorfor du er her! Vi elsker deg!», skriver én under det siste bildet som 33-åringen la ut på Instagram, mens en annen skriver at hun «freaker ut» over at ettbarnsfaren er i Norge.

(saken fortsetter under Instagram-faksimilen)

Derfor er Channing Tatum i Oslo

Dagbladet skriver mandag kveld at Nesbø og Tatum er i møter i forbindelse med filmatiseringen av kriminalromanen «Sønnen». Romanen ble utgitt via Aschehoug forlag tidligere i år, og filmrettighetene er blitt solgt til det amerikanske produksjonsselskapet Warner Bros.

Den amerikanske skuespilleren er gift med skuespillerkollega Jenna Dewan-Tatum (33), og sammen har de datteren Everly som ble født i fjor sommer.

LES OGSÅ: - Channing elsker mine nye kurver